Piatra Neamt, Perla Moldovei (74)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

La multi ani, Dana!!! Sa fii sanatoasa, norocoasa, iubita si sa ti se indeplineasca toate dorintele si visele

Bazar pentru Robi

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

'neata si de la mine!
Carmen ,gata!.. sa zicem ca sunt un piculet mai bine!Nu ma suparat nimeni ieri(ca si persoana!)doar asa situatia asta de zi cu zi imi otraveste sufletul!Ma scoate din sarite prostia asta din tarisoara noastra draga si scumpa.
Dar GATA!
A iesit si soarele asa ca se anunta o zi mai buna
DANA,LA MULTI ANI !!!
Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi tie!
Dai si tu ceva de beut azi?

Mihaela,mami de ingeras Cosminiq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Citate din marele clasic JIji Becali:
Nici nu stiti ce sensibilitate am eu in suflet, dar nu stiu sa ma exprim. Daca as sti, as vorbi mai frumos decat Liiceanu si Plesu.

Am citit Manualul razboinicului luminii cu doua markere. Cu galben am subliniat pasajele care mi-au placut si unde m-am identificat cu eroul cartii, iar cu verde pe cele care nu mi-au placut si nu le-am citit.

Daca ma respecti o data, te respect si eu tot o data. Daca nu ma respecti o data, eu nu te respect de cinci ori.
Am vorbit cu varu-meu Giovanni si cu Victor sa facem un partid care sa fim mai tari ca fratii Kennedy. Am fi condus Romania . Dar n-au vrut, fraierii.

Partidul Noua Generatie are o orientare de centru, cand la stanga, cand la dreapta, de la caz la caz.

Partidul Noua Generatie va fi biserica politicii romanesti, iar eu voi fi Sfantul Petru.

Eu sunt presedintele presedintilor presedintilor.

Am promis ca pe tradatorul asta de Dan Voiculescu o sa-l distrug pana cand o sa-l nenorocesc.

Tariceanu, VIP? Va spun eu ce VIP e, Very Inportant Papagal. Auzi la el, ce tupeu obraznic!
Daca marcam un gol la inceput, pe urma putem si sa jucam si la 0-0.

N-are cum sa ma bata Copos pe mine in postul Pastelui. El e utecist, eu sunt crestin. Pai credeti ca Dumnezeu nu vede?
Meritul pentru titlul castigat de Steaua e 50% al lui Olaroiu si 50% al lui Protasov, dar cel mai mare merit e al meu.

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Dana, la multi ani! Sanatate, fericire si tot ce iti doresti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

neata fetele!!!!!!
LA MULTI ANI !!!DANA!!!!!!SA FI SANATOASA,FERICITA SI IUBITA DE CEI DRAGI!!!!!si sa bei si pt noi!!!
eu sunt mai bine ,adica am mai ramas cu ceva tuse si nas infundat dar stau la o cafea cu voi si trec iar la ceiut
o zi mumoasa cu soaree
criss sa ne vizitezi draga ca suntem pe acasa ,chiar si pe la mine la munci sa viii

carmen si stefii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinubebe spune:

Salutare, fetele frumoase,

Iar avem aniversare pe topic ? La multi ani sarbatoritei, fericire, sanatate, prosperitate si toate alea.
Eu is cu curu'n sus de vro doua zile, din motive asemenatoare cu ale lui carmenstefi, astept de vreo luna sa semnez un contract pentru un proiect aprobat anul trecut la sf lui octombrie, dar vad ca nu se urneste nimeni prin ministerul ala...Am sunat de vreo cateva ori la ei, am vorbit cu diversi/diverse functionare, una mai cu fonctie decat cealalta si m-au tot pasat de la una la alta pana cand una, probabil cea mai sefa dintre sefe, si cea mai scorpie (nota mea) mi-a scurtat-o rapid: "Nu se semneaza nici un contract pana nu se aproba bugetul". Acu, na, intre timp s-a aprobat si bugetul, si eu tot nu am primit nici un semnal...Iar de sunat parca nu as mai vrea sa o fac, ca ma sictiresc iar astea, si, nu de alta, voi depinde tot proiectul de ele, asa ca nu ar fi deloc bine sa relationam la modul asta. in concluzie, pana ma baga si pe mine in seama cineva, stau si urlu la luna, lucru care ma irita cum nu va puteti imagina.
Chiar, fetelor, ce ziceti de o noua tema pentru topicul nostru, legat tot de sistemul de stat ? Relatia cu functionarii publici. Eu chiar as vrea sa aud si niste povesti de succes - daca exista, ca vad ca pe alea negative numai eu le aduc.
Pup fete frumoase si, bineinteles, dau si eu o cafea si mai plusez cu o crema de zahar ars, ca tot ramasesem datoare cu felia de tort virtual.
Numai bine tuturor, Loredana

"Unii oameni văd lucruri care există si întreabă "De ce?". Alti oameni visează la lucruri care nu au fost niciodată si întreabă "De ce nu?". Unii oameni se duc la serviciu si nu au timp de toate astea."

http://loredanadinu.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dinubebe

Salutare, fetele frumoase,

Chiar, fetelor, ce ziceti de o noua tema pentru topicul nostru, legat tot de sistemul de stat ? Relatia cu functionarii publici. Eu chiar as vrea sa aud si niste povesti de succes - daca exista, ca vad ca pe alea negative numai eu le aduc.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148101
Eu nu am povesti de succes sau nu, ca nu prea am avut treaba cu ei.

Bazar pentru Robi

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dinubebe spune:

Cand sa editez, na, ca raspunse laura cu un topic care mi-a mers la suflet.
Sorry, carmen, am facut confuzie, era vorba de comsiniq, ea era acum o zi-doua nemultumita de cum merg lucrurile in tarisoara asta.

"Unii oameni văd lucruri care există si întreabă "De ce?". Alti oameni visează la lucruri care nu au fost niciodată si întreabă "De ce nu?". Unii oameni se duc la serviciu si nu au timp de toate astea."

http://loredanadinu.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

hihihihi lori ,sa stii ca am trecut si eu prin astea,adica lupta cu functionarii si stiu cum e......asa ca ,asta e tara noastra si greu se va schimba ceva....si nu mai zic nimic ca ma ia pe sus,valuldar eu zic sa imi dai si mie ceva zahar ars,nu?????ne faci pofta asaaaa

carmen si stefii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata !
Am facut cafeaua

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput