Bobocei de sept-oct 2008 (252)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Chiftelutele au iesit DELICIOASE Ma scuzati ca tip dar chiar au iesi DELICICOASE Nu ma asteptam sa iasa asa gustoase la cuptor, eu care sunt fan al prajelilor
Data viitoare pun si eu mai mult usturoi .
David nu a papat, nici nu a gustat, poate maine vrea.

piolica e tare incantata Elsa de chiftelit Eu nu le-am facut garnitura, le mancam asa simple

hihihi! si eu le vreau mai picante, cu mai mult usturoi si piper:) M-am apucat de piure, ca pt noi vor fi ca felul 2 (de fapt singurul fel in seara asta ca avem praji dupa)

Data viitoare sa-l pui si pe David la mesterit chiftelute, sa vezi ce incintat o sa fie:)
pup

Piolica si Lizuca (12.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

mai fetelor,ave-ti idee cat tine o alergie??, am impresia ca bubitele se latesc sau se ingroase, din ce in ce mai mult, si nu imi dau seama decat la baie, cand da de apa calda,atunci se vad super bine, asa daca te uiti nu prea observi mare lucru ....si vreau sa spun ca tot spatele este "o pata rosie".....asa de multe sunt... ...cred ca trebuie sa ma mai duc odata la dr.....oooooffff

pio ce scumpa e Lizuca .....cine sunt ceilalti copii???, verisorii??.....poza, in care le da sa deseneze,(domnul acele in varsta) e mortala...cum sta ea si se uita...

babytza sa sti ca nu ne interesa daca ti-au placut tie chiftelutele..., ci lui David, daaaa??? (ce pacat ca nu sa uitat la ele )......va pupicesc pe amandoi

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kllemi

pio ce scumpa e Lizuca .....cine sunt ceilalti copii???, verisorii??.....poza, in care le da sa deseneze,(domnul acele in varsta) e mortala...cum sta ea si se uita...

saru'mina!
da, sint verisorii Elsei, iar Dl in virsta e bunicul Elsei:) sint pozele de la Craciun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Seara buna, la ceas de seara!

Multu mult de sustinere si sfaturi!
Sa va povestesc de intalnirea cu seful meu strainezu.M-am dus cam cu coditza intre picioare, aveam nervi si ma simteam ciudat, parca era prima mea zi de munca.Mi-am luat sotul de la munca pe post de bona si am ajuns la muncca cu totii, lor le-am dat bice sa se plimbe o ora cu masina cat am eu meetingul, Karina adormise spre norocul meu.
Ei bine, ce credeti ca vroia al meu boss???Sa ma intorc la munca???Ei bine NU!In schimb mi-a prezentat o oferta in cazul in care imi doresc sa demisionez acum, ei imi pot oferi 6000 euro.( aceasta posibilitate este pt. toti angajatii companiei).Cool nu?
Raspunsul meu a fost un NU hotarat, insa el a insistat sa ii dau raspunsul intr-o saptamana!
Ma rog mi-a expus si anumite modificari de program de munca cu 2 shift-uri criminale gen: 3.00 AM-11.00 si 10.30-21.30, mi-a spus ca nu voi avea parte de nici un program special avand in vedere ca am un copil mic acasa, sa ma gandesc bine daca se pot baza in mine ori ba...etc si etc.
Ptiuu bien ca am scapat pana in octombrie fara probleme

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Seara buna, la ceas de seara!

Multu mult de sustinere si sfaturi!
Sa va povestesc de intalnirea cu seful meu strainezu.M-am dus cam cu coditza intre picioare, aveam nervi si ma simteam ciudat, parca era prima mea zi de munca.Mi-am luat sotul de la munca pe post de bona si am ajuns la muncca cu totii, lor le-am dat bice sa se plimbe o ora cu masina cat am eu meetingul, Karina adormise spre norocul meu.
Ei bine, ce credeti ca vroia al meu boss???Sa ma intorc la munca???Ei bine NU!In schimb mi-a prezentat o oferta in cazul in care imi doresc sa demisionez acum, ei imi pot oferi 6000 euro.( aceasta posibilitate este pt. toti angajatii companiei).Cool nu?
Raspunsul meu a fost un NU hotarat, insa el a insistat sa ii dau raspunsul intr-o saptamana!
Ma rog mi-a expus si anumite modificari de program de munca cu 2 shift-uri criminale gen: 3.00 AM-11.00 si 10.30-21.30, mi-a spus ca nu voi avea parte de nici un program special avand in vedere ca am un copil mic acasa, sa ma gandesc bine daca se pot baza in mine ori ba...etc si etc.
Ptiuu bien ca am scapat pana in octombrie fara probleme

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Nu-mi vine sa cred! dar de fapt nu inteleg ceva, de ce vroia asta? pe tine te platesc asigurarile acum, nu? si nicidecum firma? putea sa-ti ofere suma asta cind te intorceai si nu acum. care ii e interesul?

sau in Ro concediul de maternitate e suportat partial de catre firma la care ai lucrat?

bine ca ai fost tare pe pozitie. sa-ti ofere mai mult in oct! pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

bine, niko ....bine,ca sa terminat cu bine, si vb. lu; pio pina la urma ce vroia???

