Gravidutze si mamici de Cluj- 151
Raspunsuri - Pagina 16
Gabriela77 spune:
Alex, masuta noastra:
http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/page7/
Multumim de urari!
Alina, posibil de morcovel sa o doara burtica, lasa pt inceput cat mai putin!
Victo, lasa ca uite a venit Sofi la noi si poate il place pe Mihaita![]()
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
dariandra spune:
ADRIANA - Multumesc.
probabil a aparut intre timp.
Cred ca bunicii se topesc dupa Alexia, cat e de dulce.Ai mei parinti converseaza acasa, folosind expresiile Dariei.![]()
ALINA - se poate sa fie de la suculetul de morcov.Sincer, desi i-am dat si completare,Dariei, am optat pentru diversificare de la 6 luni.Am citit multe articole pe tema asta si asa am considerat ca-i mai bine.
DULCINEEA - bine ca ati depasit momentele dificile si s-a nascut Andrei cel scump.Si eu timp de cateva luni, spuneam ca nu voi mai naste niciodata, dar curand mi-am schimbat optiunile.Asa suntem noi, mamele, inzestrate cu dragoste si rabdare cat pentru multi...multi copii.
Gabriela77 spune:
Creste fata mamii, creste:
http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
alinabojuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabriela77 Creste fata mamii, creste: http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/ Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010) |

mamaaaaaaa ce frumusete. e minunata.
parca seamana cu iulia a lui elena. mi se pare? Andreea si eu am vrut diversificare de la 6 luni. dar speram ca pana la 6 luni sa ii pot da lapte de-al meu. acuma e doar pe lapte praf si am zis ca e cazul sa o invat incet incet si cu altceva. oricum imediat are 5 luni
pana la 6 ii mai dau suc de mere si mai vad eu ce. ca nu ma apuc sa o indop de acuma cu mancare. clar. mi-a zis o femeie ca bebele ei la doua luni deja manca pulpe de pui
pai aia e treaba ei. eu putin suc de morcovi i-am dat si a durut-o burtica d`apoi sa ii dau cine stie ce. galusca mea doarme de la ora 16
a mancat la 14.30. mi-i mila sa o trezesc. Noapte buna va doresc.

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina, mami de Alexandra (12 sept. 2009)
sara2007 spune:
MERSI..BUNA fetelor..
DULCINNEA m-a cutremurat si pe mine povestea ta,parca eram eu in sala de nasteri..oricum nu e usoara nici-o nastere,d-apoi sa mai ai si complicatii si sa mai vorbeasca si dc asa,cred ca turbam..pe moasa calumea,care a venit pe urma nu o chema ILDIKO...?parca.era mia inatalta si f draguta.eu cu aia am nascut si a fost ff de treaba..si pe mine m-a pus pe wc.si cu banii la MURESAN a fost f bine...nu te stresa.ai un scump de baietel..sa va traiasca
ADAB asa am scris la data nasterii lui ALEES?
MERSI,nici n-am obsevat..
GABY creste SOFIA creste..e tot mai dulce si mai grasuta..seamana cu SARA si cu tine,am mai spus-o.si eu ma incercta intr-o seara lapte praf sa vad cum reactioneaza.abia a baut 30 ml si apoi l-a dat afara...eu cred ca iii ajunge totusi lapticul meu.microfonul care l-a primit SARA fcae ceva?canta?si SARA e pasionata de asa ceva.unde gasesc oare?
EDITH...felicitari mamico,sa fie intr-un ceas bun..
MELI...asta vroiam sa spun si eu,cred ca v-a fi fericit tati..o sa vezi ca-ti v-a placea tare..nu-l vei mai da pe 10 fete...e f frumos sa ai si pereche..
burtica..
ELENA mare noroc ai cu C..
GABY LA MULTI ANI sotiorului tau..ce ti-ai cumparat frumos?ai avut timp de shoping intre 2alaptari?
SI NOI CRESTEM,AZI A SCOS UN RAS CU ZGOMOT..MAI NOU,DE CATEVA ZILE DOARME MAI MULT SI MAI BINE,CRED CA-SI FACE UN PROGRAM CAT DE CAT.SARA E LA TAICA-MEO IARASI SI AVEM TIMP MAI MULT NOI SA NE IUBIM,SA NE POVETSIM..CAND E EA,INCERC SA O IMPLIC SI PE EA DEOARECE DACA OBSERVA CA MA UIT MAI MULT LA ALEES SE UITA MAI LUNG LA NOI SI INCEARCA SA-MI ATRAGA ATENTIA CU CEVA,ATAT MIE CAT SI ALTOR PERSOANE CARE FAC LA FEL..ORIUCM CHIAR AM SPUS CA E F INTELEGATOARE SI MATURA PT VARSTA EI..SUNT F BUCUROASA SI MULTUMITA DE COPILASII MEI..
VICTO...iar un barbatel?ce frumos?e f frumos si de acelasi sex..sigur il vor slabi pe tati..dar cine v-a fi mandru cu asa baieti?
merg la somn,ca tot spun ca ma odihnesc cand mai pleaca SARA dar vad ca tot ore din astea ma prind..noapte buna..papa
antoni spune:
neata buna tuturor!
Gaby-ai doua minunatii, hihi, ce scumpa-i asta mica...iar de concert nici nu mai zic nimic, cantareata se face fata mami![]()
vineri avem chef cu costumatie, hihi, sotul e in febra gandirii ce sa faca, adica el vrea avatar, sa vad cum iese machiajul,hihi, eu mi-am inchiriat un costum de diavolita, ma machiez si gata.in fiecare an facem, abia astept.in primul an a avut asa un succes ca 3 saptamani la rand tot asta am facut,hihi.
ma duc sa mai adun prin casa si inapoi la leneveala, piti la socrii, dupa-masa mergem dupa ea.sa aveti o zi frumoasa si o saptamana care vine mai calduroasa!pupici
Meli
13+ si
Timea-Larisa (08.07.2007)
antoni spune:
no, fetelor, ma bucur ca ati petrecut frumos azi, asta se vede, ca nimeni n-a mai apucat si calcul,hihi
sau sotiorii au pus stapanire si nu v-au lasat?
am fost la Iulius, am bagat un deliciu special, papaniasi, shake de fructe de padure...simt ca voi crapa, hihi.dar asa bunnnn a fost!
sa aveti o saptamana care vine frumoasa!
Meli
13+ si
Timea-Larisa (08.07.2007)
Ioana13 spune:
Am ajuns, ne-am dat cu sania de 100 de ori! I-a placut lui P de numa!
Azi dimineata l-am intrebat ce vrea, sa mergem acasa la tati sau sa ne dam cu sania. Si a raspuns: "ne sam un pic cu sania, dupa aia mergem la tati" A dormit pe masina aproape 2 ore, asa ca nu m-a tot strigat si solicitat.
Meli, la cit e de inalt sotul tau ii va iesi sigur avatarul! Niste farduri albastre de la tine si gata!
DUlcineea, vai cit e de frumos blondinul tau!!! Bine ca sinteti sanatosi amindoi si frumosi! Restul se uita! Si eu am avut contractii la 5-3 minute vreo 12 ore, dar s-au finalizat prin cezariana, nu am mai trecut si prin virful durerilor, ceea ce m-a facut sa nici nu ma afecteze deloc orele alea! Bine ca nu i-ai dat mai mult! SI atita e f mult, mai ales daca a strigat la tine!
GAbi, iar seamana cu tine Sofi! ![]()
Alina, daca vezi ca o doare burtica de la banane, morcovi, de ce mai insisti? LAptele praf contine f multe vitamine si tot de e nevoie la virsta asta. Poate nu ii e pregatit stomalecelul pt fructe, legume crude. Sau sa ii dai fierte legumele, daca musai vrei sa incepeti diversificarea.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
alinabojuc spune:
cam bate vantu pe acilea ![]()
ieri nu a mai plans alex de la suculet. l-a sorbit unu doi. sa vedeti ce da din piciorute si manute cand il vede.
azi iar nu a plans. cred ca suntem pe drumul cel bun.
sa vedem ce zice de cel de mere. supica strecurata cred ca numai de la 5 luni jumate ii dau. multi nu-s de acord ca nu i-am dat pana acum mancare. adica mancarea ce o mancam si noi.ceeeeeeeeeee? si daca am zis ca vreau sa ii fac papa fara sare iar s-au ambalat. de parca ar fi copilul lor
. noroc ca sotul ma sustine si culmea ca si mama
mare minune.
Ioana banana nici nu ma gandesc sa ii mai dau. candva la vara poate.
Noapte buna si vise placute 
www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE
alina, mami de Alexandra (12 sept. 2009)
kitzy spune:
Alina what????? Cine a zis sa-i dai mancare de care mancati voi si mai ales la varsta asta?
Eu la Diana i-am dat mancare gatita de-a noastra abia de la un an incolo, dar asa, ceva foarte usor pt inceput. Ca acuma mananca de toate, ii alta treaba. Ii plac in special snitele, chiftele, ochiuri si sarmale
Cu legumele inca ne cam luptam, dar daca le amestec prin mancare le mananca, mai putin ardeiul, ala il pescuieste oricat de mic l-as taia 
Deci, in concluzie, e ok deocamdata sa-i dai suculet de morcovi, de mar, asta daca nu-i mai creaza nici un discomfort si vorba ta, cand vrei sa-i incepi diversificarea mai serios, bagi o supa strecurata pentru inceput, sa i se obisnuiasca stomacelul.
Nici nu-mi mai amintesc cum a fost la noi cu diversificarea, parca a trecut un secol de atunci ![]()
Ieri Diana a fost cu buni afara si cand am plecat din casa s-o duc jos ca buni o astepta, i-am spus puiului: " spune-i la buni sa te aduca mai repede azi acasa ca trebuie sa faci baita cu ratustele si broscuta"
Si ajungem noi afara si ii spune repede repede la buni: " bumbi, baie, apa, mac-mac, oac-oac "
Soacra-mea se uita cand la mine cand la Diana si nu intelegea nimic ![]()
Astazi seara la culcare, o bag pe Diana in pat si ii spun: " Gata! La culcare cu tine!"
Si raspunde Diana: " cale! mi-ni-na!" ( la culcare! imediat!) 
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)