Bazar pentru Ema (3)
Raspunsuri - Pagina 4
Laura25 spune:
Eseea, toate pozele din album sunt pt bazar? Uau, sunt multe. Multumim! De acum ma ocup eu sa le pun pe prima pagina, tu o sa ai doar de trimis pachetele cand o sa se castige din hainutele puse de tine
Bazar pentru Robi
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
ancadragoman spune:
Eseea palariuta asta pentru ce varsta este?
http://news.webshots.com/photo/2658373070106184264PQqELF
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
Eseea spune:
Laura, da, toate hainutele sunt pt bazarul Emei. Sunt f dragi sufletului meu si sper sa o ajute pe Ema. Doamne ajuta. Multumim de ajutor. Nu o sa ma ocup eu de pachete, nu am timp ca am doi copii mici, o sa trimit hainutele lui Mari si se ocupa ea. O sa-ti trimit pm cu parola, in caz ca ai nevoie.
Mari, astept fratele sa ma sune!
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Eseea spune:
Anca, palariuta asta este pt cateva luni cred, nu stiu daca merge mai mult, hai sa zic jumatate de an. E ca noua, e in stare perfecta.
fetelor eu nu prea stiu ce preturi sa pun, am pus asa mai mici zic eu, ca sa se vanda.As fi pus mai mult la unele, dar m-am orientat si eu de la alte bazare. Majoritatea hainelor sunt ca noi, unele nici nu sunt purtate ( pt ca au avut ff multe, multe le-am dat deja insa), sunt calitate ff buna.
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Laura25 spune:
Eseea, am inteles. Nu e nevoie de parola, nu mi-o trimite
Bazar pentru Robi
Laura25 spune:
Eseea, la pantalonii astia http://news.webshots.com/photo/2896682600106184264ynJBbR nu ai pus pret in descriere. Am pus eu 10 RON, e ok?
Bazar pentru Robi
Eseea spune:
da, Laura, e f bine, pusesem si eu exact atat, dar nu stiu de ce nu a aparut. Probabil e prea lunga descrierea?!
Noi, 2 minuni:
mari_paun spune:
Eseea, am vb cu fratele meu si a zis ca nu uita sa sune...asa mi-a promis... maine vin in slobozia
multumesc mult pt tot
Laura25 inca o data multumiri
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari, mami de Ema
alex_andra spune:
Buna
Licitez si eu pentru produsele:
111, 150, 151 - cate 15 lei de fiecare.
Multumesc
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Eseea spune:
Mari, cu placere, sper doar sa se stranga ceva banuti, sa fie de ajutor.
Alexandra , vad ca tu esti din Bucuresti. imi poti da un pm sa-mi spui cum as putea sa-ti dau produsele, ca probabil le vei castiga ? Cine stie poate stai chiar pe langa mine si atunci nu ar mai avea rost ca pe astea 3 sa le trimit la Mari ca apoi sa le trimita ea prin posta.
Edit : Laura vezi ca 110 si 111 sunt aceeasi blugi, doar ca fata-verso.
Noi, 2 minuni: