BRAVO URSULEATA!!! Pufuleti 2010 (119)
Raspunsuri - Pagina 8
mitumac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gratiana77 Buna fetelor! In sfarsit am ajuns azi acasa dupa 4 zile petrecute in spital. Nu am apucat sa recuperez capitolele pierdute dar promit ca o voi face. Multumesc de incurajari, in primul rand, iar in al doilea vreau sa felicit proaspetele mamici si sa le urez "bine ati venit" noilor pufuleti. Acum, pt prima pagina, cateva date: am nascut natural nu prin cezariana, la 39 sapt si 3 zile, scor apgar 9, Maternitatea Odobescu Timisoara, dr.Mihai Bacila. M-am internat dimineata la 08.30, la 10 si ceva au inceput contractiile iarla 12.30 deja nascusem. In ultimul moment am refuzat epidurala si am hotarat sa nasc fara ea. Din fericire, nasterea nu a fost asa de grea cum m-am asteptat. Buburuza mea e super bine, mananca, doarme, face kk si pisu si din cand in cand mai si plange ca o doare burtica. In rest, nu am treaba. Eu sunt bine, ma refac incetisor dupa epiziotomie si lucrurile merg spre bine. 39 sapt. si 2 zile Amaris-StefaniaAMR: AZI!!!!!!!!! Maine nasc! poze |
Ce repede ai nascut...mai ales ca esti la prima sarcina....Bravo....sanatate multa si refacere rapida...
39 
mitumac spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cris_mario
felicitari ptr vestile bune de la eco ![]() dar lasa copilul sa iasa cand vrea,nicaieri nu-i mai bine ca'n burtica(momentan) ![]() Andreea 36+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza! AMR 3 saptamani !!! ![]() |
Sunt perfect de acord cu tine...copilul va veni cand DD vrea ...si implicit bb va sti asta...dar teama mea este la greutatea ei...dar vom vedea...oricum sunt fericita si multumim lui DD ca este totul OK.
39 
cris_mario spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui mitumac
Sunt perfect de acord cu tine...copilul va veni cand DD vrea ...si implicit bb va sti asta...dar teama mea este la greutatea ei...dar vom vedea...oricum sunt fericita si multumim lui DD ca este totul OK. 39 ![]() |
sa nu-ti fie teama,ci sa fii fericita...foarte fericita...ptr ca este in avantajul,respectiv sanatatea ei sa fie mai mare ... gandeste-te ca ..cu cat este mai mic,cu atat este mai greu si se chinuie mai mult bb

Andreea
36+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!
AMR 3 saptamani !!!
mitumac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_mario am terminat de recuperat ![]() si se pare ca sunt singura pe aici ... ![]() eu ieri am cazut franta la ora 8 dormeam dusaa ... a fost o vreme superba (deci am pus mesele in curte),a venit toata lumea (50 pers),totul a fost perfect ... nici nu ne asteptam sa iasa atat de bine,am scapat de o grija (imi era frica ca o sa nasc inainte de pomana) va doresc o duminica placuta ![]() Andreea 36+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza! AMR 3 saptamani !!! ![]() |
Bravo Cris.m...este foarte bine ca ai reusit sa faci pomenirea si ca a iesit asa cum ti-ai dorit....si vei vedea ca DD iti va rasplati...
39 
cris_mario spune:
mitumac

Andreea
36+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!
AMR 3 saptamani !!! 
ratusca_mica spune:
Neata si de la noi (la pranz!)
Bea, wow, foarte tare povestea nasterii ... dar nu prea inteleg de ce ti-au facut clisma pentru cezariana... foarte ciudat. Mie nu mi-au facut... oricum, bine ca a trecut si ca ai un bebe sanatos, voinic si frumos!
Noi raportam prima suta de mililitri de laptic muls de la san!!! Si bebe Andrei l-a mancat pe tot!
Sunt foarte mandra de realizarea mea, mai ales ca acum o saptamana ma plangeam ca imi pierd laptele 
A, si am si eui o intrebare, ca mi-e jena sa o sun pe asistenta duminica... mi-a aparut pe un san o mica rana de la supt (in ciuda mamelonului de silicon
) care e rosie si mi-e teama ca ma un moment dat ar putea sa curga de acolo un pic de sange. Ce fac in acest caz? Mai las copilul la sanul asta sau trebuie sa ma mulg si sa il arunc??? ca ma apuca pandaliile cand ma gandesc sa imi arunc laptele... Saru-mana anticipat daca e se pricepe cineva sa imi raspunda 
Ratusca mami de Andrei Ioan
evyme spune:
tatic de Yannis
ca vii cu vesti bune mereu si multe felicitari pt ca esti alaturi de sotia ta

cris.m ma bucur ca totul a iesit bine cu pomana
ratusca_mica felicitari pt laptic! Sa dea Doamne-Doamne sa ai in continuare ca sa poata papa bebe si sa se faca mare si puternic 
37+
David Alexandru... inca negociem
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza
AMR 3 saptamani... nu-mi vine sa cred!!!
evyme spune:
Mie se pare ca mi-a priit plimbarica de aseara
M-am bagat la nani dupa Stapanul Inelelor si am dormit pana la 11.20 cand am primit un apel pe telefon (ca mai dormeam)
M-am trezit doar o data, si nu pt susu, ci pt ca mi-era fomica
Am papat un mar si m-am bagat iar la nani 

O sa merg acum sa pap de-adevaratelea si ne mai citim mai tarziu.
Sa aveti o duminica placuta! 

37+
David Alexandru... inca negociem
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza
AMR 3 saptamani... nu-mi vine sa cred!!!
mamidepuiuti spune:
ofe_27 ms mult pt ajutor...

... am reusit si eu [in sfarsit] sa-l vad pe gargaritz...

... doamne, cristies,e un dulce,sa va traiasca!

felicitari, bea pt bb ivan...se vede ca a trait intr-un palat!...imi vine sa musc din el cand il vad ca un pepenas... 
... povestea nasterii tale este extraordinara...imi lasa impresia ca sunt acolo langa tine...
bine ati venit acasa,alexutzza si yannis!
bine ati venit acasa,lia_2009 si bblusha!
bine ati venit acasa,gratiana si amaris!
am vazut un danutz suparata,dar tare frumusel... si mamica onitza a ramas la fel de frumi ca si in primele poze

ma bucur sa citesc ca al3csa si yannis sunt din ce in ce mai bine!
felicitari fetelor cu vesti bune de la dr!

cornelia,mami de
Radu Andrei(30.07.2000) si
Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
Beatrice1982 spune:
mersi fetele:)
astept si povestile v oastre cu sufletul la gura..............
al meu bebe se pare ca are un puseu de crestere...again...........se trezeste din ora in ora si ii e foame..............si il pun la san, dar din ora in ora nu se satura....i-am dat, a mancat 60ml de formula, si peste o ora iar s-a trezit si iar a papat de la san...si inca 10 ml formula......
deci frate asta nu isi lasa burtica pentru nimic in lume!!!!!!!!!!!!!
e un nehalit si jumatate..............
doar asa a fost si in burta, stiam ca asa va fi si afara...........
deci ii dam sa pape, ca daca nu se aude peste 7 mari si 7 tari ce scandal face, cand e plina burtica..................cade, ca si eroul....................poa sa viina bomba atomica,..............nu-i pasa...........
acu a adormit.ma duc si eu sa dorm un pic............

Bea
de
bebe roz Ivan Matei
Doamne ajuta !!!!!!!!!!
Poze Ivan