Sistem rooming la Filantropia?
Raspunsuri - Pagina 17
nanica spune:
Am nascut in iunie 2010 la Filantropia dar de abia acum am gasit subiectul. Spitalul este foarte ok din toate punctele de vedere, al doilea bebe tot acolo o sa il nasc. Conditiile sunt excelente, si nu se diferentiaza de Medlife de exemplu ( cumnata mea a nascut acolo si stiu cum este).
- sunt saloane de 3 paturi cu baie proprie si saloane de 2 paturi care au baia comuna cu un alt salon de 2 paturi.Baile sunt renovate, apa calda in permanenta, foarte curate.
- saloanele au mobila noua, in fiecare dimineata vin sa faca curatenie
- toata lumea este foarte draguta chiar daca nu dai nimic.( bine, stiti cum se spune" fiecare padure are uscaturile ei", eu una nu am intalnit nici o uscatura)
- eu am inceput cu nastere naturala si am ajuns la cezariana de urgenta si toata lumea a fost extrem de draguta cu mine, de la infirmierele care m-au luat pe sus din sala de nasteri si m-au dus in blocul operator , pana la dr. anestezit care a facut ce i-a stat in putinta sa ma linisteasca cand eu plangeam in hohote pe masa de operatie. Una dintre moasele care m-a urmarit in timpul travaliului a venit sa ma intrebe unde imi este telefonul si i-a facut o poza bebelusului cand l-au scos.
- pe bebe l-au scos la 00.05 si eu am ajuns in post operator pe la 1.30 noapte, in 10 minute l-au adus si pe sot ( pe care intre timp il trimisesera sa imi cumpere apa plata)si dupa aceea o infirmiera a urcat cu el la bebelus. Cat am stat in post operator mereu veneu si ma obligau sa beau apa- am inteles ca trece efectul anesteziei mai repede- si cum eu nu puteam sa ma misc, imi puneau ele paiul in gura.
- pe bebe l-am avut in salon de a 2 a zi, si asistenta m-a invatat cum sa il tin, cum nu imi venise laptele, m-a invatat sa il tin pe bebe sa traga si dupa aceea sa ii dau biberon; in timpul orelor de vita nu lasa bebeii in salon
- per total cum am mai spus personalul este foarte dragut chiar daca nu le dai, si daca le dai mereu spun " multumesc"
- la sfarsit dr. neonatolog tine "scoala mamicilor" unde iti prezinta in mare ce si cum si iti raspunde la toate intrebarile
- conditii excelente, ca intr-un spital privat, dar la un cost mult mai mic