Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (35)
Raspunsuri - Pagina 8
biajitaru spune:
Buna,
Si eu va citesc de mult dar din pacate nici cum nu am reusit sa-mi fac cont de la servici pana acum.
Numele meu este Bianca, sunt din Brasov dar momentan lucrez in Bucuresti si sunt insarcinata in 21+ cu (prima sarcina) care trebuie sa apara prin 15 Iunie.:)
Ma bucur mult ca putem schimba pareri, multa sanatate tuturor si o sarcina cat mai usoara.
Ioana5255 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ela-anda33 Multumesc Sabina! Vreau sa va mai intreb daca 568 grame vi se pare ok pentru 23 de saptamani? Doctora a zis ca este mai mica cu 2 zile , dar e ok pentru ca este o fetita si este mai finuta. Ela 23+ si mami de Alexandru |
eu cred ca da, ale mele la 25 de saptamani una avea 650 gr si una 590 gr, cea mica fiind aproape cu o saptamana mai mica ecografic. Nu cred ca trebuie sa iti faci griji.
Nati mersi de sfat. De regula si eu tot asa procedez, dar aveam chef de ceva mai special. Am gasit o reteta cu peste tinut la marinat si apoi dat prin tigaie la prajit. Suna interesant si cred ca o sa incerc varianta asta.
Sabina 28+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 12 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
mommy_to_be spune:
Burtiiiiici luati-o mai usor, ca o sa ma pierdeti pe drum
De dimineata va tot citesc, ca am zis sa nu ma prezint fara ceva cunostiinte din ce ati scris, insa cand treceam la pagina urmatoare voi mai scriati 2.
Se pare ca ieri a fost ziua clatitelor, caci eu tot asta am facut, insa le-am mancat cu dulceata de caise.
Aseara am fost la teatru, la piesa Hotii, Teatrul Act. A fost suuuuper, iar acum cautam o piesa la care sa mergem saptamana viitoare. Ceva sugestii?
Arturica, ai mare grija cu robotitul asta prin bucatarie... cu placenta ta previa nu e de glumit!!! Oricum, felicitari pentru cele 90 de clatite woooow. Sa aveti pofta si petrecere frumoasa!
Sabina, felicitari pentru intrarea in luna a 7-a!!!! Nu-mi vine sa cred cum trece timpul... parca ieri mi s-a pozitivat testul si vorbeam de sani durerosi si alte simtome de inceput, iar acum... AMR-uri. Foarte dulcica Ale a ta. M-a distrat mult cu tortul si m-a impresionat cu memoria ei!!!
Corina, sa ne spui si noua maine ce ti-a zis doctora!!! Eu zic sa nu te stresezi insa, pentru ca TT-ul e o analiza statistica, la fel cum au zis si fetele. De asta eu nici nu l-am facut. Ai sa vezi ca totul e OK.
Fetelor, cred ca v-am spus ca de ceva timp incep sa nu mai fiu atat de sigura pe cezariana si cred ca m-am hotarat sa nasc natural. Nu stiu de ce, insa am asa... un instinct ca asa trebuie sa nasc si ca asa va fi ok... Mi-e frica, normal, insa ma simt mai linistita cand ma gandesc la varianta asta. Sotul meu nu ma mai crede... imi tot zice ca pana sa nasc ma mai razgandesc de 10 ori, ca la inceput eram tare sigura pe cezariana.
Am intrat si noi in saptamana 25 Maya danseaza de dimineata in continuu
Va pup burtici!!! Duminica placuta in continuare va doresc!
Mira fericita 24+cu Maya Alexandra
minunea mea
Ioana5255 spune:
Hei Mira bine ai revenit. Nu te mai stresa atat cu nasterea, ai sa vezi tu acolo la fata locului ce si cum. Hotarati impreuna cu medicul.
