Tinere senioare cu greutate>50kg(65)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

iar ati disparut?

partyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

iar ati disparut?

partyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Partyyy??
Vrem si noi!!!

19+
crestem

Mergi la inceput

stiam eu ca voi sunteti primii

Mergi la inceput

Citat:

stiam eu ca voi sunteti primii

Pai de la atata stat acasa mai simtim si noi nevoia sa evadam, ca o iau hormonii razna

Mergi la inceput

ati mancat,sau nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Buna fetele,
azi program de cumparaturi la noi, aprovizionarea si pe urma am fost si ne-am luat si niste haine. Initial am zis ca ne ducem pentru H. ca vroia niste camasi, dar pe urma mi-au venit si mie idei. A fost o zi frumoasa, cu zapada si cu soare, dar m-am simtit cam obosita , nu am dormit prea bine azi noapte.
M-au mai lasat un pic durerile de burta, dar ma simt ca o handicapata, mi-e frica sa ridic, sa cobor scarile in fuga, sa merg mai repede. In rest toate bune fetele, sunt multumita ca asta mica a mea mai are un examen si vine saptamana viitoare la noi.
Am intrat ieri si pe la alte topicuri si m-am cam ingrozit. Vroiam sa va spun cat de mult apreciez atmosfera frumoasa, toleranta si plina de intelegere de aici. Sper sa reusim s-o pastram asa, sa nu se schimbe niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Buna seara suricatelor. Sositi si noi de pe meleaguri giurgiuvene. Nasii ne-au primit bratele deschise ca de obicei si au intampinat cu bucurie si vestea casatoriei. Daca reusim sa punem toate actele la punct facem casatoria civila cand o vrea doamna de la starea civila, pana in data de 13.02.2010 si cea religioasa la Giurgiu pe 14.
In alta ordine de idei:
Nico, sunt sigura ca voi stiti cel mai bine.
Mona, m-ai amuzat rau cu povestea, iar despre bobite, sa se prinda de data asta.
Elysor imi pare rau de ziua 1.
Luminita, niste hainute de gravi nu ti-ai luat?
Gallicuto, eu fac blat de piza crocant in casa, nu-mi plac alea pufoase, numai paine.
restul gastii ca ma duc la dusulet.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luminita42

Buna fetele,
azi program de cumparaturi la noi, aprovizionarea si pe urma am fost si ne-am luat si niste haine. Initial am zis ca ne ducem pentru H. ca vroia niste camasi, dar pe urma mi-au venit si mie idei. A fost o zi frumoasa, cu zapada si cu soare, dar m-am simtit cam obosita , nu am dormit prea bine azi noapte.
M-au mai lasat un pic durerile de burta, dar ma simt ca o handicapata, mi-e frica sa ridic, sa cobor scarile in fuga, sa merg mai repede. In rest toate bune fetele, sunt multumita ca asta mica a mea mai are un examen si vine saptamana viitoare la noi.
Am intrat ieri si pe la alte topicuri si m-am cam ingrozit. Vroiam sa va spun cat de mult apreciez atmosfera frumoasa, toleranta si plina de intelegere de aici. Sper sa reusim s-o pastram asa, sa nu se schimbe niciodata.

nici sa nu indraznesti sa faci efort,sau ceva...

da,am citit si eu,no more comment!
si eu sper ca atmosfera sa fie una plina de intelegere si frumoasa.
sa bem pt asta:

amy,eu am vrut unul cumparat,dar nu l-am facut inca
in casa reusesc sa fac numai blat inalt
si ma enerveaza!

blueeeeeeeeeeeeeeeeeeee! ce faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

fetele si acu va iau pe rand

Nico, felicitari pentru job! si nu ne-ai zis nimiiiic pana acum?..ma bucur sincer pentru tine!..

Lylyshor ma gandesc la tine si pe 1 si pe 2 februarie

Blueflower nastere usoara, imi place mult ca esti calma. Tin pumnii pe 2.

Mona, sa fie intr-un ceas bun! M-ai facut sa rad cu povestea cu sapunul-ciocolata, poate nu era de ras dar...ai fost mortala!...:-)

Gali, pai e casa lui.

Ellyshor imi pare rau si de z1 si ca te simti rau.

Adria, vroiam sa-ti zic: eu am rezerva ovariana scazuta, (AMH, inhibina sub limita, stimulari cu menopur si puregon esuate, inseminari anulate ..). Dar daca testele astea de le tin pe vitrina zic adevarul..:-) si mi-o ajuta D-zeu sa fie bine pana la capat, inseamna intr-adevar ca exista speranta. Sper din tot sufletul sa se intample si la tine si de fapt tuturor fetelor care doresc un copil sau inca un copil.

Mai vorbim fetele, va pup pe toate-toate

P.S. n-am uitat, Libru e inclus si el printre fete!

Mergi la inceput

Citat:

ati mancat,sau nu?

De mancare suntem satui de data asta!
Dar se pare ca m-am trezit cu fata la cearceaf...... azi n-am iertat pe niciunul de-al casei...nici macar pe sot, l-am luat la rost si l-am pus asa, ca inainte de pranz la curatenie...la care el, da ce tb sa facem curatenia asta in fiecare sambata. Las ca se antreneaza el, ca io oricum mare lucru nu mai fac, stau cuminte .

Mergi la inceput