Metastaze osoase multiple partea a paisprezec

Metastaze osoase multiple partea a paisprezec | Autor: gelu1

Link direct la acest mesaj

Mesaj catre generatile viitoare
3 IANUARIE 2010 Partea a paisprezecea ARAD ROMANIA

La multi ani va zic din nou, voua tuturor prietenilor care navigati pe Internet din dorinta de a cunoaste mai multe despre lume, despre noi oamenii, despre trecutul nostru si in mod special despre ce ne ofera viitorul. Astazi 3 IANUARIE 2010 am inceput sa va scriu si voi continua sa va scriu saptaminal daca voi gasi subiecte care sa merite atentia voastra. Am cautat pe Internet raspunsuri la foarte multe intrebari pe care mi le tot pun de multa vreme si am gasit multe care nu aveau acoperire in raport cu acele cunostinte dobindite de mine de-a lungul timpului. Incerc sa spun fara modestie ca pina la aceasta virsta am citit enorm de mult. Amintesc pe Eschil si Euripide, pe Dante Aligherii si Boccaccio, pe Goehte,Kafka ---etc. Am citit pe toti marii nostri scriitori si poeti dar nu stiu nici astazi cui sa ma inclin cu mai mult respect. Pentru mine Eminescu,Blaga Caragiale sau C.Petrescu,M. Eliade, N. Iorga, alaturi de Z, Stancu, N. Stanescu, E. Cioran ---si lista continua, acesti titani ai literaturi noastre sint la fel de valorosi ca si Molier,Rouseau, Shakespeare, Kipling ---etc. Stiu ca multi din tinerii generatiei fiului meu nu citesc aproape deloc motivati de fuga dupa o existenta mai buna care le rapeste timpul. In schimb voi aveti norocul ca stapiniti Internetul si puteti obtine rapid esenta orcarei informatii. Se poate spune ca aveti la dispozitie Biblioteca din Alexandria moderna, foarte eficienta daca este accesata cum trebuie. Exista insa si riscul de a primii informatii foarte eronate asa cum am primit eu in ultima vreme, chiar daca pui intrebarea corect. Am pus intrebari serioase calculatorului, intrebari legate de crestinism si am ramas profund dezamagit si indignat. Am intrebat despre continentul de legenda Atlantida si am primit din nou explicatii atit de stupide ca nu le pot califica. Dar cite nu am intrebat si va zic din nou voua generatiilor viitore sa nu luati drept bune toate informatile, sa faceti o selectie atenta pentru a nu invata lucruri ce pot deforma realitatea, va pot schimba atitudinea fata de viata. Va rog sa luati tot ce am scris pina acum drept o invitatie parinteasca la meditatie sau un sfat prietenesc.Mie si familiei, Intenetul ne-a dat o mare satisfactie pentru ca avem ocazia sa vorbim si sa ne vedem cu prietenii de peste mari si tari,prieteni pe care nu i-am auzit sau vazut de ani de zile. Mai mult de atit, eu pot vorbi cu voi despre starea de sanatate, pot primii sau pot da anumite sfaturi pentru a inbunatatii starea de sanatate si mai putem vorbi si despre alte lucruri frumoase care sa ne tina spiritul viu. Deoarece nu am invatat sa lucrez destul de bine pe calculator, vreau sa spun La multi ani grupului de prieteni care a fost linga mine decind am inceput sa scriu si care mi-a raspuns cu multe cuvinte de imbarbatare. Amintesc aici pe: NONI, CRINUTZ, XIO, Natalia Nica, MYCHYDUTA, Cezara, Johanahart, Andreia 11, Alina 023, Adriana 15, Deus si multi alti prieteni carora le voi scrie personal dupa ce voi fi mai pregatit in acest domeniu. Va scriu din nou astazi 21 IANUARIE 2010, dupa o pauza destul de indelungata motivata de multele plimbari facute neamurilor si prietenilor carora voiam sa le arat ca exist si ma