LMA!!! Cavaleri si zane de iulie-august 2005 *4*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Cristiana cred ca la faza cu bandajul,era pe urmele fiicei tale.Se daduse cu capul de tablia patului si ca sa o fac sa stea cu paine inmuiata cu vin,i-am zis ca e piratul mameiNu o pot dezvata sa sara in pat...
Lumi multumim frumos!
Laura super gemeniiDoamne ce dominisoara e Bianca...Si Rares e chipes foc.Sa va traiasca si sa va bucure!

Noi am fost acasa,in familie dar cu liniste,am stat mult afara,ne-am jucat si ne-am odihnit.
Maine sa-mi tineti pumnii.Am prima infatisare in procesul de divort.Ma simt ok,linistita si fara emotii.Maine sera vin la raport.
Va pup si va doresc o seara buna!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Seara buna mamicilor!

Valy, felicitari pt. noul job si servici cat mai usor sa ai. Te asteptam pe aici, ori de cate ori si oricand poti veni . Numai bine va dorim .

Vazut pozici frumoase cu copilasi superfaini si nazdravani . Multumim fain & de delectarea ochilor Nicoll & Laura & .

Nicoll, tinem pumnii pt. maine . Sa fie totul bine !

Noi suntem bine ... cu pozne si perlute noi la activ ... sarbatori petrecute acasa, in familie ... totul bine .

la toate mamicile si copilasii si sa aveti zile frumoase, linistite, pline de bucurii si impliniri ! O noapte cu vise frumoase va dorim si... ne mai "auzim"/"vedem" pe aici... & & &

@~@~@~@~@~@~@~@~@~@
Mi se spune "argint viu"...
Daca trecutul imi fu albastru ...
eu imi facui prezentul galben ...
si atunci... mai mult ca sigur ...
viitorul imi va fi roz !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Nicoll fii barbata, noi iti tinem pumnii. Sper sa fie cu bun simt .

Promit sa revin saptamana asta cu pozele facute de Pasti. Eu am iesit cu David luni la plimbare. Am vizitat centrul istoric , care nu este amenajat complet deci nu va grabiti sa mergeti inca pe Lipscani, si in Cismigiu. In Cismigiu a fost superb, m-a surprins in mod placut minirezervatia de pasari am incercat sa fotografiez cateva dar tocmai atunci m-au lasat bateriile aparatului. Sunt rate, lebede si pauni, sa mergeti cu copii cand aveti timp.

O zi buna tuturor !

Mergi la inceput

Hello!!!Fetele vreau sa va spun ca am asteptat azi nu mai putin de 6 ore sa-mi vina randul.Si ca am gresit si adresa soacrei,acolo unde l-am citat.Dei procedura incompleta.Mi-a cerut dna judecator sa dau adresa lui.Nu o am.Nu e in tara.Din afara.Nu o stiu.Soacra?Nu o stie.Nu se poate judeca fara sa fie citat si el.Inteleg,dar va rog dati-mi o solutie,eu nu stiu.Solutia a fost sa-l citez in doua ziare nationale cu 15 zile inainte de proces.Termen,02.06 si trebuie sa duc si doi martori.
No...oricum se amana pt aducere de martori,mai trebuie sa rectific adresa soacrei.
Va multumesc mult pentru gandurile voastre!
Cam atat,ma duc sa vad ce pap ca mi-i o foameee...

MMN

Mergi la inceput

Nicoll, mult succes data viitoare . Poate ca, pana la urma, vor termina cu amanarile si se va sustine si procesul... ca sa iti poti lua de-o grija . Noi te sustinem in continuare, macar cu niste pumni stransi , daca idei si sfaturi nu prea avem , momentan... fruntea sus si privirea inainte ! O sa fie bine pana la urma. Trebuie doar multa rabdare. Mult succes !

O zi buna si frumoasa la toate mamicile ! &

@~@~@~@~@~@~@~@~@~@
viitorul imi va fi roz !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna,
Am vazut poze cu motate de Mada si gemenasi de Laura.
Si am venit si eu cu cateva pozici de la pastele nostru: http://good-times.webshots.com/album/577271365uGwxLi

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Hristos a Inviat!

Nicoll,

Nu te teme, mergi pe acest drum, cu aceste hotarari in inima si nu-ti va parea rau. E calea cea stramta si pentru a ramane pe ea trebuie sa nu fii singur. Insoteste-te cu fratii de un cuget, agata-te de Parintele duhovnic.
Da-mi minte sa fac voia Ta, Doamne!

Mergi la inceput

Cryna multam mult de sustinere!Sigur voi depasi situatia,e musai.
Andre_ea .Ce a crescut Ilinca!Si Tudor are in continuare acei ochi frumosi.
Noi suntem ok,fetele mai toata ziua pe afara,cu bicicleta,la nisip si "mancandu-i" urechile mamei.
Vali scuze,eram in viteaza data trecuta.Felicitari pt noul job!Sa fie cat mai durabil si convenabil din toate punctele de vedere.Si lui David!Asteptam pozici!
Va pupam!

MMN

Mergi la inceput

la vizionat alte pozici frumoase cu copilasi superfaini si nazdravani . Multumim fain Andre_ea pt. delectarea ochilor.

Noi suntem bine ... nik nou ...

si o zi frumoasa la toate mamicile !
& Weekend placut si relaxant sa aveti!

@~@~@~@~@~@~@~@~@~@
viitorul imi va fi roz !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Uite ca usor usor am ajuns si la 35 de ani. Si sunt foarte fericita pentru ca Andrei la ora 7 s-a trezit sa imi ureze la multi ani. Superb moment!

Va pupicesc!

Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)

SA O AJUTAM PE LOREDANA http://www.e-abc.ro/loredana/

Album Andrei

www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete

Povestea nasterii ingerasului meu

Mergi la inceput