Pepenasi de iulie-august 2008 (169)
Raspunsuri - Pagina 8
Tecky spune:
moni eu ii dau Ralucai sa manance inante de somnul de dupa-amiaza.Dupa ce mananca bea ceai sau compot si se culca.Astept sa vad ce vor zice si celelalte fete.Ce scump e Luca cum intreaba el pe limba lui de ce?
cristina chiar ma intrebam ce e cu tine ca nu ai mai scris?Sunt convinsa ca esti o graviduta superba.
Cat am scris mesajul Ralu a spart un pahar si a trebuit sa strang dupa ea....
.....![]()
serbanica spune:
Buna fetelor!Iar am disparut ca" magaru in ceata"dar Serban imi maninca usor dar sigur viata.Acum face crize de nervi ,se arunca pe jos ,tipa pina se inroseste,sincer chiar nu mai stiu ce sa fac.
De mincat maninca dar mai are si zile cin tine"post",el de fel e constipat si in ziua cind nu face caca nu maninca.Nu papa ou,ficat si brinza.Acum am descoperit iaurtul de baut de la Danone cel de baut cu Omega 3 dar cit il vrea eu ii dau.
Va pup si va doresc numai bine.Daca nu scriu citeva zile sa nu ma dati disparuta ca revin cit pot de repede

Didi81 spune:
Boti, he he, ce de cuvinte gargaricesti!
Felicitari pentru progrese!
Mada, uff, sorry ca s-a amanat...
Masa de pranz o mananca inainte de somn. Era un timp cand manca dupa, dar de o buna bucata de vreme se culca tarziu, pe la 3, se scoala pe la 5. Asa ca: ne sculam pe la 9, bem laptic, pe la 10 mancam cereale si fructe, pe la 13 - 13.30 masa de pranz, plimbare pe afara, somn, iaurtel, si seara mananca si cu noi (sau mai bine zis de la noi din farfurie
).
Oricum iese pe afara dupa masa, si abia apoi doarme.
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
maitreyi spune:
buna seara 
fier haussman ia Alexandra de la 6 luni cu pauze evident
ii dau 1 luna zilnic 20 de picaturi, o luna vitam, si tot asa. inainte sa alternez cu vitam ii dadeam 3 luni fara pauza fierul, zilnic. bine, cand i-am dat 3 luni fara pauza era ca si tratament. acum i-l dau profilactic. si da, i-l dau dupa ce i-am facut analize. insa nu analize din deget ci din vena pt ca v-am mai povestit eu cum ii luasem din deget, a iesit nitel scazuta hemoglobina, las' ca reglam din papica si cand i-am facut din vena fierul era la jumate fata de cat ar fi fost normal. deci nu numai hemoglobina pune diagnosticul de anemie feripriva. ci hemoglobina + fier care se face numai din vena. si in cazul nostru nu s-a reglat doar din alimentatie ci a fost necesar tratament 3 luni.
in cazul ei haussman functioneaza f bine. nu o consipa, nu a scazut pofta de mancare, etc. in afara de caci negricios nicio diferenta ![]()
am avut azi examen si iar nu mai stiu ce vroiam sa zic...asa ca pup mare si apasat si revenim 
-----
Are mami o MINUNE DE LA DOAMNE-DOAMNE 
-----
Ruby eekyaa.
Ehla xana, ehla xana kondamou
Ehla bruwee, maydeenabee
Seesu samee ahkeeraa
Ruby ruby kree
maitreyi spune:
mi-am adus aminte
Alexandra mananca inainte de somnul de pranz. are micul dejun la 9, la 12-12.30 pranzul, la 13 nani pana pe la 15-15.30, la 16 papa fructe, la 19 e cina si la 20 e in pat
-----
Are mami o MINUNE DE LA DOAMNE-DOAMNE 
-----
Ruby eekyaa.
Ehla xana, ehla xana kondamou
Ehla bruwee, maydeenabee
Seesu samee ahkeeraa
Ruby ruby kree
MIKYCRIS spune:
BOTICELINA
esti o dragutza dar DILARA mea nu vrea cereale.Am ramas si eu cu cutia si mananca Delia k sa nu o arunc.M am bucurat degeaba k mananca,poate revin la ce ii cumparasem prima data.mersi oricum
BOBITAMICA eu vomit orice lichid.Am fost azi la dr si miercuri merg sa fac ceva analize sa vad ce or iesi.
MADA,TECKY

