LMA!!! Cavaleri si zane de iulie-august 2005 *4*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marami spune:

buna noapte!
Lulu, incearca sa mai stergi din vechile mesaje sa le poti vedea pe cele noi.
Am venit sa va spun ca zana maseluta a venit iar ieri noapte, si se vede deja primul dintisor nou ce da sa iasa, in rest ce sa spun, cateodata ma duce la disperare, nu stiu cum de am ajuns la atata rasfat, per ansamblu e un copil minunat si mor de dragul ei dar cateodata ma dispera, cred ca se simte Astazi a fost si o nepotica la mine ca nu au mers la scoala si mai pe seara le-am trimis sa faca ordine in camera, ei ce s-a infoiat domnisoara mea ca un curcan, a impins masa cat pe ce sa mi-o rastoarne, i-am promis ca o sa se lipeasca fundul ei de palma mea daca mai are astfel de iesiri desi numa ` gura ii de mine. Am vrut sa mai povestesc ceva da` am uitat

I miss u, sis!

Before you judge me, try hard to love me. MJ

am si eu...tralalalaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

Am intrat sa va salut. Sunt toata bagata in acte pt ca avem controale peste controale si nu prea am timp sa stau dar va pupicesc pe toate si pe bebei.

Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)

SA O AJUTAM PE LOREDANA http://www.e-abc.ro/loredana/

Album Andrei

www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete

Povestea nasterii ingerasului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Cristiana sa mor io daca nu ma simt dusa cu capul .Vrei sa spui ca la pitica deja se schimba dintii?M-am tinut sa te intreb si prima data cand v-a vizitat zana maseluta.Nu-mi vine sa cred cat de repede i-au cazut.Oricum dam mare,mare!
Luminita si noi pupam toata gasca!
Io fug ca incepe meciul,deci

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

'Neata mamici de -e si de -i! Va invit la o -luta si la ce altceva mai doriti voi ...

Hmmmhhh, Oanei lu' Marami i se schimba dintisorii deja iar, poznasul meu e sub "febra insuratului/maritisului" ... hmmmhhh, hmmmhhh... .
Caci na, daca, mai deunazi, imi zicea sa mergem la cautat miresica si nu la gradinita, acum s-o "reprofilat" poznasul... adicatelea, saptamana trecuta, intr-o seara, l-o palit pe Robert dragaleala si, cum statea el la mine-n brate alintacindu-se de zor, imi zice dintr-odata: "- Mami, eu o sa ma marit cu tine! Da?!? Haide sa ma marit cu tine!" . Si, era tare nedumerit poznasul de explicatiunile noastre, cum ca el nu se poate "marita" cu mine ... ci se insoara c-o fetita ... el: "- Nuuuu... eu cu tine o sa ma insor mami! Daaa?!?" ... iar a doua zi, dimineata, m-o luat din nou la ture: ca el cu mine se insoara, ca de mine ii place si nu de fetite ... hmmmhhh, hmmmhhh... In schimb, cand veni seara, s-o reintors la fetite... fete de fapt... adica, s-o "dat" la fete de vreo trei ori mai mari ca el ca, erau de vreo 14-15 ani ... iesise poznasul la balcon (cu bunica-su) si striga dupa ele de zor, intrebandu-le "ce fac... daca sunt frumoase...", bla-bla-bla... . Iar, alaltaseara, poznasul o iesit iar in balcon cu bunica-su si "agata" fetele de 15-16 ani si chiar si mai mari , zicandu-le/strigand la ele: "Gagico, ce mai faci? Esti frumoasa? Imi place cum ti-ai facut la par... 'mmmua-mmmua' (astia fiind pupicii trimisi de poznas catre gagicuta/gagicute)..." . Deja are replici de agatat smecherasul , desi nu le-a auzit de la noi... hmmmhhh ... iar, daca ma mai ia gura pe dinainte, cateodata , si-l intreb cu cine se insoara, el tot cu mine zice ca se insoara, ca pe mine ma vrea, nu pe fetite , bla-bla-bla... adica, pe fete el doar le complimenteaza si cam atat ... in fine, probabil exerseaza replicile de agatat pt. cand va fi mai mare ... adica, e cu un picior intr-o barca si cu celalalt intr-alta barca , ceva de genul... mno, dar ce stiu eu?!? ... ...
Ce mai... avem copii mari deja...

Mno, va pe toate si va doresc mult spor in tot ce faceti, o zi de luni placuta si un inceput de saptamana frumos si bun ! &

@~@~@~@~@~@~@~@~@~@
Mi se spune "argint viu"...

Mergi la inceput

Buna mamici

Ati fost la expozitia de dinozauri de la Romexpo? Vreau sa ma duc si eu cu Andrei sambata si as vrea sa stiu cum e si daca e mai bine sa cumpar bilete inainte. Multumesc!

Sa aveti o saptamana minunata!

Album Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Ziua buna la toate mamicile de -i si de -e!

"La multi ani!" tuturor florilor din gradina/gradinita noastra si nu numai !

la toate si s-aveti o duminica superba ! &

@~@~@~@~@~@~@~@~@~@
Mi se spune "argint viu"...
Daca trecutul imi fu albastru ...
eu imi facui prezentul galben ...
si atunci... mai mult ca sigur ...
viitorul imi va fi roz !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Si din partea noastra La Multi Ani,sanatatea si numai bucurii pentru toate Florile noastre si cei dragi noua!!!
Cryna ,ne-ai readus pe prima pagina.

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Salutare fetelor si La multi ani tuturor fetelor si baietilor cu nume de flori!

Mai dau aici, a fost o perioada cind nici de citit n-am mai avut vreme, se pare insa ca si voi ati fost la fel de preocupate ca mine, se scrie la fel de putin, las' ca nu-i rau, inseamna ca e de trait hehehe.

Va zic si eu noutati, am demisionat de la serv, mai stau sapt asta pina pe 01 aprilie inclusiv, apoi Easter break mergem cu familia in Devon, e coasta acolo, mare, padure, zona mult laudata, am facut eu booking la caravane, e parc acolo de camping, de aratat arata bestial, sg mea problema e ca s-ar putea sa fie frig totusi si se anunta si vreme ploioasa.

O sa fac o incercare sa ma aliez cu o prietena care are un site de vinzare hainute copii, le vinde online, am cumparat deja niste marfa de aici, tre sa fac pozele si sa le introduc si sa vedem cum se vind. Sunt convinsa de calitatea produselor mele si pretul care va fi bun, mai greu o sa fie cu publiciatea. Incercarea moarte n-are, o sa pierd timp sa vad daca exista potential.

De citeva zile invirt in minte o poveste pentru copii, ma bate gindul sa scriu pentru ei, asta care o clocesc o vad dej ain fata ochilor, teoretic planui sa apara si pe ecran. Nu-i asa ca visez departe si frumos?

Yasminut abia s-a trezit azi, ca de altfel si eu, umblam ca naucele prin casa. N-am gaz de joi, se fac niste lucrari si ni l-au taiat datorita proastei comunicari, ne-au dat simbata un gas cooker cu 2 ochiuri si 2 heaters pt caldura, ne-am spalat in lighean, ca pe vremea ceausista.

Mai e un pic si-o sterg acasa,va pup cu drag pe fiecare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmari spune:

Pentru ca plec in mini-vacanta, incep de Joi sa va urez un Paste fericit, linistit, senin, cald (vad ca in Buc aveti 19 grade), sa va zburde copilasii zglobii ca mieluseii, sa puteti simti tot spiritul acestei sarbatori crestine!

Va pup cu drag!

Mergi la inceput

Sa aveti un Paste Fericit!

Album Andrei

Mergi la inceput