Gravidutze si mamici de Cluj- 151

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Meli,ma bucur ca ti-ai gasit o doctorita in care sa ai incredere

Alex, noi am luat prin agentie si de-aia cred ca a fost mai ieftin. pt fotomodelul Tiadris

Ada,ce va invidiez pt o asa frumoasa minivacanta .Poate mai mergem si noi pana la vara o data ca tare ne-a placut.

Gabi, poate e doar o criza de crestere. Odihneste-te si cel mai important e sa ai incredere ca poti alapta. Daca incepi cu gandurile negre va fi tot mai rau. Dupa cateva zile se regleaza secretia de lapte si va fi suficient. Si sa nu ii faci program de masa, sa o alaptezi de cate ori vrea ea

Ioana, pune poze cu smecherasul de Patrick

Dulcineea, feicitari si sa ai un baietel cuminte si papacios

Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olivia_popa spune:

Razvan are cabinetul in Zalau,din pacate nu a prins INCA post al Cluj, Oana lucreaza aici la noi. Sunt niste oameni extraordinari si am devenit prieteni buni. Pentru mine este foarte important sa imi pot suna doctorul la orice ora sa il intreb una alta,pluc ca am o saracina pierduat in trecut deci ma cam panichez din orice. El cu vocea lui calma ma linistete de numa' . cred ca a fost cea mai buna alegere facuta. Aici,face consultatii dar la privat.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Ada, ce fain ca v-ati distrat...f frumaosa locatia...dar vad ca nu ratati nici o ocazie... f bine faceti!

Alex, am vazut-o si pe smecheruta ta...eleganta si cocheta...pozeaza deja...ce mai...

Meli, si eu am auzit numai de bine de dr Oancea...e tare draguta...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 18+ cu

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

bianca felicitari pt micuta crestina

ada frumoasa miivacanta

alex frumos model va fi o gagica tare sexy dupa cum se vede

ioana ne pui poze cu noul look a lui P

www.versu.ro/elenuta23-1405.html" target="_blank"> doar un clik pt un vot

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si Iulia Anamaria (16 sept2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

Paula pt. 3 nopti cazarea cu mic dejun inclus a fost 202 euro pe familie in apartament. In camera standard dubla ar fi fost 208 euro. Intrarea la aquapark e in jur de 40 ron pe o zi intreaga, cu oricate iesiri vrei. Pana pe 31 martie e oferta : stai 3 nopti si platesi 2. E binevenit un miniconcediu din cand in cand... si acum e ocazia voastra...mai incolo mai greu cu deplasarile pt. tine.

Alex am admirat-o si noi pe Tiadris...tare cocheta e . Despre Turcia nu stiu ce anume ai vrea sa stii. Noi am fost de 2 ori la Concorde si Sherwood Breeze. Iti recomand sa colinzi putin agentiile. Fiecare cam are o oferta speciala pt. anumite hoteluri si perioade. Apoi sa te documentezi pe net cu pareri despre hotelurile respective.

Eu sunt in cautare de locatie pt. party ca se apropie ziua aniversara de 2 anisori. Deocamdata caut in zona noastra: Gheorgheni, A. Muresanu, Buna-Ziua, Zorilor. Daca stiti sau ati vazut ceva frumos sa-mi spune-ti si mie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

neata fetele!

nu stiti cumva unde as gasi bugs-bunny? ca ma zapaceste fata, m-am uitat in cateva locuri si nimic.poate sa dau comanda de undeva in cel mai rau caz..

Meli13+ siTimea-Larisa(08.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui antoni

neata fetele!

nu stiti cumva unde as gasi bugs-bunny? ca ma zapaceste fata, m-am uitat in cateva locuri si nimic.poate sa dau comanda de undeva in cel mai rau caz..

Meli13+ siTimea-Larisa(08.07.2007)

cam ce anume ai dori cu Bugs Bunny?

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 18+ cu

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

ANI dupa 2 ani se plateste si pt copil :( de asta e mai scump
ADA mersi de recomandari
MELI nu stiu unde poti gasi un bugs-bunny :(

multumesc fetelor ,adevarul e ca am o fetita superba
am si un videoclip cu Tiadris dar sincer nu indraznesc sa vi l pun

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

buna dimineata fetelor...

DULCINEEA felicitari pt bebe mic,sa cresteti mari si sanatosi..Si eu zic sa mai insisti cu lapticul.

GAby asa am patit si eu pana s-a reglat lapticul..am si inceput ce-i drept sa pap mai bine si mai consistent sa sesature piciul..la semnatura gasesti poze cu noi.pupam fetele cochetele

ADA f faine pozele si locatia...SARA e o scumpica mica

ALEX f cocheta TIADRIS si are o mutrita tare smechera..

MELI f bine ca ti-ai gasit dc de care sa-ti placa,ma bucur..a fost figura piticuta ta..si SARA mai vrea la ,,dicocheca,,adica la discoteca..

ELENA ii place la D la inot?a dus-o si taica-meo pe SARA luni pe la 6,nu stiu daca erati pe-acolo.nu a vrut sa intre in apa cu antrenorul pana nu a intrat si taica-meo..

DESPRE noi....SARA e o cocheta mica,canta toata ziua la microfon,danseaza,,ii place sa se uite la dvd-ul cu nunta noastra,il iubeste pe ALEES f mult,chiar daca cateodata e cam geloasa cand vede ca-i acord lui putin mai multa atentie..iarALEES gangureste pe zi ce trece tot mai mult,imi rade de-adreptul...e mortal..imi vine sa-l pap tot..vad ca se satura acuma de la mine,si imi pare bine ca n-am cazut tentatiei de-ai dalaptic praf..poate mai incolo.ieri am fost si eu l;a controlul de 6 sapt..si e totul ok.AS VREA SA STIU VOI CE PARERE AVETI DESPRE STERILET?E O IDEE BUNA?DOARE OPERATIUNEA?

O ZI BUNA SA AVETI CU SOARE..VAD CA A IESIT SOARELE PUTIN,MERG SA NE PREGATM INCET DE IESIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ada, e super pretul.in martie vreau sa mergem si noi. unde sa ma duc sa fac rezervarea? :)in 10, cd primim salariul ma si gandesc sa rezerv.iar dupa ce se face mai cald merem prin imprejurimile clujului, pe la pensiuni.
l-am avertizat pe Iulian ca pana la sf lui mai, tre sa ne plimbe, sa faca bine sa mai lase calculatoru ala..vad ca de ceva zile s-a mai calmat, dar si cd il apuca...

eu nu te pot ajuta cu locatia, pt ca la Stefan nici nu m-am mai straduit sa caut, ca stii ca a fost bolnav toata luna oct.si intr-un tarziu m-am hotarat sa chem totusi cativa copilasi.
poate celelalte mamici care au facut partyuri

Paula 17+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput