Bazar pentru Ema (3)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

oooo Mari e super!! iti scriu un mail.

Mami de fetita si de baietel

Noi, 2 minuni:

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

confirm plata de la annababy, multumim si de la "bazar sdcristian", cristina I, cristina F, daniela I,dumitru si nina P ...acestea sunt plati pe luna ianuarie si februarie si va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de Ema.

bazar pentru Ema

ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari, mami de Ema

Mergi la inceput

Mari, lasa-mi te rog pe mail indicatii cum sa pun foto la bazar. De azi dimineata muncesc la fotografiat, scris detalii si preturi, ca sa poata pleca azi saculetul spre tine. Asa ca il astept pe fratele tau si indicatii. Si sa fie cu noroc, sa se stranga ceva banuti, hainutele sunt f dragi sufletului meu, m-a luat in dimineata asta o mare melancolie....

Fetelor care sunteti interesate, hainutele sunt f bune, intretinute excelent, cumparate cu drag pt minunile mele. Cateva, f putine, sunt cumparate chiar de aici de pe forum, de la alte bazaruri, acum vreun an.

Noi, 2 minuni:

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Mergi la inceput

Eseea, intri pe oricare produs si poti crea un folder in care pui pozele...sunt pasi usor de urmat...nu ma pricep la explicat...

cine ne ajuta cu explicatii!!!!???

bazar pentru Ema

BLOG

Mari, mami de Ema

Mergi la inceput

hai ca m-am nimerit in zona. pe prima pagina zice ca imi tb username-ul si parola de pe webshots. Ne ajuta cineva poate?

Noi, 2 minuni:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Daca nu ai contul tau propriu si personal (sau nu vrei sa-l folosesti), ar trebui sa iti dea mari contul ei de exemplu, ca vad ca ea are poze puse la bazar de pe contul ei de webshot. Mari, da-i un PM cu userul si parola ta de webshot.

Bazar pentru Robi

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

la mine nu merge PM...user: mari_paun. parola: paunmariana pt cine doreste sa mai puna poze...ori daca l-ai notat poti sa stergi ...nu se stie ce apare pe acolo...

bazar pentru Ema

BLOG

Mari, mami de Ema

Mergi la inceput

mari, eu incarc acum pe webshots ( am facut un cont special pt asta), asa ca nu mai am nevoie de nicio parola, iti dau eu tie apoi parola.

Noi, 2 minuni:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

mari, editeaza si sterge user si parola. E mai bine asa.

Bazar pentru Robi

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

am incarcat pozele hainutelor aici :

http://news.webshots.com/album/576615209ozOQzi

de aici inainte nu mai stiu ce sa fac ( punerea pe categorii de varsta etc)

Mari iti trimit mail cu userul si parola de pe webshots. poate te ajuta Laura mai departe. Eu chiar habar nu am.

succes, vanzare buna si sa ajute banutii pe Ema.

nu m-a sunat fratele tau.

Noi, 2 minuni:

Mergi la inceput