Piatra Neamt, Perla Moldovei (74)
Raspunsuri - Pagina 18
allexa06 spune:
Buna dimineata!
LORA - Sunt de acord cu Laura,daca dr. a spus doua saptamani in pat...pai asa sa fie !Hai ca nu este chiar asa mult!

Cumnata mea in primele 4 luni de sarcina a stat in spital...deci,fii multumita ca nu este ceva mai grav...Hai ca venim la tine sa treaca timpul mai usor
![]()
CARMEN E - vad ca nu am patit nimic
,dar dupa ce am iesit de la piscina ,nu am mai stat sa ma usuc complet pe par pt ca ne hotarasem sa stam si o ora la tenis de masa
si ca sa nu mai pierd timpul...am zis ca m-i se va usca parul in timp ce jucam tenis,apoi plecam.Numai ca nu am putut ramane la tenis decat vreo 20 min ( din motiv de ...bebe plangacios ) asa ca,a trebuit sa plec asa cum eram,dar am mers cu gluga pe cap (pana la masina )...numai ca,si in masina era rece,motorul nici nu avea timp sa se incalzeasca si sa dea caldura pt ca nu aveam de mers decat cateva strazi,asa ca tot in aer rece am stat
cateva pozici de la piscina
http://community.webshots.com/album/576663335fESntX?vhost=community
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de Razvanel
si Stefanut 
lunna27 spune:
salut
Lore La multi ani!sa va traiasca mica printesa! 
Miha nu cred ca ma poti urni din casa ...si mai ales la sala
am mai avut o astfel de tentativa...esuata ![]()
Alexa super poyele iar tu arati minunat dupa nastere!
Chiar te admir ca va faceti timp si pt voi amandoi,bravo 
Lora eu zic sa stai cuminte,stiu ca e nasol si statul asta in casa,dar daca iti gasesti unele preocupari,poate trece timpul mult mai usor,uite...de ex poti coase goblen ![]()
![]()
Carmen sanatate multa!!
carmenstefi spune:
hai neata fetele!!!

eu asa infundata cu de toatee,ma taraiii si va servesc cu o cafeaaa mare si buna apoi trec iar la fervex ca sa mi mai revin

o zi bunaaaaa
carmen si stefii
ellinia spune:
Neatza!
Carmestefi, iti tin isonul, eu sunt lata in pat, nici nu ma pot ridica, nu stiu cum am reusit sa ma imbolnavesc in halul asta, aseara am avut febra si frisoane ... eu ma tratez cu teraflu. Am capul cat o banita, ma doare absolut totul, naspa de tot.
Lora, ce-ai facut, ti-a dat dr ok sa mai iesi din casa?
Am inteles ca se mai incalzeste, dimineata era 12 grade cu minus, la noi era cel mai frig.
O zi excelenta va doresc! A mea sigur nu o sa fie 
Edit ca am vazut pozele Alexei, foarte frumoase, e bine ca va gasiti timp pentru voi, uite asa iti revii si slabesti!
elena_adina spune:
Neata fetelof...la 11!
Nu stiu,cred ca vremea este devina ca eu nu am chef nici sa...merg,am o lene de...
.Asi sta numai in pat sa visez la zilele de vara...efrig rau
.
Criss- merci de cafea,am baut doua cani mari de azidimineata,poate,poate ma trezesc,nici o sansa![]()
.
Carmenstefi,Ellinia- saracutele de voi,sper sa va faceti bine.Eu am reusit performanta de anu raci pana acum,sper ca nici deacum inainte...dar la cat ies eu din casa,slabe sanse
Alexa06- faine pozici,esti mumoasa

Loredana- La multi ani!printesei,cu intarziere,sa fie sanatoasa si fericita!
Lora-
pentru tine,
la bebic.
Fug ca s-a trezit piticutzu meufumos!
la toata lumea
POZICI RAZVANEL
www.petitieonline.ro/petitie/fonduri_pentru_institutul_de_boli_cardiovasculare_si_transplant_tg_mures-p23145044.html" target="_blank">Semneaza petitia
Adina
de
Razvan(14.08.2009)
cosminiq spune:
Criss mai este cafea?Vreau si eu!![]()
Multa sanatate la fetele bolnavioare
Dana eu stiu...crezi ca nu as reusi!?
Pe sus te iau
Sunt tare suparata ca nu am bani
Sa vad daca mai ajung sapt asta
E ultima mea preocupare acuma

Daca ma enerveaza azi cineva asta pateste..![]()
![]()

Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
elena_adina spune:
OOOOCosminiq ce dura esti azi!!

la toata lumea
POZICI RAZVANEL
www.petitieonline.ro/petitie/fonduri_pentru_institutul_de_boli_cardiovasculare_si_transplant_tg_mures-p23145044.html" target="_blank">Semneaza petitia
Adina
de
Razvan(14.08.2009)
crissandrada spune:
Cosminiq este cafea cum sa nu.
Eu de pe 1 februarie sunt in concidiu dar am tot venit la servivi. Vroiam sa imi iau zilele cand aveam nevoie. Dar azi a venit sefu si ma trimite acasa de maine pana pe 19 . Asa ca de maine sunt in concediu .
Criss
de
Alessia si
Andrada
cosminiq spune:
Asa e Adina!Azi sunt tare suparata

Dar pana maine sper sa imi treaca![]()
Criss sunt vremuri grele si o sa fie si mai greu

.