LMA licurici ian - feb 2009 (84)
Raspunsuri - Pagina 12
Porumbita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui micola cami, multumesc de sfaturi, o sa continui sa-l legan, daca zici ca asa va mai uita de san... Naty, ce frumoasa e Nadia...are o finete.....si ce leagane aveti...la Pitesti n-avem asa ceva... LA MULTI ANI PYC! SA FII SANATOASA SI TOT CE-TO DORESTI SA TI SE INDEPLINEASCA!!! Porumbita, asteptam sa intri, sa ne mai zici de Robi si relatia lui cu bibe...eu nu pot sa nu-i dau ziua, ca sunt cu el acasa si devie marait daca nu suge 4, maxim 5 ore nu am cu cine ma intelege, se agata de mine, plange tare...parca mai usor il pacalesc noaptea, cu leganatul..cel putin pana acum..Si de dormit, ziua si seara adoarme numai si numai la san...tu cum il mai culci ziua daca nu suge? L-am vazut, ce ambitios e, nu se lasa pana nu ajung unde vrea, scumpul de el Si Alexu mananca muult mai bine cu manutele lui si asta mai demult, nu stiti ca ma plangeam eu pe aici ca nu mananca si apoi am descoperit ca asta era cauza? ca vrea sa pape singurel? daca e ceva ce trebuie cu lingurita, musai sa-i dau si lui una(de fapt, ma inarmez cu mai multe, ca le mai da si pe jos..) Miercuri mergem la dr. no. 2, abia astept...sa-l masoare, cantareasca, cred ac cer si niste analize.. ma dispera mama, ca Alexu nici nu zici ca are un an, ca arata ca un bebe de 7-8 luni, ca e prea slab, ca sa nu-l mai alaptez ca nu mai e bun laptele la varsta asta, ca mananca prea putin, ca nu insist sa-i dau sa manance, ca sa ma plimb cu mancarea dupa el prin casa, numai sa manance..etc etc..si ea nu era asa, dar i se pare ff slab si vorbeste cu diverse persoane care-i baga in cap chestiile astea mamici si licurici de Zburlici din 21.01.2009 ! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !! |
pai nu ii dai chiar dc e marit; eu stau toata ziua marti si joi (si in wk); sau in zilele astea dc tr sa ajung la birou nu lipsesc mai mult de 3 ore odata;
insa pe zi nu ii mai dau;
imi pare rau ca tu din toate partile esti hartuita cu sfaturi de cum sa il cresti pe Alex; da si tu igonor;
anna-mama spune:
Selene, nu te contrazic, dar eu asa imi amintesc
Stiti cumva de cand se poate da cacao la copii in lapte?
Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)
Porumbita spune:
selene f bun pretul la bax; robert insa nu prea mai incape in 4; ii iau acum 4 + si tot mi se pare mic (lasa urme);
alinuk fff faina casa si de patul etajat nu mai zic
lisa si koruccia ce fetite dragalase avei ; vreu si eu bb 2 fetita;
bebelusi imi pare tare rau canu a trecut; nu maipoti cere opinua la inca un doctor?
pyc la multi ani!!!
anna ce vorbaret e piciul tau; robert de 2 sapt nu face altceva decat sa tipe; nu mai zice nici ma nici ta nici da (decat fff rar);
naty fetele tale sunt tare dulci!!
alinuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui jasmi alinuk profil personal -> editeaza profil -> optiuni profil (jos de tot pe pagina) , apesi + si poti edita semnatura Jasmi - de scumpa Iulia (10 februarie 2009) |
Jasmi
sar'na mult de tot
mei uneori parca am orbul gainilor
acum sunt tare mandra de semnatura mea
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
speranta si incredere infinita in semenii mei
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
Leditia spune:
Timea
pyc
Multa sanatate si numai bucurii.
Alinuk,mi-a placut foarte mult camera copiilor..mobila in culori foarte vesele si frumoase.Copiilasii sunt superbi..amandoi.
anna,tare vorbaret Vladut.Bravo.
micola,offf,cand ai sa intelegi tu ca restul sunt istorie si doar voi contati?E puiul vostru,lasa-i pe altii in pace..
Naty,felicitari pt progresele Nadiei.
Porumbita e superb Robert..cum merge el,cade,se ridica..n-are nici o treaba.
Cadia,sunteti frumosi toti.
Ciufika,multa sanatate.
Patricia,imi pare asa rau de puiul tau,de tine..As vrea sa te pot ajuta,dar nu stiu.Mergi cu el la dr,spune-i ca tratamentul dat nu da rezultate..sa-ti dea altceva...faceti investigatii sa vedeti de unde are iritatia aia,nu se poate sa stai asa cu el..off,mititelul.Multa sanatate.
Corina,ma bucur ca totul e bine si Cati nu mai are nevoie de kineto.Tu cum esti?
Camelia,a luat bine Raducu in greutate...si e si inalt:))Pictor se face..
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
alinuk spune:
Patricia
Nu stiu daca ai incercat tratamentul cu crema Petrini. Din cate am inteles la farmacia 2NA din spate de la Unirea se prepara (gasescu eu unde no pb!)
Spune-mi te rog si o sa incerc sa merg eu sa o comand si sa vad cum ti-o trimit (fac un pachetel! si o dau prin posta!)
fetelor vreau sa stiti ca printre noi, aici pe DC sunt mamici inimoase si minunate
Tin neaparat sa le amintesc acum doar pe trei dintre ele:
Roxanaz care m-a sprijinit pt a aduce campania si aici la Umanitare
Patricia s-a oferit sa faca martisoare pe care eu si echipa asociatiei MAME le vom vinde la Baby Expo (unde am obtinut stand gratuit) pt fondurile necesare echografului pt copilashii bolnavi de leucemie de la Fundeni
Alina1976 s-a oferit sa completeze ea si colegii/prietenii ei formularul 230 pt donarea celor 2% din impozit in beneficiul proiectului sus mentionat...care procent s-ar fi dus oricum la bugetul statului
le multumesc din suflet!
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
Nimic nu-i intamplator!
alinuk spune:
am uitat sa va zic...
le fac anual copiilor analize de sange
lui Andu i-a iesit asa:
calciu ionic 5.2 mg/dl (cu interval de referinta 4-5)
calciu seric total 11.1mg/dl (cu interval de referinta 8.4-10.8)
pediatra mi-a zis ca nu ar fi nicio problema si ca pot intrerupe o luna vigantolul
ce parere aveti?
(acum are fontanela inchisa de vreo luna, lui Teo i s-a inchis complet pe la 18luni)
Alinuk
Andu mik si Teo voinik
Nimic nu-i intamplator!
Selene_Bunny spune:
cami, daca nu le vrea nimeni altcineva intre timp - nu de alta, dar mai am f. f. putine scutece bune, ti le trimit cand ai banii, OK? Ca eu sunt pe zero absolut si nu mai am cum sa-i cumpar altele, astept banii pe traducerile din noiembrie si nu au intrat nici pana azi, desi trebuiau sa intre in jur de 25 ianuarie...
Un puc mititel / Face numai ce vrea el!
Daria Nandini
http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png
Lucrusoare de daruit
iuliacris spune:
Intru si eu mai la spartul targului sa spun
La multi ani Alexandru, Victor si Ariana Timea! Sa cresteti mari, sanatosi si fericiti!
Si bineinteles
La multi ani, Pyc!. Sa ai parte de multa fericire si poate reusesti sa ajungi mai aproape de tati lui Paul!
Eu nu stiu ce am, ma simt asa obosita, parca n-am nici o vlaga, desi Carla nu-mi creaza probleme, o fi iarna asta care nu se mai termina, poate ar trebui sa-mi fac ceva analize. O sa incerc sa-mi fac o programare ca parca vad ca dureaza cateva luni, ca asa staau lucrurile pe-aici.
Va pup, am vazut pozici multe si frumoase, dar n-am nici o vlaga sa mai scriu...
Poze...
www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze
Iulia si Carla (4 martie 2009)
micola spune:
Selene, cum faci tu sa traduci? colaborezi cu vreo firma? as vrea si eu, ca sunt translator de meserie si asa imi lipseste...daca ar iesi si bani ar fi si mai bine..raspunde-mi pe pm, daca nu vei aici...
multumesc
mamici si licurici
de Zburlici din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!