simt bine. Nu luati in seama ultima fraza. Astazi 21 IANUARIE 2010 m-am trezit pe la orele patru dimineata, macinat in somn de amintirile tineretii. Voi scrie tot ce am retinut din vis si va asigur ca tot ce spun acum sa intimplat cindva de adevaratelea. Am vazut din nou pe tatal meu cum ne inocula o educatie spartana cind eram mici copii si in acea vreme il uram ( nu stiu daca am reusit ulterior sa-i arat respectul binemeritat.) Am vazut-o pe mama, deosebit de frumoasa, sensibila si buna cum ne cinta cintece studentesti din vremea aceia, am vazut-o cum pregatea prajiturile ce ni se topeau in gura. L-am vazut pe mosul ROMAN (bunicul din partea tatalui meu) care vindea pepeni si lubenita in piata de la ILIA, iar eu furam la vedere pentru prieteni o parte din aceste valori si el se facea ca nu vede. Am revazut zilele insorite ale copilariei cind nu aveam nici un fel ce griji cu toate ca eram foarte saraci. M-am trezit acum in zilele noastre atit de cenusii cind trebuie sa-mi draia o pauzasc fiecare banut din pensia ce o primesc, care nu imi ajunge de la o luna la alta. Ma gindesc la voi generatile viitoare care nu aveti posibilitatea sa va CUMPARATI O CASA, sa va realizati fara stres dorind sa inchegati o familie, sa aveti o viata frumoasa. Ma gindesc la viitorul vostru si ma doare foarte tare pentru ca voi aproape toti care cititi aceste rinduri sinteti asemenea copilului meu. Si totusi ramin un optimist inversunat pentru ca simt ca voi ve-ti schimba LUMEA. Tara asta in care traim si se cheama ROMANIA este o tara ocrotita de DUMNEZEU chiar daca acum noua ni se pare ca EL ne-a parasit. Doresc din toata inima sa luptati pentru voi si pentru binele copiillor si nepotilor vostri, sa luptati pentru un mediu mai curat si pentru promovarea valorilor aici acasa la noi. Despre starea mea de sanatate va pot spune ca este destul de buna, nu ma abat deloc de la o alimetatie cit mai naturista iar ca supliment nutritiv eficace, am luat un produs nou numit CORDYCEPS , tot de la firma GANOEXCEL. Tratamentul cu ZOMETA pentru metastazele osoase, tratament foarte bun il fac doar in luna FEBRUARIE si il recomand la toti care au probleme asemanatoare cu ale mele. Voi cei care aveti metastaze osoase trebuie sa solicitatati mai raspicat tratament cu ZOMETA asociat cu tratamentul citostatic specific cancerului primar. Solicitati tratamentul cit mai devreme sa nu pati-ti ca mine. Eu cred in vindecarea care se poate face inbinind stiinta, mentalul, alimentatia rationala si medicatia naturista. Zilele au trecut repede in aceasta luna, nu am avut parte de evenimente deosebite, am lucrat mult cu internetul care sa tot virusat si devirusat iar eu am comunicat cu prietenii foarte putin. Incercati sa-mi cititi mesajele de la inceput si pina astazi cind scriu si o sa vedeti cit de mult sa schimbat in bine omul Gelu in privinta sanatatii. Despre politica si politicieni nu scriu luna aceasta, nu vreau sa-mi fac rau mie suparindu-va pe voi. In rest, doresc sa aud numai de bine si din partea voastra si ca de obicei va doresc sanatate voua si celor dragi. GELU

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nonni spune:

nu stiu in privinta sanatatii cat s-a schimbat in bine domnul GELU..eu sper ca tot in mai bine sa fie. cert e ca moralul este mult mai ridicat decat in primele postari.
ma bucur ca suntem la partea 14, astept fiecare capitol sa citesc numa de bine.

multa sanatate.

Mergi la inceput