Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *62*
Raspunsuri - Pagina 9
anamaria1979 spune:
Am pus si linkul acum.![]()

http://community.webshots.com/album/575086402IpuwTB?start=56
Ioanna81 spune:
H, fetelor, mai lume... hai sa tragem aer adanc in piept si sa ne calmam. fiecare s-a simtit vizata de o afirmatie sau alta a unui mesaj sau altul. haideti sa nu ne certam ca n-are rost. copiii vor creste mari si frumosi, TOTI! si cei cu vase electrice si cei cu cana de lut. stiti ce inteleg eu din avalansa asta de mesaje? ca suntem toate niste mamici foarte, foarte, FOARTE devotate copiilor lor. si asta este cel mai bun lucru care a iesit la iveala din capitolele astea luuuungi.
va rog eu frumos sa nu va mai suparati! nu are rost. unele mamici sunt mai obosite fizic, altele psihic, altele in ambele moduri. eu va
pe toate exceptie si va imbratisez!
Ioana mama lui
Carol Ioan
Pataniile noastre 
cristina_ana spune:
Si totusi, cat costa baby-cook-ul asta de a starnit atitea dicutii? E chiar asa de scump?
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
Ioanna81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamaria1979 Am pus si linkul acum. ![]() http://community.webshots.com/album/575086402IpuwTB?start=56 |

ce mortal e!!!!!
Ioana mama lui
Carol Ioan
Pataniile noastre
Dana15 spune:
eu zic ca subiectul din capitolul trecut este "fumat" la maxim..hai sa-l lasam asa cum este! fiecare a zis ceea ce a avut de zis!
apropo de livada de pomi si legume crescute la noi in gradina..si socrii mei ne vor ajuta cu chestia aceasta; in plus, vreau sa-i rog sa inceapa sa creasca pui pentru carnita..sa nu trebuiasca sa cumparam din acestia hormonizati![]()
l-am vazut pe puiul lui angelli cu jucarelele preferate![]()
si mi-a placut cum il premiaza Diana pe Peter..cu o felie de pepene!
bag si eu la cap ceea ce ziceti despre diversificare...va marturisesc ca nu stiu pe ce lume traiesc..adica, sunt constienta ca va veni momentul poate mai curand sau mai tarziu..dar nu citesc inca nimic despre subiect..decat ceea ce scrieti voi (si de pe mailul comun)![]()

ieri mancam cu grig felii de mango in fata Anei..se uita la noi dar nu neaparat intr-un fel special..i-am pus o feliuta de fruct sub nasuc, deasupra buzei superioare..nu a schitat nici un gest ca ar interesa-o..sa fiu asa
sau asa
?! deocamdata aleg sa ma bucur!
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Ioanna81 spune:
| citat din mesajul lui cristina_ana Si totusi, cat costa baby-cook-ul asta de a starnit atitea dicutii? E chiar asa de scump? Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )POZE |
e 'fro 600 de lei!
Ioana mama lui
Carol Ioan
Pataniile noastre
NelaM spune:
| citat din mesajul lui Ioanna81 H, fetelor, mai lume... hai sa tragem aer adanc in piept si sa ne calmam. fiecare s-a simtit vizata de o afirmatie sau alta a unui mesaj sau altul. haideti sa nu ne certam ca n-are rost. copiii vor creste mari si frumosi, TOTI! si cei cu vase electrice si cei cu cana de lut. stiti ce inteleg eu din avalansa asta de mesaje? ca suntem toate niste mamici foarte, foarte, FOARTE devotate copiilor lor. si asta este cel mai bun lucru care a iesit la iveala din capitolele astea luuuungi. va rog eu frumos sa nu va mai suparati! nu are rost. unele mamici sunt mai obosite fizic, altele psihic, altele in ambele moduri. eu va pe toate exceptie si va imbratisez! Ioana mama lui Carol Ioan Pataniile noastre ![]() |
asta a fost tare!
eu fac parte din categoria "in ambele moduri" dar cel mai tare sunt cu capul!!!
_
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)Don't take yourself so seriously, no one else does...
NelaM spune:
| citat din mesajul lui anamaria1979 Am pus si linkul acum. ![]() http://community.webshots.com/album/575086402IpuwTB?start=56 |
prea tare freza!! super!

_
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)Don't take yourself so seriously, no one else does...
cristina_ana spune:
Anamaria, ce scump poate sa fieeeee!!!!!!!!!!!! Vreau si eu par in cap la fetita lu' mama! Oare s-o dau si pe ea cu genseng?
Mai, cam scump baby-cook-ul ala!
Hai ca incep si eu acum.
Eu fac parte din categoria mamicilor obosite cu capul.
Fizic sunt odihnita, ca stau in pat ca o putoare si ma uit cu groaza la dezastrul din casa, dar sunt prea obosita psihic sa ma apuc de curatenie!
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
Ioanna81 spune:
tot vroiam sa-ti zic nela ce costumas frumos are domnisoara Ana! de exceptie. si ii creste perisorul la loc parca mi se pare mie. 
Ioana mama lui
Carol Ioan
Pataniile noastre