Piatra Neamt, Perla Moldovei (74)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Am pus la bazar produsele oferite de Loredana.

Dana, hai la o tuica fiarta. Nu am numai palica, ci si o tuica de caise si corcoduse mai 'moale' asa (are vreo 38-40 de grade), cred ca merge f, bine fiarta.

Bazar pentru Robi

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

gata,am fost o tura p'afara cu paul,mi-am luat si flori,m-am aerisit destul

Laura merci de invitatie,dar palinca nu-mi place defel iar tuica am si eu si zace prin dulap ca n-are cine s-o bea Nu mai zic,ca ieri am mancat non stop,Lora macar are un motiv dar eu?!cred ca to de la medicamente mi se trage Sanatate !

Lora uite ca uitasi sa iti raspund,am vb cu profa de engleza,faza e ca n-am nici o sansa,zicea ceva de inca o grupa,ca are detule cereri, care sa o bage sambata dar nu cred ca sunt parintii deacord,a zis ca in caz de ceva te anunta pe tine sau parca a zis ca si-a notat si nr meu (in prealabil ma intrebase de unde stiu de ea si normal ca i-am zis adevarul)

Adina eu deja numai la primavara ma gandesc,oricat de curajos am tinut fata frigului pana acum,gata,mi-a pus capac(am si racit),mai ales ca stau si la serv tot in frig

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Loredana si sotul meu abia asteapta sa se duca Andrada in cluburi ca sa mearga cu ea sa mai vada si el 'prospaturi' .
Dana hai ce faci? Mergem la Laura la o tuica fiarta?
Adina cand era Andrada mica si eu ma gandeam oare ce voce o sa aiba, cum va vorbi, abia asteptam. Si acum nu-i mai tace gura . Si le apuca pe amandoua vorbitul si cantatul exact cand vreu si eu sa aud ceva ce ma intereseaza . Dar sunt dragalase tare .

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Adina da de ce nu iesi din casa? Eu as innebuni sa stau atat in casa. Chiar si cand era Alessia mica o lasam cu Sergiu si ieseam afara sa iau o gura de aer.

Dana acum am vazut ca refuzi oferta . Tre' sa ne mai intalnim ca sa te inveselim un pic .

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Crissandrada-eu ies afara ca acum stau la parintii mei la casa.ideea era ca nu am iesit in vizita la cineva sau plimbare,etc,.si nici nu-l pot lasa cu nimeni ca nu sta,daca e in brate la sot,si nu ma vede plange pana vin sa-l iau, nu adoarme decat cu mine.Astept sa vina primavara sa-l pun in carut si sa plec nebuna.

http://picasaweb.google.com/sanora2013/DropBox?authkey=Gv1sRgCMPa6s-ByszSZw#5421756930342221410]

AdinadeRazvan(14.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

Salut!
Am baut si eu cafeluta cu voi
Dana multa sanatate!Fain ca ai facut o plimbarica!Ce flori ai cumparat?
Adina stiu si eu cum e atunci cand copilul depinde de tine
Ai sa vezi ca atunci cand o sa creasca mai marisor nu o sa mai depinda de tine ci o sa traga cu cel care ii face toate mofturileSunt asa de smecherasi si de speculantiAlintat peste masura fiind singur Cosmin al meu fuge de la unul la altul cum are el chef...Cateodata imi mai zice raspicat:Esti o mama foarte rea!!!(cand nu il las sa faca ce vrea el) apoi daca ii iese :Esti cea mai buna mamicuta din lume si te iubesc!
Si cand era mic numai cu el stateam(ca si tine!)...mai faceam cate o depresie de la atata stat in casa si monotonia de zi cu zima omora..
Acum stiu sigur ca eu eram de vina ca nu il lasam mai des si cu taicasu cu bunicii(macar 2 sau 3 ore!!!)Credeam ca nu se descurca cu el!!!Rau,rau mai gandeam
Conteaza mult sa iesi ,sa te intalnesti cu o prietena..orice numai sa iesi!

Mergi la inceput

Vreau si eu sa vina primavara odata!!!
Nu ca nu imi place iarna dar ce frumos e primavara cand infloresc copacii,soare ,un vanticel domol si sa merg la cumparaturi cu fetele...
Gata cu visez prea frumos!!!

Va doresc o zi frumoasa de iarna!

Mihaela,mami de ingeras Cosminiq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Da,numai ca eu nu am cu cine sa-l las,sotul o zi si o noapte lucreaza,o zi si o noapte e acasa,iar in ziua care e acasa mai bine de jumate doarme,in rest sta cu el saracu ca ii esta drag,parintii mei sunt in Italia,ei ne mai sponsorizeaza si e un maaaare ajutoe,soacramea=scorpie si acum juma de ora m-a sunat sa-mi mai puna un pic creerii pe bigudiuri,mai vine bunica mea si mai sta cu el sa pot face ceva treaba.Asai cand esti la inceput,numai ca ai mei ma ajuta prea mult,iar soacramia de ar putea lua cat mai mult.Da nu va mai incarc pe voi cu problemele mele.

http://picasaweb.google.com/sanora2013/DropBox?authkey=Gv1sRgCMPa6s-ByszSZw#5421756930342221410]

AdinadeRazvan(14.08.2009)

Mergi la inceput

Offffffffffff.. Adina
Cat despre soacre
Uite o foricica de la mine poate iti mai ridic moralul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Adina astfel de probleme...cu soacrele,cam peste tot exista important e ca voi doi sa va intelegeti si sa nu va certati de la parinti,problema e ca trebuie sa mai iesi si tu,chiar si 1h pe zi,sa vorbesti cu cineva,o prietena,o vecina...conteaza f mult.

Miha mi-am luat o crizantema(din aia cu mai multe flori),la mine chestia asta cu florile era un obicei,nu exista zi(vara-iarna) sa n-am o floare pe masa la bucatarie,pt mine asta schimba atmosfera,din pacate in ultima vreme n-am mai facut asta iar azi nush ce-mi veni,cred ca m-am gandit prea mult la primavara

Criss poate ne vedem sapt viitoare intr-o zi

Mergi la inceput