Gravidutze si mamici de Cluj- 151

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

ALEX - E o dulce Tiadris, foarte cocheta, ca doar se mosteneste...
Noi avem masuta de la Alesd si suntem foarte multumiti de ea, scaunelul are spatar iar Daria isi pune omuletii ei si culorile in sertar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

La Multi Ani,Lore! Sa fii sanatoasa si fericita!

Andreea, bun venit pe lume Giuliei si felicitari mamicii! Ma bucur mult pt escapada voastra romantica si mai ales pt Daria si acomodarea ei frumoasa cu bunicii!

Alex, ce dulce e mamaruta ta! Am vazut ca au din nou masuta si scaune in Piata I Mester, la 110 Ron.

Co, mai poti? Pupam gradinareasa mica, si pe mamica frumoasa!

Ioana, ce poze frumoase! Ce mare a crescut Alees, se vede cat il iubeste Sara!Eu ma gandesc cu groaza ca pleaca mama si imi va fi tare greu cu amandoua!

Andreea, multumesc mult de site-uri

Meli, ma bucur ca esti bine si linistita! Ca si Ioana intreb si eu, dr Oancea nu e la Stanca? Nu ar fi mai bine sa mergi in paralel si la un medic de la Gine 1?

NOi suntem bine, crestem, ne conturam, cu tzitzi tot asa, din cand in cand mai luam cate o completare, e din ce in ce mai dulce cu mutritele ei Sara tot mai intelegatoare si cooperanta, dar mai greu cu sincronul programelor, va fi cu atat mai dificil cand pleaca buni, dar ne descurcam noi! A venit si dr, a zis ca suntem f bine, asteptam vremuri mai calde sa-si scoata si Sofia nasucul afara!

V-am pupat! Somn usor!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Neata!

La multi ani, Lore si Ana-Maria (fetita Nataliei)!

Gabi, am intr-adevar o perioada mai aglomerata, sper sa se linistesca apele in curand.. fetele frumoase.

Andreea, sper sa faceti alegerea cea ma buna pentru scumpica Daria. Luca deocamdata e f bine la gradi:P Noi le asteptam si pe fetele noastre Stefi si Timi cat mai repede:p

Ieri s-a tuns Carina la Cipri, i-a facut un bob sofisticat, ce mai freza de stilist;) a intins-o si cu placa, deci va dati seama...a stat f cuminte la frezat:P

Va pupam si daca nu mai am vreme de scris va zic weekend fain de pe acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Co, le cam place la copiii nostri la coafor! S-or bate care sa mearga primu'!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

COsa ne pui poze sunt tare curioasa
ANDREEA felicitari pt iesirea in doi
GABI dupa ce pleaca maica ta cu siguranta vei avea nevoie de ajutor,iti pot recomanda o d na bucatareasa super super ok ,C cum sta cu timpul?te va poate ajuta dupa ce pleaca mami?
pupici fug dupa mamarutza

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls

Mergi la inceput

Vad ca tare liniste pe aici...

Sara a plecat afara cu buni la zapada, a primit microfon de la Lazy Town, sa vedeti de acum concerte pe noi! Si asa toata ziua cantam Hannah Montana!

Asta mica doarme de vreo 4 ore, azi noapte a dormit legat aproape 6 oreMi-e dor de ea, abia astept sa se trezeasca!

Va invidiez cu ai vostri, cuminti la coafor! Auzi tu, sa mai stea si la intins parul cu placaWow! Domnisoara cocheta, ce mai!La noi ultima escapada la coafor a fost un esec total...

Sara se poate lua de mana cu Tiadris

Apropos, Alex, am uitat sa iti spun ca la noi principalele activitati sunt: de-a doctorul, de-a bucataria si supermarketul, concerte si dans, si de-a...Alezandra, adica suntem la salon la tine si ne coafam, ne uscam parul, il aranjam, ne facem unghiileSi inca o intrebare, ceva liniute la orizont?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

La multzi ani ANA-MARIA!sa cresti mare,sanatoasa si sa iti bucuri pe mami NATALIA!

MIKYCRIS Album de familie
MAMI DE PRINTESE DELIA SI DILARA

Ne votati in fiecare zi? cate 10 stelute la http://fotostars.eu/user.php?id=452

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ALEX29

COsa ne pui poze sunt tare curioasa
ANDREEA felicitari pt iesirea in doi
GABI dupa ce pleaca maica ta cu siguranta vei avea nevoie de ajutor,iti pot recomanda o d na bucatareasa super super ok ,C cum sta cu timpul?te va poate ajuta dupa ce pleaca mami?
pupici fug dupa mamarutza

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls

Prost. Sta cu timpul, C Vine acasa, seara dupa 18.00-19.00! Deci, da, clar voi avea nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

LA MULTI ANI ANA, DE MAMI NATALIA! SA CRESTI MARE, SA FII SANATOASA SI NOROCOASA,CA FRUM0ASA ESTI!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 18+ cu

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

va invidiez in tacere cuscrelor , ce copii cumiti aveti voi acolo
Dragos plange de cum incepe tunsul pana se sfarseste , e un chin cand il tund , as vrea si eu sa fie cuminte dar la tuns ns cand va fi

co frumoasa papusica

gaby pt Sofi cea cuminte

eu inca tot ma chinui in fiecare zi sa i-a sticluta Iulia si nu vrea nici cum , ai mai vazut asa ceva , azinoapte m-am chinuit 90 de minute sa bea 30 ml , e incapatanata si nu vrea nici sa nu auda de el

ce placut e afara si cald, asa cald e in casa de la soare , avem deja 25de grade in casa

azi pot sa ma laud ca am avut un baietel tare cumite , ascultator, am fost afara ne-am jucat, Iulia a dormit tot timpul, apoi a veit a papt supica ff bine dupa care i-am dat lapticul si somn, la 2,30 deja dormea
iar cand e tati acasa ma pune sa sau cu el si abia adoarme pe la 3,30 , pana adoarme el eu atipesc de vreo 3-4 ori , ma adoarme el pe mine

www.versu.ro/elenuta23-1405.html" target="_blank"> doar un clik pt un vot

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si Iulia Anamaria (16 sept2009)

Mergi la inceput