LMA!!! Cavaleri si zane de iulie-august 2005 *4*
Raspunsuri - Pagina 20
emaaimee spune:
hai fetili pe aici.
Vali si noi suntem cu de ce-urile. e super haioasa, de ce aia si ailalta.
hai sa vb despre de ce-uri, au inceput copiii sa intrebe?
noi maine incepem scoala, am de imbracat cartile diseara. si de mers cu Marie, cupilul no2 la dr. ia sa vedem acum scrieti?
hai ca vreau sa revin sa scriu o tona, cred ca o sa dau PM mamicilor
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica Floricele frumusele
POVESTEA MINUNII
Laura25 spune:
Anca ... a.. adica cum?! M-ai bagat in ceata. Domnisoara Oana are o surioara adica? Nu pricep nimic
In alta ordine de idei, bafta la scoala! Cand ai timp, detaliaza un pic cum arata scoala, cati copii sunt in grupa, ce fac, cat timp fac lectii, cat se joaca? Sunt tare curioasa cum sunt sistemele de invatamant in alte parti, ca la noi ... no comment
Noi suntem in santier, mai avem de tras tare saptamana asta, ca sambata ne vin puii acasa si trebuie sa fie gata. Abia astept sa se intoarca, mi=e asa de dor de ei!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
emaaimee spune:
inca va las in suspans, hai care mai vine inapoi
este scoala primara si generala. in cadrul ei fac intai Junior Infants si apoi Senior Infants.
Junior Infants au curticica separata si se joaca acolo. Teacher se schimba de la an la an, copii raman. deci teachers numai pt Junior, teacher pt Senior, First Class.
sunt ca la scoala, 25 in grupa o sa vad maine de fapt. incep la 9 , apoi numai pt Seniorso termina la 1.45. au pauza de lunch de la 12 la 1.30 si mai au o pauza mica intre 9&12.
ei se joaca in continuu de fapt, toate activitatile le fac in joaca cu carticele de colorat pe subiecte, etc.
mai viu
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica Floricele frumusele
POVESTEA MINUNII
bbdeiulie_august2005 spune:
Seara buna la toate mamicile !
Va rugam sa dezlegati enigma Emmei aici:
Cavaleri si zane de iulie - august 2005 * 5 *
la toate/toti si numai bine tuturor ! Sa aveti muuult spor la scris!!!
O seara placuta tuturor !