BRAVO URSULEATA!!! Pufuleti 2010 (119)
Raspunsuri - Pagina 10
cris_mario spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zozela A sosit BB de ursuleata : 3380 gr. si 55 cm!!![]() Ela, sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa! Lingusitorul,ca scorpia,cu gura te mangaie si cu coada te musca! |
de vesti 

FELICITARI URSULEATA!!! BUN VENIT BB !!!

Andreea
36+
-Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!
AMR 3 saptamani !!!
floricel79 spune:
| citat din mesajul lui alicredo floricel pana la urma faci tot cezariana? 39+ ![]() |
alicredo, pana la urma cezariana o sa fie; m-am resemnat si obisnuit cu ideea si cu cat de apropie termenul cau atat sunt parca mai relaxata ca va fi asa (macar stiu ca nu voi trece prin travaliu care nu se stie cum ar putea fi...); sunt optimista si increzatoare ca va fi bine si de data asta si imi doresc numai sa fim sanatosi ca in rest... le rezolvam noi.

Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) si
36+
cris.dogarel spune:
| citat din mesajul lui cristies Bebe Yannis, o dulceata!!! Ce serios e el... Sa va traiasca Alexutzzza si sa va bucurati de el. E super! Cris.dogarel, ce zici de asa ginere? Cristina, de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010 |
io nu vad deloc nicio poza cu Yannis. m-am uitat pe webshots la albumul ei si nu e nik

Cris, mami de
Ema, my Lucky 13, si
Ana(2003)poze
povestea noastra
floricel79 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cris.dogarel
io nu vad deloc nicio poza cu Yannis. m-am uitat pe webshots la albumul ei si nu e nik ![]() Cris, mami de Ema, my Lucky 13, si Ana(2003)poze povestea noastra |
Sunt pe mailul comun, acum m-am uitat si eu, foarte dragut bebe.
Cum mai sunteti voi? Cum e a doua cezariana fata de prima?
Cum se acomodeaza Ana cu bebe?
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) si
36+
cris.dogarel spune:
mda, hai ca dupa noaptea alba si ziua si mai alba sunt cam
.
am gasit ginerica pe yahoo

. Alexutzza, io zic ca am fost inspirate
. BTW, poate reusesti sa ii dai doar san cand te simti mai odihnita, ca asa de repede fac ei switch de pe tzitzi pe formula cand se prind ce usor e cu bibe. ar fi pacat, nu te supaeri ca am zis, da?
BEA,
foarte, foarte tare povestea, dar cam cu
asa; seamana cu prima mea experienta la Polizu, de care am fugit acu' sa nasc la privat. cel putin asistentele alea nu par de privat
. dar, totul e bine cand se termina cu bine.
Din cate stiu eu la puseul de crestere ideea e sa il pui des la san ca sa regleze prodctia, ca daca dai completare formula laptele din tzitzi ramane la fel si el va prefera curand formula.
fetele, rog sa nu va suparati pe mine ca dau tare din gura "pro-alaptare", sunt un pic exagerata poate, da' e spre binele bebeilor si daca deranjez, ziceti, ca nu vreau sa judec pe nimeni, ok?

LOHII: mie mi se cam oprisera la 2 s de la ceza, dar dr. mi-a mai dat s aiau ergomet iar acu' nu se mai opresc...
nu mai sunt cheaguri, doar asa ca la un ciclu neabundent, dar destul cat sa ma enerveze. de aseara am decis sa pun OB si tanga mea, ca nu mai suportam plasticul ala la
si chilotzii de baba.
cristies,
de ideea cu 10' tinut in brate dupa papa. a functionat in 7 din zece datzi, deci...ok. mai putin noaptea trecuta
, care a fost cam ...zi.
am iesit si noi azi la plimbare. adica in carucior, o tura in cartier. ca asa am mai fost cu masina la dr., la mamaia, cu mami la scos fire, etc. a fost bine, a dormit. maine, daca nu ploua, crestem la 2 ture (30').
voi cand ziceti ca ati fost la cumparaturi despre cat timp e vorba? lasati lapte in bibe in caz ca se trezeshte fomila? io nu am curaj sa plec nicaieri, ca se trezeshte uneori si ii dau si la 1 ora,deci... nu stiu unde sa ma duc doar ptr 45-50'
.
Cris, mami de
Ema, my Lucky 13, si
Ana(2003)
poze
povestea noastra
cris.dogarel spune:
si acum sa apuc si eu macar la felicitari:

BRAVO, ZELMA, VALIBURU, XELA!!!

