Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (35)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Sorana, sa nu folosesti Niplette acum! E prea tarziu, Doamne fereste, sa nu patesti ceva! Si eu am intrerupt de cand ma simt mai rau.

Nana 24+ cuIubirici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Laura- multam', salavat reteta, cam la cat va duce o casuta si cate camere are?
Vezi pe softpedia daca nu e deschis topic pt cartierul respectiv, ajuta mult acest forum la capitolu' case.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Buna fetele si de la noi!

Mai am cateva pagini si recuperez si eu tot ce ati scris in ultimele zile. M-am intristat cand am vazut ca au aparut si vesti triste..

Ela felicitari pt fetita sa fie sanatoasa si sa stea la mami in burtica pana la termen!

Bia bine ai venit si felicitari pt baietel!

Ioana,Sabina,Nati si Nana cred ca va declaram bucataresele odiseii noastre, vaiii cate bunatati faceti...........

Sabina imi pare rau pt problemele tale cu gatul, eu doar ce am scapat dar am luat 5 zile Amoxicilina cam fost la medic sa vad daca imi da ceva antiinflamatoare sau bomboane din alea gen Strepsils si m-am ales cu Amoxi, pana la urma tot raul spre bine ca de cateva zile ma simt chiar bine si nici nasul nu ma mai deranjeaza deloc,Dne ajuta sa o tin tot asa.
Mai poti incerca cu un galbenus de ou frecat cu miere si pui peste acest amestec lapte fierbintel, si mesteci bine, cam cat pot sa suporti, dar nici sa te arzi si bei ,mie mi-a facut bine in special cand se apropia seara era chinul de pe lume, incepeau durerile de gat si nu puteam respira nici pe nas ca era infundat nici pe gat, stateam cu gura deschisa,ufff , ce greu e , te cred...am scapat acum , sper sa nu mai apara... Ai grija sa te feresti de frig, in special la picioare sa nu iti fie frig, mi-e de la picioare m-a luat gatul , intr-o zi am vazut soare si gata am lasat cizmele si m-am dat la pantofi, dar.........era soare cu dinti.
Bafta la eco , te asdteptam cu vesti bune!

Ale fii puternica, gandeste-te ca sotul tau a plecat acolo pt un timp sa va fie voua mai bine si se va intoarce in curand si veti fi o familie cu adevarat fericita si cu bebelusa langa voi,o sa fie frumos, trebuie sa gandesti doar pozitiv sa treci usor peste momentele astea cand el nu e langa tine!

Taty-ana-ma rog la Dzeu sa fie bine cu bebelusa ta, stai cumintica ca te ajuta Dzeu sa treci si peste problemuta asta si bebelusa va fi bine acolo la mami in burtica pana la termen!

Aly bine ca nu a fost accidentul mai urat si voi sunteti bine!

Laura succes cu casa!

NicoB bafta la eco si te asteptam cu vesti bune!

Rocsy ai grija sa stai cumintica in pat si sa iei medicamentele sa iti treaca contractiile si sa nu mai apara!

Mada nu cred ca voi merge nici eu la expo, nu mai au decat pachete din alea scumpe si ma gandesc mai bine de banii aia luam ceva la bebeii noastri, decat sa ii dam pe intrare.

Am reusit si eu sa fac sambata baton de ciocolata,offf a iesit o bunatate si am mancat............, cred ca am pus 1 kg numai de la ciocolata si ieri am facut si eu clatite cu gem de gutui, acum am vazut ca si voi ati facut clatite....
Va pup cu o luna februarie numai cu vesti bune!

Cornelia
23+ cu Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Eu scurt de tot
Tatyana, m-am cutremurat! Doamne ajuta sa ajungeti cu bine la 37 saptamani!
Sabina, eu sunt cobza de racita de joi (am luat de la Razvan) si ma tratez cu Redoxon (Vitamina C de 1 mg) si pt dureri in gat are SUPER efect gargara cu apa sarata (eu pun la aprox.200 ml apa 2 linguri cu varf de sare grunjoasa, apa sa fie un pic calduta sa se dizolve cat de cat sarea si fac gargara). Ideal e macar 1 ora sa nu bei/mananci nimik dupa gargara si e super daca faci seara, inainte de nani, ca sa actioneze noaptea sarea. La noi functioneaza extraordinar de bine....desi stiu ca e cam gretoasa porcedura!
Mie gatul mi-a trecut f bine dar ma chinuie cumplit secretiile nazale si sper sa nu se suprainfecteze sa ajung la antibiotic (mititelul meu e cu antibiotic de miercuri).Sanatate multa!

Ioanaluiwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) si 25+ cuSonia
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3 , www.dropshots.com/T_Ioana6" target="_blank">4(NOU) , Filmulete serbare

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

buna, ce fac viitoarele mamici?

Tatyana, Aly imi pare tare rau ca aveti probleme si Doamne ajuta sa fie totul bine pana la urma
fetelor va multumesc pt sustinere, sunteti ca o adevarata familie
ne-am programat pt joi la dr.iosup pt morfo fetala la 08.30si Doamne ajuta sa fie totul bine si sa ne zica numai de bine, poate intre timp ne-am schimbat si sexul
bebelina mea parca simte ca nu e tati langa ea ca aseara parca se zbatea ca pestele pe uscat , mi se misca burtica mama mamaparca ar fi vrut sa iasa
pai cam atat...daca imi mai aduc aminte de ceva , revin

asa creste bebicu
alein 21 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Hai ca am revenit, dupa ce am hranit si culcat piciul.

Sa mai zic de noi acum: ieri am bagat shopping la greu, 5 ore continuu si o inteleg acum pe Laurita, am stat cred ca mai bine de 2 ore (daca nu 3) in Kiabi. Am fost prima data si chiar am ramas surprinsa cat de multe hainute de copii am gasit. Eu mi-am luat niste colanti si o camasa mai lunga, de gravi, pt Matei vreo 2 camasi dragutze foc, sa avem de ziua lui , insa pt bebe 2 nu m-am mai putut opri din cumparat: pantalonasi, bluze, salopete, body-uri, sosete, etc Cred ca daca era fetitza, era si mai si. Culmea e ca sesiunea de shopping trebuia dedicata lui tati , care nu mai are de niciunele, si am sfasit cu o sacosa maaaare de hainutze de bebe . Si culmea ca spusesem ca ce bine ca-i tot baietzel, ca nu mai trebuie sa investesc in hainutze, are de la Matei, dar ce sa fac daca m-a luat valul ? Ce-i drept, sunt taaare dulci iar eu de cand cu Matei am descoperit ca-mi face muuult mai multa placere sa cumpar pt el decat pt mine.
Am fost vreo 2 ore si in outlet-ul ala din Militari (sa-si ia si tati ceva), dar nu am gasit mare lucru, am luat niste pantofiori de primavara pt Matei, niste camasi si o geaca pt tati, ca erau la reduceri.
E drept ca dupa eram varza, cu dureri de spate, de picioare, de articulatii, de nu mai puteam sa stau nicicum , deh,cele 8-9 kg in plus (pe langa alte cateva in plus dinainte!). Bine ca nu au fost contractii, macar.

Acum chiar ca nu mai vreau sa cumpar mare lucru pt bebe, bugetul e afectat pe moment, insa va trebui macar un carut sa mai cumpar. As vrea unul sport, dar care sa se poata si intinde la orizontala, cel de la Matei e mare si greoi, o sa-l folosesc primele luni insa as vrea sa trec la unul mai usor. Sa vedem si la baby expo.

In rest, ma agit cu party-ul lui Matei , mai sunt 3 saptamani, am gasit un loc dragutz de inchiriat (la o gradi), o sa facem duminica de pe la 11, chiar de ziua lui. E misto ca poti inchiria doar sala si apoi sa aduci tu toata mancarea si bautura si animatoare, apropo de mancarea de la catering. Poti sa iei si de la ei tot, dar cred ca vom opta pt o combinatie, ceva de la ei, restul noi, sau totul de la noi, mai vedem. O sa fie vreo 10 copilasi invitati, cu varste intre 2-4 ani, cel mai mare cred ca 4 ani jumate. Sper sa iasa bine, e prima petrecere organizata pt Matei, ca la 1 an n-a avut din asta cu copii, era prea mic. Abia astept, sper sa iasa bine!

