Va masturbati?
Raspunsuri - Pagina 5
silvi_2005 spune:
Cochita mi-ai facut ziua cum zic americanii cu stersul podelelor. Esti mortala nu scoteam asa o replica nici dupa ore de meditatii
Despre muffin ce sa zic decat parerea mea,poate gresita. La inceput am crezut ca este naiva cu subiectele gen sunt romancele parvenite ...ceva de genul, apoi am crezut ca e pur si simplu rautacioasa cu altele de acelasi gen vazand ce reactii produce. A mai scris o data ceva mai serios parca avea ceva pb cu prietenul si am vrut sa ii raspund ca daca aceleasi discutii le are ca pe DC...mi-ar fi greu sa ii dau un sfat cum sa remedieze problema dar m-am abtinut ca mi se parea o rautate cu titlu gratuit.
Dupa subiectul asta m-am convins ca nu e nici naiva ( sau mai saraca in circumvolutiuni ca sa zic asa ...) , nici rautacioasa e pur si simplu curioasa de reactia "sociala" ...."magica " care se poate produce pe un forum. Arunca unul o perla total aiurea, fara rost, poate fi ea si stupida cat tot are satisfactia in umbra ca are sute de vizualizari si zeci de oameni in loc sa faca altceva intra sa ii raspunsa chiar si cu o injuratura mai subtila.... tot e ceva.
Este strict parerea mea si dupa raspunsul Conchitei m-am decis sa imi zic parerea.
Raspunsul meu ar fi fost un ignore pur si simplu al subiectului la modul cum a fost pusa problema
Amina_Marina spune:
Muffin, puisor, imi place ca ai o minte deschisa si fara prejudecati.
Imi place ca recunosti in fata marii adunari nationale ca te masturbezi ciobaneste pina ai facut bataturi la degete.
Ai grija sa nu recunosti in fata vreunui popa asa ceva ca dupa aia stii ce zice?
-" Fiica mea, asta e problema delicata si trebuie sa vii la mine in chilie sa -mi arati pe viu cum pacatuiesti"
Citat: |
Dupa subiectul asta m-am convins ca nu e nici naiva ( sau mai saraca in circumvolutiuni ca sa zic asa ...) , nici rautacioasa e pur si simplu curioasa de reactia "sociala" ...."magica " care se poate produce pe un forum. Arunca unul o perla total aiurea, fara rost, poate fi ea si stupida cat tot are satisfactia in umbra ca are sute de vizualizari si zeci de oameni in loc sa faca altceva intra sa ii raspunsa chiar si cu o injuratura mai subtila.... tot e ceva. |
E o mare greseala sa=i faci cuiva portret psihologic dupa postarile din mediul internetului. Pe un alt forum am intilnit unu user extrem vulgar, grobian si rautacios. acest user in realitate era de fapt scriitorul Pavel Corut.
marius spune:
Subiect total deviat.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa