Pepenasi de iulie-august 2008 (169)
Raspunsuri - Pagina 15
AnnaBaby spune:
Estrella marginea de protectie am comandat-o de pe best reclama ilegala - avertizare, fara pauza intre cele 2 cuvinte. O sa fac o poza cu ea si am s-o pun pe picasa. Cu dermatologul, eu merg la dr Stanescu, dar eu sunt din Bacau, deci nu cred ca se potriveste![]()
Anna si
Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
diarux spune:
PICA 
MAI3 wow...da cate lucruri stii!ideea e urmatoarea, ai incercat vreodata si ai patit vreuna dintre toate efectele astea?Pentru ca teoretic stiu ca sunt fff multe, am citit si eu cate ceva, la fel cum scrie si pe prospectele medicamentelor: nu se administreaza copiilor sub 2 ani, dar toti medicii le recomanda ca cica efectele sunt reduse. ma rog..Pentru copii nu m-as risca, dar era un exemplu ca s aintelegi ce vreau sa zic. De aia am intrebat aici, nu pentru ca nu as sti sa caut singura pe net info sau sa intreb medicii avizati cum m-a acuzat o doamna venerabila la alt subiect, ci pentru ca eu vreau sa cunosc "EFECTIV" ce s-a intamplat in diferite cazuri. e ca la jurati aici. voi spuneti din experienta voastra si eu aleg daca vreau sa nu sa imi asum niste riscuri. Din fiecare raspuns pot sa inteleg cate ceva
ANKULE, dusa esti maica, iremediabil.
deci sa te iau pe rand![]()
-nu e vorba despre ieftin.oi fi io bugetara, da daca tot fac o treaba, mai bine fac un credit.
Eu am intrebat dr si mi-a zis ca sunt cele cu Cu, oe care ea le recomanda datorita efectului spermicid al firelor de cupru. mai erau din AG, cu efect septic si cam atat si cu AU, doar de fite. de alea cu "mormoni" nici nu a pomenit, ca nu e adepta, probabil, dar am citit eu despre ele.nu multe , e drept.
aici nu costa prea mult . 3 mil cu tot cu consult si montat.
cu hormonii eu am o problema. probabil vine d ela cap.de aceea as alege pe ala cu Cu.
Metodele "invazive" cum zice MAI3, nu sunt pe placulk meu either, dar on the other hand nici nu am incercat vreuna, asa ca...nu pot sa argumentez decat cu un pitic personal.(fac parte din categoria de deshtepte care credeau in tineretele zbuciumate ca te doare burta ingrozitor cand creste bebe
de parca se intinde brusc.ma rog...idiotenii)
dar am incercat si alte variante, vb ANKAI.pilula- mi-a dat niste dureri de cap de am ajuns sa imi fac electroencefalograma ca nu stiaudr de la ce ma doare. am descoperit ca de la nenorocita aia d epilula. cum am inceoetat sa o mai iau (am luat 6-7 luni)s-au dus si durerile. da de alea de ma culcam cu el si ma trezeam cu ele, ma insoteau peste tot.
prezervativul...pf....invechit...mp-am saturat d eel. are..."efecte secundare"![]()
abstinenta...hmmm...nu e sportul meu preferat..![]()
metoda "hit and run" sau cum zice ANKA "parasirea incintei"- nu vad placerea la ea. si ma inhiba, deci mai bine ma las pagubasa.
alte metode mi se par, procentual, si mai putin sigure.
stiu ca nu e nicio metoda 100%sigura, nici pretindeam asta, doar ca unele au sanse mai mare sa iti aduca un kinder cu surprize.![]()
cat despre maica tereza...si io-ucigasa...pot sa o dau in extreme si io sa zic ca oricum sunt ucigasa ca se risipesc atatea oo de-a lungul timpului![]()
(sper sa nu ma citeasca cineva...de sus.
)
concluzie- mai astept raspunsuri cu experiente personale.
TECKY tot mirena si tu?
diarux spune:
CAMY aia vin cand asu ei chef. mie mi-au venit la 40 de zile. si am alaptat pana la 8 luni. depinde. nu te stresa, se aranjeaza toate pana la urma. iti spune o paranoia sefa cu pitici nemjuritori.
maitreyi spune:
rux sorry ca m-am bagat fara sa fi incercat vreodata...multe nu le-am incercat pe lumea asta din punct de vedere medical dar functie de informatiile pe care le posed pot sa dau un sfat...fiecare face ce vrea cu el evident...
ma bag la invatat ca e mai bine...
pupu!
-----
Are mami o MINUNE DE LA DOAMNE-DOAMNE 
-----
Ruby eekyaa.
Ehla xana, ehla xana kondamou
Ehla bruwee, maydeenabee
Seesu samee ahkeeraa
Ruby ruby kree
Didi81 spune:
Mona,
sa fie bine Cris
. Cum ai spus si tu, restul problemelor sunt parfum, dar lasa ca se rezolva toate si o sa fie bine!