Cred ca v-am zis ca Matei a inceput si niste cursuri, ah, Sabina parca ma intreba de ele, sunt niste cursuri pt copii intre 6 luni si 8 ani, pe module in functie de varsta (Fastrack kids se cheama, in franciza de la americani, un fel de eductie complementara fata de ce se invata la gradi), noi suntem la primul modul (Fastrack Signing) adica sa invete sa comunice prin semne, nu prea ni se potrivesc pt ca Matei deja vorbeste bine, leaga cuvintele, deci nu mai e interesat sa comunice prin semne. Ar fi trebuit sa-l inscriu la urmatorul modul (> 2 ani) insa nu implinise inca 2 ani si am zis ca 2 luni jumate cat dureaza ramanem la primul modul, dar macar am trecut direct la intermediari, ca la incepatori erau bebei mici de 6-8 luni si Matei era caraghios printre ei. Aici sunt copilasi mai mari de 1,5 ani si macar se invata sa socializeze cu ei, e ca o pregatire pt gradi, desi nu e decat 1 ora pe saptamana.
h
Hai ca m-am lungit, sorry daca nu va intereseaza subiectul.
M-am hotarat sa-l dau pe Matei la gradi, din martie, asa ca trebuie sa ne obisnuim cu colectivitatea, incet-incet.

Iar eu pe 22 februarie trebuie sa ma intorc la serviciu (se implinesc cei 2 ani), sa vedeti ce fete vor face cand vor vedea burtoiul, nu am anuntat ca sunt gravi si probabil nu voi sta mai mult de o saptamana, apoi as vrea sa intru in prenatal sau medical, pana nasc.

Azi am fost sa-mi fac niste analize sa vad cum stau cu fierul, ai dreptate Sabina, e criza de Tardyferon fol, nu se mai gaseste deloc asa ca macar sa vad cum stau, dr zicea de-acum oi saptamana sa incep, dar nici nu am gasit si stiu ca aveam valori mari inainte de sarcina, sa vedem acum cum stau. Iar pe 18 mergem la control, la eco sa vedem ce mai e cu Ir-urile mele.

Mai, m-ati terminat cu clatitele , numai la ele imi sta gandul, trebuie sa incerc si eu!

Cam astea sunt noutatile la noi, fetele, o zi buna!

Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 26+ Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Pfiuu,nu pot tine pasul cu voi..
Asa ce m-a intristat vestea Tatianei sa dea Dumnezeu ca fetitza ei sa stea acolo pana la termen sau cel putin pana este in siguranta
Si pentru Aly ma rog sa nu fie nimic grav.
Eu de cateva zile am contractii false,nedureroase dar destul de suparatoare,am tot luat no spa,si ca si Cristina parca sunt tot timpul balonata.Coincide si cu miscarile bebelinei care s-au intensificat,acum o simt muuult mai bine.Sper sa fie bine pana pe 15 februarie cand ajung la dr.
revin..daca mai identific pagina unde am ramas..ca aveti un ritm,mama,mama

19+& CLARA 06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Mammaaaa ce mult a-ti scis de ieri de la pranz.
Taty Ana: ai grija de voi, stai cumintica si sigur o sa fie totul bine.
Aly: grija mare mai ales cu vremea asta care inca isi face de cap.(iara ninge) Aveti grija de voi. :)
Noi in weekend am facut ciocolata de casa ca sotul meu moare dupa ea. A mancat el mai mult decat mine desi noi suntem doi(si facusem dintr-un kg de zahar)
Se pare ca sotii au mai multe pofte decat noi (ieri a vrut dovlecei pane si ciorba de fasole cu ciolan)
Eu pe 12 Feb am programare la eco si abia astept sa vad ce face bebita.
Apropo de carucior eu il vazusem pe asta:
http://idealbebe.ro/bertoni-carucior-in-trophy-p-4547.html
Voi ce parere aveti?
Pupic,

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Bia : pare ok caruciorul ... eu nu ma prea pricep !
Ce va invidiez cand aud ca faceti cumparaturi, ca stati cu orele prin oras ... si eu vreau !

R_ocsy 23 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Bia, simpatic caruciorul. Si eu ma orientasem spre un Bertoni Daytona, insa am renuntat pentru ca avea 15 kg si eu stau la bloc. Vorbeam cu o prietena care mi-a zis ca Bertoni sunt cam slabute, si ca mai bine m-as orienta catre un Hauk, cam tot la acelasi pret, dar nici astea nu mi s-au parut prea solide (le-am manevrat putin la Miniblu)... Eu vreau musai ceva cu roti de cauciuc, nu de plastic. mi s-a pus pata pe www.bebebliss.ro/espiro-carucior-vector-air4-3-in-1-p-2245.html" target="_blank">Espiro Vector 4 Air 3 in 1, dar nu stiu unde le pot vedea "pe viu"...

Nana 24+ cuIubirici

Mergi la inceput