Pe mine incepe sa ma chinuie gatul groaznic. Bag tantum verde, o sa iau si un paracetamol, am luat oscilococcinum, mi-am pus solutie mentolata pe gat, dar cred ca pana nu isi face raceala mendrele nu scapam nici eu si nici fii-mea.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
Ioana5255 spune:
Mira cata dreptate ai. Parca ieri aveam senzatia ca sunt gravi si am trimis sotul la farmacie sa imi aduca un test, ce a iesit slab pozitiv. M-am cam bosumflat in ziua aia. Dar am mai avut rabdare 2 saptamani. Am plecat in concediu in Bulgaria si intr-o seara am oprit la farmacie sa luam 2 teste, am facut unul seara care a iesit cu 2 linii clare si unul dimineata. Seara dupa ce mi-a iesit testul pozitiv, m-am dus la mama la usa si i-am batut in usa cu testul triumfand. Eram asa de fericita, intr-o doara i-am zis lui Silviu ca eu vreau gemeni si el a zis ca nu sunt sanatoasa la cap. Am aruncat asa o vorba din inconstienta, nu stiu cum sa zic, cand vb gura fara tine, nici eu nu credeam ce zic. Pluteam de bucurie. Mai tarziu, peste o luna am aflat ca vom avea gemene.
Iar la Ale cand ma uit la ea ca maine poimaine are 4 ani nu imi vine sa cred. Si azi imi aduc aminte cum am intrat val vartej la primul medic intalnit in cale la CMUL luni dimineata la 8 spunandu-i ca eu am sarcina extrauterina. Dna dr m-a intrebat de ce cred asta si eu i-am spus ptr ca sangerez. M-a suit pe masa, zice ai uetrul un pic marit, se pare ca e sarcina, ia mergi alaturi la dr Iosub si vezi ce zice. S-a vazut o mogaldeata de 6 saptamani. Totul era in regula cu ea, am inceput sa plangem amandoi instantaneu. Si de aici a inceput cariera noastra de parinti fericiti.
r_ocsy spune:
Buna fetelor ! Citind despre clatitele voastre mi s-a facut foame si m-am dus si mi-am gatit un sandwhici si mi-am curatat vreo 3 kivi . Acum parca vad ca atunci cand o sa ne punem la masa iar mi-am stricat pofta de mancare si sar peste !
Daca nu mi-ar fi asa de lene mi-as face si eu niste clatite dar aici se fac in numar mare ( nu o intrecem pe Ioana cu cele 90 ale sale ) si ajung undeva pe la 60 si nu am chef sa stau atat pentru 5 clatite cat vreau eu ... asa ca mai bine pas ! Cum am interdictie de iesit in final cred ca ma voi multumi cu o felie de paine cu finetti ... scap mai usor din punct de vedere al caloriilor !
R_ocsy 23 + Ana Sofia
r_ocsy spune:
Liniste ... se vede ca e duminica si ora amiezii ... doresc pofta buna tuturor si odihna placuta celor care pot si au acest obicei ... eu sunt din categoria celor care in copilarie au dormit la pranz si ca adult deloc ( nu se prinde somnul de mine decat daca sunt racita ) . Ne auzim mai tarziu !
R_ocsy 23 + Ana Sofia
Ioana5255 spune:
eu sunt la bucatarie. si apoi asez masa. multumim, asemenea si voua.
aleesicoo spune:
buna fetele!
prima zi fara sotulache...parca tot astept sa vina de undeva
o duminica frumoasa va doresc
asa creste bebicu
alein 21 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
rosanne spune:
Buna ziua burtici
Sunt si eu uimita de cum se umplu capitolele....ieri am intrat pe la 11 si erati la pagina 18, apoi am plecat la cumparaturi...cand m-am intors am zis sa verific daca a reusit sa faca cineva capitol nou....
Fetele care mai au parola de la userul comun le inteleg ca sunt ocupate si nu pot urmarii intotdeauna cand se termina capitolul....asa ca va rog cine crede ca ne poate ajuta cu deschiderea capitolelor noi, sa-mi da-ti PM si trimit parola si instructiuni. Va multumesc
Roxy 26+ cu Diana
www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu
www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru