Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *61*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

Citat:
citat din mesajul lui crocodana

foarte tare jumperul din linkul trimis de hepilica...cred ca la fel are diana......oare trimit si la noi?

, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

...da, cred este ca cel vazut in pozele dianei. si mie mi-a placut tare mult. si ai vazut cat cost? 80$. eu cred ca am dat mai mult si pe centrul de acivitati..paturica aia cu arcade. oricum la noi toate sunt mai scumpe.

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

au preturi super bune! dar am verificat ...nu trimit si la noi! si sunt atat de frumoase si de destepte jucariile! uka a cumparat hainute disney..poate aveau si jumperul acolo...ukaaaa..help us pls!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

cristina noi le-am luat robot de bucatarie si am tatonat terenul sa aflam daca au sau nu...imi aduc aminte ca facusera o salata boeuf cu vreo 2 sapt inainte si m -am gandit sa -i intreb daca au bagat la robot sau au taiat de mana! si noi am vrut sa facem tot ca voi dar ajungeam la 20, si nu prea vroiau restaurantele sa ne aduca din meniu la cerere la nr asta ca eram multi..am gasit cu o sapt inainte unu, intre blocuri, aproape tare de casa, asa ca pitica a mers acasa, care ne-a propus platouri..si a fost super si mancarea si servirea si eram doar noi ca nefiind foarte cunoscut....na..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
Uka - spuneai tu la un moment dat ca ai inceput sa-i dai Carinei cereale. De care i-ai dat si cum ai inceput? Le-a luat din prima? PArca zicei ca i-ai dat cu lingurita? Ce tare mi se pare...sa incepem sa papam cu lingurita.... Ii dai dej ain fiecare zi? La care dintre mese (se dpot da si la masa de seara?)?

Buna!
Eu ii dau seara la sfatul pediatrei 20-30 ml ca sa nu se mai trezeasca ..aveam eu o perioada in care nu mai aveam laptic.
Ii plac si ii dau cu linguritza tocmai ca sa o invat cu ea, desi sunt f subtiri asa, apoase.
Parca as lua o pauza dar nici chef de o noapte alba nu am Ca ea are prostul obicei sa nu mai adoarma daca se trezeste in miezul noptii sa pape.. ultima oara de la 1 la 6 a fost fresh..
Am luat de la Milupa, cu mar si morcov si le fac cu apa; n-a gasit sotul dinalea care se fac cu laptic, mai cautam.
Deci eu sunt multumita de cum se comporta micuta mea pana acum.
Pup

Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Cristina magazin de genul de care cauti cred ca e Zara home, mai sunt unele de acelasi gen in mall Baneasa. Eu le-as lua o icoana frumoasa cu Sf Ioan ca Emma e si Ioana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lullaby_2009 spune:

Buna seara!

Hapilica ce frumos ca aveti fructe in gradina voastra, cred ca abia asteptati vara. Am plantat si noi cativa copacei la tara si asteptam cu nerabdare roadele, dar s-ar putea sa mai dureze pentru ca o parte au fost plantati anul trecut cu gandul la bebe. Abia astept sa-l duc la curte.

Mada ti-am mai spus ca esti o mamica tare frumoasa? Imi place mult ca te ingrijesti, te vad mereu aranjata in poze si tare imi e drag. Iri cel pletos e un scump, ce mai conteaza cu cine seamana. Zau ca nu-mi dau seama.

Asa deci, Natalia e mare pofticioasa. Super!

Luto, ptiu, ce pulpite faine are David, de ochi nu mai zic. Un scump mic.

Nela ce mai face Ana? Zice yam-yam dupa ce papa laptic bun si cereale? Esti o super mamica, uite o .

Danangie, draga de tine, prin cate ai trecut. E prima data cand aud povestea cu nasii de botez. Bine ca e totul bine acum. Nu am gasit pozele de la botez.
Super ca ti-ai luat masina de vase, sa o stapanesti sanatoasa! Chiar azi ma gandeam ce bine mi-ar prinde ca as putea manca linistita, mai nou spal vasele in timp ce manac pentru ca alfel nu prea am timp si mi se pare o activitate tare plictisitoare. Din moment ce stau singura acolo in picioare, intre doua inghitituri mai merge de clatit un capac.

Cristina Ana
nu am idei de cadouri pentru nasi, eu am preluat ideea ta cu rama digitala si mi se pare super. Ceva decoratiuni, vase de la sara blu crezi ca ar fi potrivit? Sau ceva pe comanda: un tablou (o poza de familie facuta in photoshop gen pictura) o fi prea kitschios? Vad ca ai gasit, cu bijuteriile nu prea poti sa dai gres, oricate ar avea tot se va bucura daca ii plac. Si noi tot astfel vom face botezul, doar ca nu am stabilit nici macar data. Vroiam sa-ti spun ca am vazut pozele de la nunta voastra. Primul cuvant care mi-a venit in minte a fost: Barbie. Ai fost o mireasa superba. Prin 2001 cred ca abia apareau aparatele digiale, adica atunci l-am luat noi pe primul, dar pozele facute pe film erau mult mai buune.

Alex a ras in hohote acum doua zile si inca zambesc cand imi aminesc, a fost delicios. A dezvoltat o noua pasiune pentru telefonul fix, nu pot sa trec pe langa el fara sa i-l dau sa-l vada, adica sa-l arunce, saracu' tel, ma mir cum de mai functioneaza inca. El probabil incearca sa-l apuce, dar nu reuseste si asa ca il tranteste pe jos, mai apasa pe butoane si se arinde ecranul, ce fenomen. Am incercat sa-l filmez, dar cand vede camera, imediat serios, sigur, nu ne intereseaza nimic decat sa privim aparatul fara sa schitam niciun gest.

