Bazar pentru Ema (3)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

ok, nushulica, atunci o sa le sterg de la bazarul lui Robi. catale mi-a dat lista cu ce era pus la bazarul Alexandrei sa le pun la bazarul lui Robi si erau si cele oferite de tine acolo.

Bazar pentru Robi

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta23 spune:

licitez eu pt cureaua argintie de la nushulica, de 12 lei din piele. Numai ca o rog sa mni-o masoare de la gaura de la inceput si cea de la sfarsit.
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

laura25
speranta multumesc pt ca esti alaturi de noi

bazar pentru Ema

ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari, mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

speranta o masor maine,dar ea are la spate o bata de elastic deci o poti intinde cat vrei...oricum o masor

mari eu te-am mai intrebat in capitolul trecut o data dar tu aveai atunci calc stricat si probabil nu ai vazut,zi0mi daca e ok sa pun niste produse la bazar mai multe dar sa fac un colet mare pe care sa ti-l trimit tie sa te ocupi tu de ele...sincer imi e destul de greu sa ajung la posta si nu vreau sa apar de neserioasa pe aici fata de fetele care liciteaza produse de la mine

laura multumesc frumos ca te-ai ocupat sa stergi produsele din celalalt bazar

de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Am platit si licitatiile castigate azi.

Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta23 spune:

Multumesc Nushulica, am observat elasticul, insa eu sunt lata in talie, chiar daca nu grasa, si nu imi vine orice curea, fie ea si elastica.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nushulica

mari eu te-am mai intrebat in capitolul trecut o data dar tu aveai atunci calc stricat si probabil nu ai vazut,zi0mi daca e ok sa pun niste produse la bazar mai multe dar sa fac un colet mare pe care sa ti-l trimit tie sa te ocupi tu de ele...sincer imi e destul de greu sa ajung la posta si nu vreau sa apar de neserioasa pe aici fata de fetele care liciteaza produse de la mine

de David

nushulica, poti sa-mi trimiti coletul...am mai trimis colete, majoritatea au ajuns in afara de 1 care nu a fost ridicat si l-am primit inapoi.
din pacate nu pot sa intru pe privat, ca sa las adresa de acasa...din cauza unor defectiuni...dar poti sa imi lasi adresa ta de mail ori sa ma contactezi pe mess id: mari_paun

bazar pentru Ema

BLOG

Mari, mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Mari, vreau sa te intreb acelasi lucru ca si Nushulica. daca te intereseaza sa-ti trimit un colet cumva ( nu ai pe nimeni , vreo cunostinta, sa aiba vreun drum prin Bucuresti, ar fi mai simplu, sunt f multe lucruri, cam un saculet, haine de f buna calitate,multe de firma buna,majoritatea in stare excelenta, de la copiii mei)ca sa te ocupi tu de punerea lor la bazar, trimis colete etc. Din pacate cu 2 copii f mici nu am cum sa ma ocup de colete, mers la posta. Ceea ce pot face e sa pozez hainutele, sa fac descrierea, sa pun preturi.

Mami de fetita si de baietel

Noi, 2 minuni:

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Nushulica ai mai ajuns cumva la posta?

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Eseea

Mari, vreau sa te intreb acelasi lucru ca si Nushulica. daca te intereseaza sa-ti trimit un colet cumva ( nu ai pe nimeni , vreo cunostinta, sa aiba vreun drum prin Bucuresti, ar fi mai simplu, sunt f multe lucruri, cam un saculet, haine de f buna calitate,multe de firma buna,majoritatea in stare excelenta, de la copiii mei)ca sa te ocupi tu de punerea lor la bazar, trimis colete etc. Din pacate cu 2 copii f mici nu am cum sa ma ocup de colete, mers la posta. Ceea ce pot face e sa pozez hainutele, sa fac descrierea, sa pun preturi.

Mami de fetita si de baietel

Noi, 2 minuni:

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Eseea, fratele meu e cu familia mutat in Bucuresti, ei or sa vina sambata in Slobozia, evident si pe la mine, ei stau in Titan, cumnata e profa de mate la GH lazar...unde tiar fi mai usor...iti pot lasa nr cumnate...insa trimite-mi un mai ca nu merge privat
( mari_paun@yahoo.com) pup si multumesc

bazar pentru Ema

BLOG

Mari, mami de Ema

Mergi la inceput