durerile de burta in timpul sarcini

durerile de burta in timpul sarcini | Autor: flo_rinutza

Link direct la acest mesaj

sunt insarcinata in saptamana 6-7 si am zilnic dureri de burta asemanatoare cu durerile de menstroatie. este normal?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

eu zic ca nu.e parerea mea si tocmai am dus o sarcina la capat,am copil de 3 luni.acum cum esti tu,la inceput, e pericol de avort spontan.cauta un doctor care sa conduca sarcina is spune-i .nu lasa.

Mergi la inceput

doctorii din Romania la o intrebare ca a ta vor raspunde ca nu trebuie sa doara burta deloc in sarcina.pe mine,de exemplu,nu m-a durut 1 secunda macar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo_rinutza spune:

si eu sint ingrijorata desi cateva persoane mi-au spus ca e normal dar din nefericire pt mine eu locuiesc in Londra si primul meu contact cu doctorul va fi la 12 saptamni desi mam adresat medicului de familie in legatura cu subiectul dar el nu a parut ingrijorat sau poate e neinteresat .nu stiu ce sa fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Acuma depinde cat de tare te durea burta la ciclu. Durerile in perioada asta sunt normale din cauza maririi uterului, dar nu trebuie sa fie continue si nici sa te indoie de durere. Ia No-spa, pana la 4-5 pastile/zi maxim si du-te la dr si spune-i, nu sta asa, se poate sa nu fie nimic anormal, dar dr e cel mai in masura sa-ti spuna. Succes!

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo_rinutza spune:

pai eu am avut intotdeauna dureri foarte mari la menstruatie acum insa nu sunt de nesuportat. le suport si nu dureaza foarte mult. insa find la prima sarcina si pt ca nu stiu prea multe despre subiect si nu am nici suportul unui doctor, intreb in stanga si in dreapta in speranta ca poate cineva care a avut aceasi simptom imi poate spune ceva sa ma linistesc.
Multumesc pt raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Florina, in primul rand subiectul tau ar trebui mutat la odiseea sarcinii, acolo vei primi cu siguranta mai multe raspunsuri .

Acum sa-ti raspund si eu, desi nu te voi lamuri cu mare lucru : in mod normal nu ar trebui sa ai dureri de burtica in sarcina. Asa spun si doctorii. Pe de alta parte, sunt o multime de femei care experimenteaza aceste dureri, la diferite intensitati. Eu de exemplu sunt exemplul viu...toata prima sarcina am avut dureri, uneori chiar f mari si totusi nu s-a intamplat nimic, am dus sarcina la capat cu contractii aproape permanente toata sarcina dar fara niciun efect negativ : nu s-a scurtat colul, nu s-a deschis, am nascut normal, la termen. Am avut sarcina urmarita de 2 dr si ambii au concluzionat ca sunt unele femei care au dureri toata sarcina ( si mai ales la inceput) fara ca aceste dureri sa insemne ceva negativ decat disconfortul mamei si teama ei ca inseamna ceva rau.

Deci, ceea ce vreau eu sa zic : ai aceste dureri, pot insemna ceva sau nu, numai un dr dupa control iti poate spune daca totul e ok sau nu. Din pacate in Anglia nu poti ajunge la dr pana la 12 saptamani. Eu totusi te sfatuies sa insisti la dr de fam, minte si tu putin si exagereaza durerile, poti spune chiar ca ai avut vreo mica sangerare. Stiu ca nu e frumos sa minti dar, din pacate, daca la voi nu se poate altfel...pt un bb as face orice. Poate asa te baga in seama si iti recomanda o eco ceva. In plus, ar avea cine sa-ti trimita din Romania nospa? E indicat de majoritatea dr de aici, e antispastic, nu e bine nici sa stai cu dureri, mai ales in lipsa unui dr, pot conduce la altceva.

Numai bine.

Mami de fetita si de baietel

Noi, 2 minuni:

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Pe aici se zice ca e destul de normal. Asta pt ca uterul (sper c-am zis bine) se mareste.

Si eu am avut pana prin saptamana a 11-a aproape zilnic, tot asa ca si tine tip menstruatie. Mi-a fost si mie destul de frica, si am fost la doctorul de familie. Nu era nimic desigur.

Daca as fi in locul tau as suna la doctor si i-as explica ce si cum...

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

sa nu fie contractii si asta nu e bine.ai grija.daca curge singe si un firicel si o picaturica,oricit de mic vezi pe chilot sau hirtia igienica,FUGA LA DOCTOR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana83 spune:

Buna! Si eu am avut dureri in abdomenul inferior chiar de la 4-5 sapt de sarcina , am mers la medic si mi-a recomandat nospa si duphaston.Apoi la 7 sapt am facut eco transvaginala , si acest medic mi-a recomandat utrogestan( care am inteles c-ar fi cam acelasi lucru cu duphastonul) dar nu l-am tolerat imi era greata de la utrogestan si-am luat duphaston pana la 4 luni. Dureri am avut totusi toata sarcina , cu contractii de mi se facea burta pietroi mai ales cand mergeam mai repede sau cand faceam treaba prin casa , si totusi am dus sarcina fara probleme pana la sfarsit , am nascut la 40 s,5z prin cezariana! Si eu cred ca trebuie sa mergi si tu cat mai repede la medic ptr ca la mine diagnosticul a fost amenintare de avort! Multa sanatate si sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flloryy spune:

Si eu am avut dureri de burta- asemanatoare cu cele din timpul menstruatiei (pana la 3 luni). I-am spus doctorului si a zis ca nu trebuie sa imi fac griji. Nu sunt mai pronuntate cand te ridici brusc?

Mergi la inceput