Ghiocei de Martie-Aprilie-09-144-Cu Alma in suflet
Raspunsuri - Pagina 6
novus spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui PetraTudor
Count us in! Am vorbit cu pletosul meu si venim! 100% Cand dam banutii? Ne place de tine! Bogdan (09.03.2009) |
Banutii trebuie dati pana in 31.03.2010 ca sa beneficiem de aceasta oferta care include reducerea pt early booking
Si mie imi place de voi !!!
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda Am tot vrut sa te intreb si am uitat: plaja e cu nisip sau cu pietre? Mi se pare un "detaliu" important pentru bebelushii nostri (ce, atunci, vor fi deja iesiti din bebelushie! )
Gina lu' Ian (23 martie 2009) Ian, Impecabilu' lu' tata :-) |
M-am interesat si e cu nisip si intrarea in apa e lina, din cate review-uri am citit, toti recomanda hotelul pt familii cu copii, au si piscina pt ei, mini club si restaurantul are scaunele de masa, etc
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Faina gasca va strangeti voi acolo. Sa vad cum il conving si eu pe cheliosul meu sa venim Olga, mamica lui David iepurasul |
Contam si pe voi !!
Nu poate lipsi tocmai boss-ul, nu?!
novus spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui olishka
Parca si Ela zicea ca vine, nu? Olga, mamica lui David iepurasul |
Ela din pacate nu mai vine pt ca Dan are ceva curs tocmai in perioada aceea
novus spune:
citat din mesajul lui Nicky09 Inainte sa merg si eu la nani, as vrea sa va intreb...pe cele care alaptati si aveti "dintosi", ca subiect de aplicare, sunteti des gustate si probate? Pe mine, Nicho ma musca in mod regulat, o data mi-a dat si sangele, am tipat atunci la el(gest total incontrolabil din partea mea), iar el a pus boticul, dadea sa planga, mie imi era mila de el si i-a trecut ca i-am zambit dupa aia, dar ma durea asa de tare...dupa care a continuat sa ma muste si inca o mai face...ce ma fac cand ii vor iesi si incisivii superiori? |
Alexandra m-a muscat in gluma de vreo 2 ori dar nu tare, culmea ca stie ce face pt ca musca si se uita repede la mine sa-mi vada reactia
De mana sau alte parti ale corpului, in schimb, ii place sa ma muste mai cu pofta
m_monique spune:
citat din mesajul lui PetraTudor Bon soir! Hop si eu, fiindca .... "mai m-am gandit" la ceva ce mi-a spus Olga la Verde Cafe vis-a-vis de suparari Ii multumesc lui m_monique pentru ca m-a anuntat de intalnire, m-am hotarat sa vin ori de cate ori se va mai organiza asa ceva!!!! Dar de acum incolo voi afla de pe forum deoarece... I'm back! Alive and kickin'! Mai citesc si revin! Bogdan (09.03.2009) |
Bine ai revenit!
De mine oricum nu scapi, ca trebuie sa ne mai intalnim sa-ti inapoiez hanoracul.
novus spune:
Ayla, un gand bun pt tine si familia ta !!
Chiar nu stiu ce cuvinte sa gasesc .....
m_monique spune:
citat din mesajul lui PetraTudor Bon soir! Hop si eu, fiindca .... "mai m-am gandit" la ceva ce mi-a spus Olga la Verde Cafe vis-a-vis de suparari Ii multumesc lui m_monique pentru ca m-a anuntat de intalnire, m-am hotarat sa vin ori de cate ori se va mai organiza asa ceva!!!! Dar de acum incolo voi afla de pe forum deoarece... I'm back! Alive and kickin'! Mai citesc si revin! Bogdan (09.03.2009) |
Bine ai revenit!
De mine oricum nu scapi, ca trebuie sa ne mai intalnim sa-ti inapoiez hanoracul.
aris26 spune:
neatza
sa respund si eu rapid ca nu stiu cat mai sta potolit pe sub scaune al meu..deocamdata isi face de lucru cu scaunele de bar, le invarte si le loveshte de dulapuri
olga - cu cada, calmeaza-te. copii astia ai nostri se tarasc pe jos, baga topate prostiile in gura..chiar nu mai e cazul sa ii protejam atat, mai ales daca are o piele buna si nu ai avut probleme. eu de multe ori nici nu o mai spal cu solutii de curatat, ca de obicei doar el intra in cada, si el e curat. asa ca o spal cu nishte sapun lichid de bebe si gata.
cu faptul ca nu mai face pa, si al meu are perioade, face-uita-apoi recapituleaza. acum de exmpl. nu mai face pupici, dar o sa-si aduca el aminte
joanna - pai nu am ce detalii. e o chestie chinezeasca, o gasesti prin magazinele de cartier..nu e nimic special. la mama e un minimarket la parterul blocului si acolo am gasit tiribombe cu 10lei..deci....cauta si pe la tine sunt sigur
ah si mai aveam de spus dar am facut pauza sa pun cafeaua la facut si am uitat
aaa, despre nisip/pietre in grecia - sa stiti ca s-ar putea sa aveti o surpriza cu plaja daaaar avantul este ca pe o raza de 1kg o sa gasiti cel putin 10-20 de plaje, sigur este una care sa corespunda
25 martie 2009
m_monique spune:
olishka nu mai steriliza si dezinfecta, ca-i faci mai mult rau decat bine. lasa-l pe david sa se adapteze. lumea in care traieste e plina de microbi, bacterii si trebuie sa se adapteze la aceasta, ca nu poti sa-l tii sub clopot de sticla.
gandeste-te ca vine vara, cand il vei imbraca cu pantaloni scurti si bluza cu maneca scurta, va merge pe jos, va cadea si se va murdari. uneori va avea si julituri.
pe langa asta vei merge cu el in parc, sa socializele cu copiii ca asa e normal la varsta lui. pe langa contactul cu alti copii (care sa zicem ca e safe), in parcuri va avea contact cu iarba si nisipul, in care s-au tavalit cainii. pe langa astea, o sa-l mai apuce si mancatul de pe jos, exact in fractiunea de secunda in care tu nu ai fost cu ochii pe el.
stiu ca ceea ce ti-am descris ti se pare horor, dar pregateste-te ca asta urmeaza.