Fiv in Ungaria 89
Raspunsuri - Pagina 13
samira33 spune:
buna dimi
fetelor...nu ma bagati in seama...astept ciclonu azi sau maine...ma doare burta...am calduri si sunt acra
da las' ca asta e ultimu pe care-l vad la fata pana anu' viitor...Doamne-ajuta!!!
o zi buna tuturor
samira33 spune:
aaaaaaaa.....azi face Beta clara,asa-i???
Doamne-ajuta fata draga...te asteptam cu vesti bune!!!
mami_vreau spune:
adica a si trecut timpul de asteptare la clara????
super! asteptam rezultatul!!! tinem pumnii si pregatim majoretele!
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
pamy spune:
samira33 stiu prin ce treci pt ca si mie trebuie sa-mi vina pana in 5 feb.Iti dai seama ca daca aveam hormonalele facute incepeam si eu cu Marvelonul si faceam fiv-ul cam in acelasi timp .
KiraClara te asteptam cu beta mare
ala77 spune:
samira, pamy
din ce zi de cm incepeti voi sa luati Marvelon? Mie mi-a zis sa incep in ziua 1-2. La mine cm tine 26 zile, si sangerarea doar 3.
pamy spune:
ala77 mie mi-a zis Dr.Kovacs sa iau Marvelon din z1 de CM.Si la mine inainte de histeroscopie a fost la 26-27 zile iar acum de cateva luni e la 28 zile.
KiraClara spune:
Nu ma asteptati, ca vineri tb sa fac beta. Oricum e negativ, ca am trisat un pic si am facut un beta luni si e 0,... deci no way sa fie sarcina... ca daca era sarcina ar fi trebuit sa fie beta acolo cat de cat, ceva. Am facut beta luni pentru ca la cateva zile de la transfer mi se umflasera sanii si erau durerosi. Ma trezeam cu ei de dimineata durerosi. Asta a tinut cateva zile pana luni de dimineata cand m-am trezit si mi-am dat seama ca nu ma mai dor deloc. Am banuit ca s-a intamplat ceva si am dat fuga si am facut un beta. Cam asta e povestea. Multumesc ca ati fost alaturi de mine si v-ati rugat pentru mine! Ce sa facem, mai ne rugam si in continuare. Pana la urma vom reusi intr-un fel sau in altul.
ala77 spune:
Clara,
in ce zi de la ET ai facut beta? sau mai bine zis, cand ai facut ET? De luni pana vineri sunt 5 zile...poate ca s-a implantat mai tarziu. Eu zic sa repeti si vineri! Neaparat!
mirela2 spune:
clara imi pare rau
la mine din 5 ousoare numai unul era fertilizat, unu mort si 3 cu semnul intrebarii, mergem maine pe la 11 sa ne mai spuna ce si cum.
cam atat