Nu te panica asa la tot ce citesti pe net, stiu cum e si ce ganduri iti poti face din asta. Si chiar si medicii de multe ori habar nu au, pun niste diagnostice asa, total pe langa, o spun din proprii experiente.
Pica, si noi ii dam Aidei mancare de oameni mari, de mult nu mai gatim special pt ea.
Fier nu i-am dat niciodata, bem lapte Milupa junior si cred ca ii e suficient, plus ca ii plac ouale, carnea, spanacul. In schimb iau eu fier de 2 luni si jumatate, am de luat 3 luni in total pt ca mereu la analize mi-a iesit ditamai anemia - am fierul la sfert din minim
.
Vigantol ii dau cand imi amintesc, si sticluta nu o schimb.
Sterilet, si eu sunt pe ganduri... cum spuneai Ruxule, toate metodele alea au cate unul sau mai multe inconveniente
, cred ca m-ar tenta si pe mine ideea cu steriletul, dar inca mai aman decizia.
Aidelul a vazut ea ca atunci cand strig dupa ceva pun terminatia LE, de ex cateluLE, ciorapeluLE, si acum isi striga pisicuta de plus prin casa "Miaule!" 
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
ankalaura spune:
Deci Diaruxe, sa te iau pe rand:
- faci un credit, ha? [:-)))}
- daca ziceai ca la voi costa 3 milioane, luam trenu', tu, si veneam si io! Si ma montam la Bacau de nu ma vedeam. Ii faceam si lu' soacra-mea o vizita, toata lumea iesea fericita dina facerea asta....
- n-am inteles, alea de AG sunt de la Arges?? Cu AU am inteles, daca doare, mai bine pass... Iar mormoni... stii tu, nici eu nu ii prea inteleg...
Cel mai mult mi-a placut pasajul:
da de alea de ma culcam cu el si ma trezeam cu ele, ma insoteau peste tot.
Vezi , cam naspa, tu te culci cu el - ca doar nu era sa te culci cu ... ea... Si sa te trezesti cu ELE... Naspa moment... Vezi ce scrie in stanga aci, secsu e mai bun pa piramidonu' De unde trag concluzia.. EL e mai putin bun ca piramodonu???? Fata, in cazu' asta, lasa steriletu', ia piramidon!!
- "hit and run" ???
I-am gasit sinonim!!! 
Hai ca mor de ras pe-aici.
MAI3-ule, lasa tu invatatul ca nu e fun! Uite ce fun e aicea! Fii atenta ce pateste asta... se culca cu el, si se trezeste cu ele

DIDI - e totala Aidelul! miaule! 
diarux spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maitreyi rux sorry ca m-am bagat fara sa fi incercat vreodata...multe nu le-am incercat pe lumea asta din punct de vedere medical dar functie de informatiile pe care le posed pot sa dau un sfat...fiecare face ce vrea cu el evident... ma bag la invatat ca e mai bine... pupu! ----- alooooooooooooo IESU???? bre, tu nu ai citit decat selectiv???am zis ca pe mine ma ajuta tot ce scrieti,. am apreciat si explicatiile medicale. em am intrebat foarte serios daca ai incercat. pentru ca in general, si asta am invatat pe pielea mea, teoria cu practica nu prea merg. nu era nicio ironie. ba dimpotriva. na, intru si io dupa o pauza lunga si deja incep sa supar oamenii1 ![]() Are mami o MINUNE DE LA DOAMNE-DOAMNE ![]() ----- Ruby eekyaa. Ehla xana, ehla xana kondamou Ehla bruwee, maydeenabee Seesu samee ahkeeraa Ruby ruby kree |
diarux spune:
ANKULEEEE si zi asa, pandesti greselile mele de iecsprimare????
pai hai s-o dreg atunci. ma culc cu EL (saracu)si ma trezesc cu ELE durerile. of, greu mai pricepi.
cu piramidonu...ma abtin.eu m-am oprit la partea cu secsu. atat.
si da, AG de la Arges, nebuno!!!

si da, iele ie mai ieftine la noi, na!acu poate costa mai mult cand ti le scoate.![]()
cat despre "piramodonu" tau...nicitu nu esti cu limbile...
DIDI da, nici eu nu am fost prea incantata si nici nu sunt total sigura, de aia mai intreb sa vad ce au mai patitara altii. e ca un fel de statistica. asta as fi vrut sa inteleaga si MAI3.Cat despre AIDELU...ce sa zic...
de dimineata incerc sa il invat pe fii miu sa vorbeasca. e mai greu avand in vedere ca nici mie nu imi prea iese dupa cum se vede. zice mama, tata, papa si ...caca. la asta e mai greu. ca nu iese "c"ul. bine, astea le repeta dupa mine, nu stiu daca si site ce zice. 
Didi81 spune:
Am recitit acum din poeziile de 1 anisor, ca am vazut linkul la profa in semnatura. He he, ce frumooos, multumim inca o data
, am vazut si poza din linkul poeziei Aidei, e o pisicuta zambareata 
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)