Tinere senioare cu greutate>50kg(65)
Raspunsuri - Pagina 12

guzelnico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mami_vreau nu-i bai amy! vad eu la cine merg! ![]() Laura mutatia MTHFR C677T heterozigota |
Laura, cred ca sunt 2 hematologi buni in RO, in Bucuresti: V. Uscatescu si S. Avram.
Iti trimit PM.

galliciana spune:
laura,multumim pt vot!
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

lyly_mar spune:
Buna dimineata dragutelor,
Eu, da, pe 1 feb ma internez pt opaartia de fibrom,probabil o fac pe 2 feb,ca luni imi fac analizelr.
Insa ma doare gatu,am rosu in gat(amigdalele imflamate) si iau antibiotoc si fervex. Sper sa imi treaca pana luni ,ca dc ma vad racita sa nu imi amane operatia. Eu oricum o sa le zic ca am luat antibiotic . Dar dc ca nu ma interneaza luni....nu stiu dc mai imi fac curaj ,curand
Mona, soricel ,bafta multa !
Nico,FIV 3 norocos are protocolul mai lung,nu s-a terminat!Doamne ajuta!
Luminitaai grija mareeeeeeeeeee de tine!
gali,sunt pe aici....
Mai intru....toate fetele

mami_vreau spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui guzelnico
Laura, cred ca sunt 2 hematologi buni in RO, in Bucuresti: V. Uscatescu si S. Avram. Iti trimit PM. _ Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL |
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota

guzelnico spune:
citat din mesajul lui Libra Nu am inteles de ce te muti in Ro!?!? _ made in Romania, '73 http://lbdf.lilypie.com/ckYrp2.png?OXtS3VM0 |
Se deschide o reprezentanta a unei clinici imp. de oftalmologie din TR in Buc. N-am avut ce face saptamana trecuta si m-am prezentat la interviu in Ist (desi recrutarea avea loc in Buc

galliciana spune:
lylyyyyyyyyyyyyyyyy,,muream de dorul tau!
esti sora noastra,si ai un curaj nemarginit!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

galliciana spune:
nico,felicitari pt job!

guzelnico spune:
citat din mesajul lui lyly_mar Eu, da, pe 1 feb ma internez pt opaartia de fibrom,probabil o fac pe 2 feb,ca luni imi fac analizelr. |
Ia baga mataluta pe PM un nr de telefon, sa-ti tin de urat saptamana viitoare.

galliciana spune:
lumi,stii ce nu inteleg eu?
de ce nu se muta el??
tu/voi ce faceti?

guzelnico spune:
citat din mesajul lui galliciana nico,felicitari pt job! ![]() ![]() astept inca o minune in viata mea!!! Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius |
Multumesc, Galli. Sper sa fie un business prosper.