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

pio ei vor sa faca restrucurari global.Dar cred ca si-au zis ei sa fie mai eleganti in fatza angajatilor si sa le ofere o compensare in schimbul propriei demisii, dar sunt sigura ca daca va fi nevoie cu adevarat, or sa inceapa sa dea afara fara regrete.Deocamdata se stagneaza pe ideea asta!
Cica programul asta cu compensarea este doar pentru o anumita perioada, deci nu stiu daca as mai putea beneficia de el in octombrie, cand ma intorc eu in cazul daca as vrea sa-mi dau demisia.
Ma rog, cum v-am scris mai sus am refuzat, doar cu gandul ca pentru moment, jobul asta reprezinta pt mine perna pe care pot sa dorm linistita in sensul in care daca nu-mi gasesc altceva, pentru ca voi cauta cu siguranta altceva, am unde sa ma intorc, iar ei sunt obligati sa ma primeasca, macar pentru o perioada.
Iar daca accept banii, care by the way sunt impozabili, pierd indemnizatia de la stat si ajung la acelasi rahat, scuzati cuvantul si raman si fara job.
Pana in octombrie, ma antrenez cu ideea de a ma trezi la 1.30am ca sa pot pleca linistita la 2 la munca, mai stau si in sud iar munca mea se desfasoara in frumosul nord la iesire din oras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Lavinia offf, nici nu vreau sa ma gandesc cum va fi sa ma intorc la munc

Babytza vin si io

Kllemi eu zilnic am zile de genul asta...vrea ceva anume la care nu are voie si plange ...wow.. .cat de tare poate

Nusha felicitari pentru Babid , cat de scump e

Eu ii las usile deschise, acum insa nu are acces in bucatarie..e cam frig acolo

Piolica ce fericita e Elsa , s-o mai pui sa mai faca

Niko cam ciudata treaba, care e faza cu oferitul banilor???sau pt ca se tine postul tau ocupat?

de Crina Alexandra www.onetruemedia.com/shared?p=6c29da1dcaea711431a9cb&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Din boboc in CRIN
Atat de mare sunt

Mergi la inceput

babymom gandidu-ma la programul meu de noapte la munca, imi imaginam eu asa, cum stau ca pupaza la post si toate mamicile normale dorm langa puiutii lor, bai si imi cade fisa, Lavinia daaa e de-a mea, are shift-uri de noapte, pe ea o sun sa ma intretina la o vorba, sa nu-mi cada capul pe birou, asta in timp cand ea este cu 3 bebei in brate.Tare nu?Hai ca am avaut o zi lunga, mi-au trecut mii de tampenii prin capatzana!
Si eu care credeam ca ma vor la munca...he he he!Ma culc linistita pe un urechian!ca na mai am 9 luni si suna ceasul la 1 noaptea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

multumim pentru felicitari fetelor,ce sa zic,mi se umfla pipota in mine de mandra ce-s cu babi(d) (nu-i asa klemi ca si tie?:P)in seara asta am avut musafiri si a zis laa toata lumea cum il cheama si cati ani areofff istetzu'lu'mama

m-ati omorat cu chiftelele alea,cu toate ca eu fac des cam aceeasi reteta si tot la cuptor ca sa pape si dadu m-am hotarat sa le fac maine sa nu balesc prea mult

nikolici bine ca ai scapat de intoarcerea la munca,de acum decizia iti apartine daca renunti sau nu

piolica da elsa e super gospodina vad!!!ptiu,ptiu,ptiu sa nu fie de deochi...a cui nora e???
legat de indemnizatie , statul ne-o plateste dar seful lui niko nu poate angaja om pe postul ei atat timp cat ea este in CIC decat daca ea isi da demisia(cazin care pierde indemnizatia),de asta i-a cerut sa plece

anamonaiar ma laud cu pantofii mei de parca ar fi singurii cumparati vreodatauite www.amazon.co.uk/Ravel-Womens-Cyrah-RLS054-Regular/dp/B001QFZIFA/ref=sr_1_17?ie=UTF8&s=apparel&qid=1264798724&sr=1-17" target="_blank">astia sunt...tot vreau sa te intreb de ceva timp,asa ca fapt divers,ce masura poarta acum thea la hainutele din uk?ca pe dadu inca il incape 9-12 la next cam la limita dar 12-18 ii sunt marute(unele) si nu pot sa zic ca e micut are peste 11kile si 80si ceva cm

va las ca e un film fain la tv ,nb all

de David

Mergi la inceput