Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (35)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Sabina, Nana, Cusa, Nico ms
Nico o casuta rezonabila cu living si 3 dormitoare duce la 120, noi vazusem si ceva mai mic, cu 2 dormitoare - la 70 sau 79 cu curte, dar acum ni se pare prea mic, nu stim ce sa facem
Mamanati daa, e criminal site-ul ala, mai bine nu stii de el!!
Sorana Kiabi au superhainute. Sambata cand am fost nu prea mai aveau asa multe, dar vine marfa noua cat de curand...
Cu caruciorul, si eu zic ca mai bine trebuie incercat, sa vedeti cum merge si cum il manevrati si daca intra in portbagaj/lift.

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 28+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Iar lift la casa inca nu mi-am tras! Nici scari nu am, la mine totul e un singur nivel.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

Multumesc pt raspunsuri...de bazat nu ma bazez decat pe mama mea pt eventuale cumparaturi, sotul meu e genul care nu are rabdare sa caute si ia mereu ce vine la mana.Sunt convinsa ca vom si primi hainute & jucarii, doar o singura matusa m-a anuntat deja ca ei vor veni cu Pampers,ceea ce mi se pare o idee chiar f buna

aleesicoo: e trist dar in ziua de azi nu poti avea incredere in nimeni...dupa ce ca te puipe drumuri printre straini, mai ai si surprize.

Cu nasii nici eu nu stiu cum sa procedez, pt ca ai nostrii de cununie sunt mai in varsta si ne vedem foarte rar, ei fiind din Bucuresti..acum un an au intrebat in treacat daca nu facem si noi un bebe sa il boteze, insa acum cand i-am anuntat de sarcina nu au mai zis absolut nimic.Totusi, eu as vrea la copil sa fie niste nasi tineri, dintre prieteni.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

SI mie mi se par mai practice carucioarele cu roti de cauciuc

Ale, ! trece timpul repede, ai sa vezi ca o sa vina sotul repede.

Nicoleta, ar trebui sa scrie in cartea masinii daca are sau nu sistem isofix..eu asa m-am prins...

Arturicii, insanatosire grabnica baietilor si tie!!

Mai , eu am mai cumparat pentru bebe din burtica hainute, ca si Laurita si Sorana nu m-am putut abtine. Intr-adevar nu foarte multe, dar daca mi-a placut ceva extrem de mult am cumparat. Dar, spre deosebire de prima sarcina, acum sunt mai stresata si imi fac mii si mii de ganduri; poate unde stiu ce ma asteapta, poate unde stiu si ca am nascut mai devreme si, poate unde am si uterul cicatriceal...

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 25+ cu Matei Stefan

Alex are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Laura- casa e finisata, la gri si cat teren aveti? Ai cautat pareri pe softpedia?
Arturicii+ Cristina- multam' pt isofix.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Laurita : cea mai buna varianta ar fi sa aveti un teren sau sa il cumparati ca sa va faceti proiectul la casa dupa cum doriti si sa o construiti voi ... eu una la asta visez dar din pacate momentan sunt doar la capitolul vis. Varianta asta ar fi si mai convenabil la pret.
Am auzit ca cei de la prima casa vor sa incurajeze anul asta constructiile noi (nu am fost atenta daca era vorba de case noi asa cum vreti voi sau de constructii pe care urmeaza sa le faca tinerii )... asa ca poate ar fi bine sa va grabiti cu dosarul. Va doresc mult succes!

R_ocsy 23 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olivia_popa spune:

si eu as alege-o nasa pe prietena mea apropiata care normal ca o va iubi mult pe fetita.Acum savedem cum o vrea si sotul

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Am primit si noi de curand un tensiometru asa ca ma mai pot"juca"

Nu stiam ce-a asa ametita desi nu fac nimic. Am tensiunea 8 cu 6

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Pup burticile!

Am reusit sa citesc si eu ce ati scris peste weekend. Fetelor care nu s-au simtit prea bine le urez insanatosire cat mai grabnica, sa stati cumintele si sa va odihniti ca lumea!.

Eu ma deprim cand vad vremea asta si ca nu se mai termina odata cu iarna! Am inceput ziua si saptamana cu o mini criza de nervi cand masina nu a vrut nici macar sa iasa din parcare din cauza poleiului! Si asta dupa ce statusem vreo 5 min in frig sa dau gheata de pe geamuri Asa ca am mai stat un sfert de ora in masina dupa taxi!

Dar incerc sa ma 'pozitivez' pe masura ce se apropie ziua de maine, cand am morfo de 21 de saptamani! Abia astept sa-mi vad bebelina, a trecut o luna de la ultima ecografie si tare mi-e dor de ea! Poate reusim sa-i vedem si fatuca de data asta, ultima oara ne-a tratat cu dosul

Va pup!

Cristina, fericita 21+ cu Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

[quote]citat din mesajul lui arturicii

Am primit si noi de curand un tensiometru asa ca ma mai pot"juca"

Nu stiam ce-a asa ametita desi nu fac nimic. Am tensiunea 8 cu 6

Ioana : savureaza si tu o cafea ... daca nu o agita prea mult pe cea mica ... esti sigura ca e reglat bine tensiometrul ?!

R_ocsy 23 + Ana Sofia

Mergi la inceput