Bravo Ramy77!!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (87)
Raspunsuri - Pagina 17
ellanik spune:
Gaby am vazut fatuca.Ce scumpa e!Si ce iti vine sa- mushti bucile fetzei!!!Eu stau si ma gandesc ca la cat e de bucalata acum daca ar fi stat pana la termen te facea ceea ce numesc eu "zdrentze".Hai Doamne ajuta sa va faceti mari ca frumoase sunteti.Ti-am vazut si tzatza,na!
+34 cu
George-Theodor
AMR 5 saptamani .... musai !!!
Doamne ajuta!
Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!
www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
oanka80 spune:
neata si de la mine. ma bag si eu la un capuccino alaturi de voi. am avut parte de o noapte linistita, cu 4 treziri doar pt mers la baie si de fiecare data aveam impresia ca mi s-a rupt apa 
am vazut poze superbe cu mamici una mai superba ca alta: ella si oana, puteti concura cu brio la un miss al gravidelor
. frumoase sunt si patuturile voastre, peste putin timp vom avea si ochisori in patuturile alea.
roxana am vazut si achizitiile tale, dragute si cochete 
ella si eu am avut parte de niste remarci rautacioase. m-am vazut cu o ruda si in timp ce o pupam pe obraz, nu mi-a raspuns cu salut sau cum esti, ci wow, ce burta mica ai pentru 35 s
.
si la celalalt capitol al povestirilor despre nasteri am numai binevoitori care au avut grija sa imi spuan toate minusurile si ce e mai greu de indurat la nastere
. dar sa fie ei sanatosi, ca ma doare fix in pix de modul lor de a sustine o gravida. e mai nasol ca au fost si ele mame si stiu ce inseamna...iti trimit un pup mare si pt tine si pt Geo grasunel si sa fii binedispusa cum te stim de acum de luni bune 

oanaiacovita si pt tine trimitem la cluj si pupici si floricele si salata orientala la pachet numai sa nu mai fii trista. nu a mers aparatul aseara? sa fii tu sanatoasa si bebe Eric sa zburde in voie. oricum nasti un copil perfect sanatos, tu vei avea mult laptic pt el, vei avea parte de o recuperare rapida, sotul il vei avea alaturi de tine si iti vor sclipi ochii de fericire caci vei fi o mama mandra de al sau baiat. nu a fost sa fie aseara, va fi marti, scoatem batul daca te mai intristezi, tu ne ridici moralul la toate si acum ai cazut in butoi? sus pana numar la 3
. am ras cu pofta cand ai zis ca nu ai dat drumul la lacrimi de frica sa nu inghete cand cobori din masina. cum te gandesti tu la toate ca de obicei
Oana
35+
- Maria-Emilia
AMR 4+ 
poze
*mamica unui fluturas*
dayanara spune:
ella mi se urca la cap cand aud faze de genul cu prietena ta!
imi vine sa.i prind degetele in carucior :)))
nu pe bune, dar de asa ceva am avut si eu parte si ce ma deranjeaza pe mine nu e ca.mi socoteste careva kg copilului de exemplu ci faptul ca are impresia ca ma poate deranja asa ceva! asta e ce ma irita
lucruri de genul asta nu se spun unei gravide sau unei mame care tocmai a nascut, in primul rand ca nu au importanta, un copil nascut la 2 kg nu la 2900 cum zice ea, poate avea in cateva luni o greutate mai mare ca unul nascut la 4 kg, da oricum nu conteaza
si cu cezariana si povestile si mai proasta e! ma apuca nervii de neputinta...ce sa mai
roxana
32
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
oanka80 spune:
vreau sa vad si eu pozele cu iepurica joy si nu le gasesc pe gmail la fotografii. unde sa ma uit?
iar sunt in pana de idei la capitolul papa bun 
Oana
35+
- Maria-Emilia
AMR 4+ 
poze
*mamica unui fluturas*
miria_cristina spune:
ELLANIKA - Bine, bine. azi voi face o poza la burtoi si o voi pune, ca sa vezi ca nu mint, dar numai la burta, ca restul daca se vede, zic ca nu-i al meu.![]()
![]()
![]()
Cristina +27
si Maria Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
dayanara spune:
uitati am pus de moment o poza cu fetita de 2.200 kg la nastere si apoi alta cand avea 1.5 ani, nu se vede bine pt ca e f imbracata, dar se vede la maini , avea in jur de 18 kg....enorm, si mai sunt exemple
am sa scot pe urma poza ca nu.mi place sa pun cu alti copii fara sa stie parintele:)
http://picasaweb.google.es/sclipiciosi2010/Dayanara#
miria parca vad ca mare mare burta si multe kg, tot nu ma ajungi :))
la kg , ca burta mea nu e mare deloc
eu sunt invers, daca.mi zice pe 24 la ecografie ca are peste 2.100-2.200 il pun sa.si restarteze ecograful :)
roxana
32
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Ioanact spune:
Buna, fetele!
LA MULTI ANI tuturor celor care poarta numele Sfintilor Trei Ierarhi: Vasile cel Mare, Grigorie Cuvantatorul si Ioan Gura de Aur!
Noi(eu si Ioana) astazi ne-am trezit la 9
, e altceva, m-am trezit odihnita.
Am fost la biserica, am impartasit-o pe Ioana, iar la sf slujbei ne-a dat' tati o veste proasta
: a fost sa impartaseasca pe cineva dintr-un sat apropiat si cand s-a intors a derapat, s-a invartit de 2 x si a intrat in zapada de pe margine
..pe partea dreapta portiera e indoita si ambele usi de pe aceiasi parte nu se deschid..
Bine, ca este el bine..
Luni, va merge la CT, imi va duce si concediul si va merge cu ea la service.
Voi citi
acum din urma.. nu inainte de a va arata cateva poze cu Ioana.
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
28+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
dayanara spune:
amy
oanka vezi in email pe contul comun de gmail, gaby a trimis o invitatie catre album ei personal
roxana
32
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
dayanara spune:
ioanact e superba fetita, imi place mai mult cum ii sta cu breton indreptat, ii pune in evidenta trasaturile !
roxana
32
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
Ioanact spune:
Inca ceva..tocmai ce mi-a zis sotul, ca in 2 zile ne face masina..(eu tb sa merg pe 8 la eco)..pana pe 8 e gata, e bine..
..cica, s-a mirat cel care a vb la tel, spunandu-i: "numai atat?" ![]()
Doamne fereste! Bine ca nu s-a intamplat m rau..
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
28+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!