MIKYCRIS Album de familie
MAMI DE PRINTESE DELIA
SI DILARA
MIKYCRIS spune:
BOTICELINA
esti o dragutza dar DILARA mea nu vrea cereale.Am ramas si eu cu cutia si mananca Delia k sa nu o arunc.M am bucurat degeaba k mananca,poate revin la ce ii cumparasem prima data.mersi oricum
BOBITAMICA eu vomit orice lichid.Am fost azi la dr si miercuri merg sa fac ceva analize sa vad ce or iesi.
MADA,TECKY

MAMI DE PRINTESE DELIA
SI DILARA
MIKYCRIS spune:
Eu tot nu inteleg, de ce le dati fier la copilasi?
MAMI DE PRINTESE DELIA
SI DILARA
ankalaura spune:
La noi, totul e cu DEPINDE...
Daca ii dau masa de pranz inainte sau dupa somn, DEPINDE de cat e de obosita si ce are ea chef. Uneori ii incalzesc degeaba inainte de somn. Asa ca daca o "miros" ca e cam obosita, ii dau repede un iaurtel si nani. Si papa la trezire.
Despre dat copilului una alta, iarasi DEPINDE daca imi amintesc, si cum de regula NU imi prea amintesc, am renuntat sa ii dau pana si Vigantol. Nici Elizei nu i-am dat si nu s-a rahitizat deloc. Fier... era cat pe ce sa ii dau, ca asa era pediatra noastra, o sacosa de siroape ori de cate ori mergeai la ea. Si nu i-am dat pana la urma, tot influentata de discutiile de aici, si uite ca n-a mai avut copilul nimic si nici "preventiv" nu i-a trebuit, asa cum nici de imunitate nu ii dau nimic "preventiv" si n-a avut niciodata nimic - cu exceptia unui episod in noiembrie 2008. In rest, doi muci si basta. Nu a tusit, nu a vomitat, nu a facut febre. Pe Eliza am indopat-o cu siroape ca pe atunci nu stiam de DC si uite ca tot are probleme cu nasul si gatul, si mai e si megaagitata, si eu dau vina pe otrava aia E-nu-stiu-care din siroapele de copii, care da ADHD... Dar sigur, se poate sa fiu paranoica....
A mea nu mananca spanac si nici brocoli, dar mananca ou, peste si ficat. E de ajuns zic eu.
Serbanica - se pare ca piciul te cam pune la incercare
Fetele, mai stiti, cand eram noi gravi si ne-am intalnit in Herastrau, care mai de care mai burtoasa, si ... CRISTINA??? Care Cristina ziceai ca e o liceeana care chiuleste, fara pic de burtica?? Si cica avea vreo 5 luni parca, mai stiti??? 
dia_filipas spune:
Seara buna fetele!
Noi raportam 2 nopti cu cate o trezire scurta, adormit imediat la loc (pfui, pfui sa nu cobesc!), da' am si observat ca a spart gingia si partea lata de la ambii canini...
Mada imi pare rau de amanare! Sper sa te reprogrameze repede...ooofff, mama ei de gripa!
Moni Miruna papa dupa somn, ca noi mancam micul dejun tarziu, pe la 10.30-11, si mai rontaie si pe afara cate ceva gen pufuleti, corn, chestii de-astea. Si la 13 cand se culca neaparat bea iar lapte, altfel nu poate adormi...
Boti felicitari pt. noile cuvinte! Abia astept si eu!
Cristina
burtica! Pun pariu ca esti o graviduta foarte frumusica!
Apropo de cuvinte, Miruna a invatat sa-i zica la jerry (motanul) taci. Cand miauna ii zice "tasi!" Deocamdata e la faza cand incearca sa repete dupa noi, da' nu prea seamana...
Cu fierul nu ma bag, ca nu i-am dat, desi as merge o data sa-i fac analize complete, sa vad macar daca totul e in regula. Acu' nu stiu daca e necesar, ca mananca bine, din toate grupele, e actuva, (prea) vioaie, ce ziceti, merita sa-i fac?
Fetelor, voi ati dat in mintea copiilor? Eu parca m-am scrantit, mi-am insusit o gramada de interjectii, gen poc, buf, hopa!, sau cand ridic ceva greu (aka Miruna infofolita de plecat afara) zic 1, 2, 3 hopa! Aaa, si vorbesc la plural in magazine, chiar si cand sunt singura!
Nu m-ar deranja faza cu folositul interjectiilor daca nu le-as folosi si cu alti oameni, straini, adulti, care se uita ciudat la mine...a devenit un tic verbal... Sper sa scap de el pana ma intorc la servici, altfel nu ma vad bine...
bostana, o noapte buna va doresc!
Dia, mami de Miruna stapana toboganelor (15.07.2008)