Nu ii mai place sa stea pe spate si se chinuie sa se ridice in fundulet, e amtios tare, nu pot decat sa-l las pentru ca altfel se enerveaza.

M-am hotarat, voi lua slingul cu inele, va rog sa nu radeti, vroiam sa va intreb, se intampla sa alunece bebe din el? Daca se foieste sau ... nu stiu.

Mergi la inceput

Citat:
Referitor la "nu plangeti" daca nu aveti nu stiu ce gadget pt copil ca doar uite noi ce mari ne-am facut si fara... - pe mine abordarea asta ma lasa rece si chiar nu mi-o imaginam ca facand parte din mentalitatea unor parinti tineri si deschisi la minte. Mai mult, mi se pare o abordare depasita, pe care o foloseau parintii si bunicii nostri. Evident ca totdeauna vor fi unii copii mai "dotati" decat altii..., dar nu cred ca-i voi spune vreodata copilului meu..."lasa mama ca te faci tu mare si fara..." . Uite, exemplu concret: uka face cele mai misto achizitii pentru carina si o urmaresc mereu (din umbra...hi,hi) sa vad ce si-a mai ales..., ce a mai gasit, cum a mai imbracat-o pe dulcica carina. tot ce are ea mi se pare foarte tare...de la hainute, la carut, la scaunul de masa superb, la produsle pe care le foloseste... . ok.
bai, dar o admir pentru asta, si o urmaresc curioasa sa vad ce a mai gasit /nascocit pt carina... si mi-as dori si eu sa fac ce face ea. nu o pot face la acelasi nivel, dar asa cum pot..o fac. nici nu stiu cum sa explic. e un soi de admiratie, nicidecum nu-mi spun "lasa ca maia creste si fara...". ar fi ca si cum as trai intr-o continua frustrare si as transfera mai tarziu starea asta copilului meu care s-ar simti inferior carinei. intelegeti? adica oricum copilul e fericit cu ceea ce fiecare dintre noi ii oferim. daca el simte ca noi suntem frustrati, va prelua acest comportament mai tarziu.

Acum am ajuns si la partea asta.. m-a surprins,sincer .
Merci pentru aprecieri, nu am citit in continuare dar banuiesc ca lumea nu va fi in totalitate de acord cu ce spui tu Eu mereu voi incerca sa ii ofer ce gasesc mai bun, il avem si pe tati pe cap care e de parere ca orice cumperi trebuie sa fie de super calitate, cu atat mai mult cu cat e pentru bebe
Dar in primul rand ii oferim muuulta dragoste, iar la capitolul asta toate mamicile de aici suntem pe acelasi loc!
Pupici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crocodana

life is not fair ......disneystore nu livreaza in romania.....vreau si io!!!!

Wrong!
eu am luat jdemii de kestii de la ei, dar din uk: http://www.disneystore.co.uk/
taxa de livrare parca 24 lire, e misto ca lira e jos rau, e 4.7, cam asa
spor la cumparaturi, ce-i cumperi lui Amilici iubita mea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lullaby_2009

Buna seara!

Hapilica ce frumos ca aveti fructe in gradina voastra, cred ca abia asteptati vara. Am plantat si noi cativa copacei la tara si asteptam cu nerabdare roadele, dar s-ar putea sa mai dureze pentru ca o parte au fost plantati anul trecut cu gandul la bebe. Abia astept sa-l duc la curte.

mami fericita de Alex

..ce dragut sa plantezi pomi fructiferi cu gandul la bebe din burtica , sa aiba el fruncte sanatoase . trebuie insa sa mai asteptati pana vor fi pe rod cei plantati anul trecut (piersicii si caisii rodesc in anul 2, merii / perii rodesc cam dupa 4 ani, - nucii rodesc dupa 8 ani...hai ca ma pricep si la asta pe langa generatoare ). dar uite, ii poti spune lui Alex, cand va creste, ca pomisorii astia sunt de-o varsta cu el .
noi am plantat un brad in gradina cand s-a nascut maia. bradul maiei .

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Acum mi-a venit ideea ca as putea cumpara ceva de pe site-ul acela dat de Monique, cu bijuteriile. Nasa e mare fan bijuterii din argint din astea mai deosebite.(e de varsta mea). Dar bineinteles ca nu am salvat linkul, si nici nu mai stiu unde sa caut din urma. (am cautat in capitolul trecut si nu am gasit). Asa ca daca il aveti la indemana, pana apare Monique, poate il mai puneti odata si pentru mine

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Buna, nu stiu daca ti s-a raspuns, sunt in recuparari, dar siteul este : bespecial.ro
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pazza spune:

primiti cu gerul?
vai dor imi era sa va citesc si sa va scriu....abia abia am reusit sa intru azi dupa foarte muuulllttaaaa vreme...
sper ca sunteti toate bine si bebeii la fel...oofff cand ma gandesc, ca acum ceva timp eram toate nerabdatoare sa nastem sa fim mamici...si acum uite-ne cu bebeii in brate care de care mai fericite si mai implinite...
sa dea Dumnezeu sa avem bebei sanatosi si cuminti ca frumosi sunt...m-am tot uitat la pozele postate de voi...promit ca pun si eu..numai sa mai intru...
app...bursucul meu e grasut bine..are 7050 g la 3 luni si 5 zile...mancui gurita...
va pupacesc si va doresc tot binele din lume....
grija de voi si de bebei...

Mergi la inceput