Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (35)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olivia_popa spune:

mda...infectie cu ecoli...asta e.
3000RON un carucior...pai eu nu am atatia bani sa dau...poate se gadesc nasii sa ne faca cadou

fetelor,voi v-ati ales nasii bbului,daca da,sunt aceiasi de la cununie sau pot sa fie altii???

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Bia - frumos caruciorul si acceptabil la pret.
Pe mine ma tenteaza asta (pe bej):
http://idealbebe.ro/bambino-world-kombi-jogger-p-4104.html

19+

Mergi la inceput

Fetelor care e faza cu Isofixul la scaunele auto?
Ca am vazut ca astea sunt mai scumpe

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

Buna fetelor Nu am mai intrat de cateva zile si deja am de recuperat doua capitole.Din ce am apucat sa citesc pe fuga:

aleesicoo : fii puternica...stiu ca e greu, mie mi se pare o eternitate numai cand merge sotul sa isi viziteze parintii cate un weekend pe luna.

Nana,Tatiana,Aly, Rocsy : imi pare rau sa aud ca aveti probleme..sa dea Dumnezeu sa treaca cu bine si sa ramana doar amintiri pe care sigur le veti uita cand va veti tine puii in brate.

Ioana( Arturicii) : cu intarziere, le doresc piticilor tai La multi ani, multa sanatate si sa aiba grija Doamne Doamne sa creasca mari, voinici si cuminti.

Daca tot se vorbeste de retete pe aici, pe mine m-a apucat o pofta nebuna de langosi...nu am curaj sa cumpar din oras ca nu stiu in ce conditii sunt facuti asa ca va intreb pe voi daca ati testat vreo reteta?

Apropo de cumparaturi-hainute, mie mi-e cam teama sa cumpar pt ca nu stiu ce marime sa iau...am auzit si ca nu se potrivesc neaparat marimile cu realitatea..acuma daca piticul meu o sa semene inspre mine, eu avand 4.6kg la nastere si fiind deja cat un copil de o luna, daca iau hainute prea micute risc sa nu le pot folosi ...voi cum ati cumparat?

In rest, am ajuns in sfarsit la un nume care sa ne placa amandurora, asa ca bebele meu va avea de azi numele Razvan.

la burtici

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Fetelor care e faza cu Isofixul la scaunele auto?
Ca am vazut ca astea sunt mai scumpe

19+

pai trebuie sa aiba si masina sistem de prindere isofix, altfel degeaba iei scoica cu sistem isofix...Are avantajul ca se poate fixa mai bine in centuri bebe, e safe...

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 25+ cu Matei Stefan

Alex are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olivia_popa spune:

Nicoleta eu nici nu stiu ce e ala,deci nu bte pot ajuta.
Anca,eu am cumpart bodyuri pt nou nascuti si hainute 0-3 luni(cel putin pe siteul ala asa erau notate)

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Citat:
citat din mesajul lui olivia_popa

mda...infectie cu ecoli...asta e.
3000RON un carucior...pai eu nu am atatia bani sa dau...poate se gadesc nasii sa ne faca cadou

fetelor,voi v-ati ales nasii bbului,daca da,sunt aceiasi de la cununie sau pot sa fie altii???

19+

La Mihaita nasii sunt copiii nasilor nostri de cununie; la bebe din burtica am vrea sa il punem pe fratele meu cu prietena...dar sa vedem..

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 25+ cu Matei Stefan

Alex are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Si la noi vor fi nasii de cununie ca si-au exprimat dorinta de a-l boteza si pe bebe. noi am mai vrea inca o pereche de nasi mai tineri ca cei de cununie sunt in varsta. :(

Mergi la inceput

Cristina- si ce ar trebui sa aiba masina pe bancheta din spate? ca sa ma pot uita sa vad daca am sau nu?

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Buna seara fetelor,
A plouat ieri toata ziua si s-a topit zapada. Daca nu ingheata merg cu masina dupa copil la gradi; azi am mers cu masca prin troleu.

Sabina, cum te mai simti? Mai ai cactusi in gat sau esti mai bine acum.
Arturica, felicitari pentru serbarea reusita! Acum odihneste-te cat poti.
Mey, Laurita, da ce bunatati pe blogul ala! Cand am vazut baghetele din aluat foietaj...
Roxy, Nana, stati linistite in patut si multa sanatate ve doresc!
Sorana ce inseamna mameloane ombilicate? Sunt plate?! NE spui si noua cum reactioneaza colegii la servici cand te vede iar cu burtic.
Nici Andradap, n-a intrat de ceva timp! Stiti ceva de ea?
Bia, m-am uitat la carutul ales si vreau sa te intreb daca l-ai vazut doar pe net sau si in magazin. PEntru ca eu zic ca daca e posibil un carut trebuie "incercat". Mie mi se par incomode rotile: mici, care se invart la 180 grade, si din plastic(vad ca mentioneaza din ce sunt facute astea). Nu e neaparat sa tii cont de sfatul meu, dar noi am avut carut cu roti mari, din cauciuc, si eram foarte multumiti de el(au mai zis si fetele ca poti merge si pe nisip, pietre...)Dar vezi poate au fetele alta parere.

GAta am fugit dupa copil,

T_Ioana, insanatosire cat mai rapida!

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 21+

Mergi la inceput