Bine ati venit, pufuleti dragi!!

Cris, mami de
Ema, my Lucky 13, si
Ana(2003)
poze
povestea noastra
ratusca_mica spune:
| citat din mesajul lui cris.dogarel mda, hai ca dupa noaptea alba si ziua si mai alba sunt cam .am gasit ginerica pe yahoo ![]() ![]() ![]() . Alexutzza, io zic ca am fost inspirateBEA, foarte, foarte tare povestea, dar cam cu asa; seamana cu prima mea experienta la Polizu, de care am fugit acu' sa nasc la privat. cel putin asistentele alea nu par de privat . dar, totul e bine cand se termina cu bine.Din cate stiu eu la puseul de crestere ideea e sa il pui des la san ca sa regleze prodctia, ca daca dai completare formula laptele din tzitzi ramane la fel si el va prefera curand formula. ![]() fetele, rog sa nu va suparati pe mine ca dau tare din gura "pro-alaptare", sunt un pic exagerata poate, da' e spre binele bebeilor si daca deranjez, ziceti, ca nu vreau sa judec pe nimeni, ok? ![]() ![]() LOHII: mie mi se cam oprisera la 2 s de la ceza, dar dr. mi-a mai dat s aiau ergomet iar acu' nu se mai opresc... nu mai sunt cheaguri, doar asa ca la un ciclu neabundent, dar destul cat sa ma enerveze. de aseara am decis sa pun OB si tanga mea, ca nu mai suportam plasticul ala la si chilotzii de baba.cristies, de ideea cu 10' tinut in brate dupa papa. a functionat in 7 din zece datzi, deci...ok. mai putin noaptea trecuta , care a fost cam ...zi.am iesit si noi azi la plimbare. adica in carucior, o tura in cartier. ca asa am mai fost cu masina la dr., la mamaia, cu mami la scos fire, etc. a fost bine, a dormit. maine, daca nu ploua, crestem la 2 ture (30'). voi cand ziceti ca ati fost la cumparaturi despre cat timp e vorba? lasati lapte in bibe in caz ca se trezeshte fomila? io nu am curaj sa plec nicaieri, ca se trezeshte uneori si ii dau si la 1 ora,deci... nu stiu unde sa ma duc doar ptr 45-50' .Cris, mami de Ema, my Lucky 13, si Ana(2003)poze povestea noastra |
Andrei doarme neintors cate 3-4 ore dupa un supt din ala cu cate 100 ml, asa ca eu vineri am fost pana la serviciu (am lipsit cam vreo 3 ore), ieri am fost sa mai cumparam una-alta, tot asa am lipsit vreo 2 ore si ceva... acuma daca s-ar fi trezit, buni nu ar fi avut de ales decat sa ii dea formula, ca mami nu are laptic suplimentar
Oricum, pe mine ma tot trimit ai mei sa mai ies, ca sa nu cad iar in starea de depresie...

Ratusca mami de Andrei Ioan
cristies spune:
| citat din mesajul lui mariucasara Buna fetele. Am ajuns si noi azi acasa. Multumim de sustinere. Suntem ok amandoi, bebe papa si doarme. Eu am restrictie de efort de la medic ca mi-a scos firele mai devreme asa ca stau cuminte, mai mult de frica pentru ca epiziotomia nu ma mai doare deloc. Sara topita dupa bebe iar eu deocamdata plutesc undeva pe un norisor roz...sper sa tina starea asta cat mai mult. Mai citesc si eu din urma si revin. ![]() Mamica Sarei Maria (22.11.2006) si 39+ Sebastian PetruAMR ...nu se stie... |
Bine ati venit acasa! Acomodare rapida, refacere rapida si mult laptic. Te asteptam mai des si cu poze
!Cristina,
de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010
cristies spune:
| citat din mesajul lui zozela A sosit BB de ursuleata : 3380 gr. si 55 cm!!![]() Ela, sufletelului blond!!Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa! Lingusitorul,ca scorpia,cu gura te mangaie si cu coada te musca! |
BINE AI VENIT PE LUME BEBE!
FELICITARI URSULEATA! REFACERE RAPIDA SI MULT LAPTIC!
Cristina,
de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010