Mostenirea mesianica
Raspunsuri - Pagina 8
AkaManah spune:
Sunt de acord cu Guestus. Ne facem o fabrica de moaste din plastic bine mirositor? Poate facem niste bani.Asa macar nu se mai imbolnavesc oamenii si pot face schimb.
Sar`na Laura.
Guestus spune:
Pai ce strica sa "plastifiezi" oasele?
Ceva reclama si facem un mare boom in Ro si poate la bulgari.
Impaiatul e ceva mai greu....asa ca il lasam la o parte.
xenocid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AkaManah Sunt de acord cu Guestus. Ne facem o fabrica de moaste din plastic bine mirositor? Poate facem niste bani. |
Subscriu si eu la ideea asta si plusez cu inca o propunere. N'am putea sa le distribuim ca surprize in pungile de pufuleti? In felul asta copiii se vor familiariza cu credinta ortodoxa si vor putea face si schimburi:
-Ce ti'a picat?
-Degetu' lui Policarp, da'l am dublura!
-Da'mi'l mie. Iti dau clavicula lui Zenovie!
-...si urechea lui Sofronie
-ok!
AkaManah spune:
Baieti sper ca nu aveti neveste excesiv de bisericoase ca nu va vad bine...
Exista doua soiuri de iubire: cea care ingenuncheaza si inalta ochii la cer si cea care priveste in jos si mangaie. Pe cea de a doua o consider mai durabila.
ladyJ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Guestus
da ce te bagi tu ladyJ? f bine...daca ei vor sa-si aduca oasele celor pe care i-au iubit in casa sa le aduca. invidia...tu o as stai jos in pamint si altii sus la lumina..hehehe Tot sintem la sectia tehnic si cercetare.... poate ca se degradeaza materialul...dar cu cu o pelicula fina de plastic incolor si inodor yo zic ca oasele pot sa aiba o viata indelungata alaturi de cei dragi. se pot spala, isi pastreaza propietatile, nu se deterioreaza. |
Degeaba Guestus. O sa ramai si tu alaturi de mine pe pamant, in iad, negri de invidie. Ma consoleaza doar gandul ca nu va trebui sa ne incalzim unul de altul. Si daca e intuneric nici nu trebuie sa te vad.
Deus spune:
AkaManah - la slujba de cununie poti sa te apleci peste icoane si sa le trimiti un pupic elegant fara sa le atingi efectiv:-)
Pregatiri usoare si frumoase de nunta
devii ceea ce practici
www.de-azi.ro
http://oscarfriends.wordpress.com/
Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque.
Guestus spune:
citat din mesajul lui ladyJ Degeaba Guestus. O sa ramai si tu alaturi de mine pe pamant, in iad, negri de invidie. Ma consoleaza doar gandul ca nu va trebui sa ne incalzim unul de altul. Si daca e intuneric nici nu trebuie sa te vad. |
stii ladyj...cit esti in viata totul este ok.
dupa e problema...te trezesti ca vine un fost iubit sau altcineva in viata care spune ca ar vrea sa te aiba linga el. ce te faci?
Laura25 spune:
Aloo, ce-i aicea?!? V-a mutat Mirela aici sa discutati 'stiinta si cercetare' nu sa puneti de o afacere cu moaste. Hai inapoi la discutii serioase.
Bazar pentru Robi
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
AkaManah spune:
citat din mesajul lui Deus AkaManah - la slujba de cununie poti sa te apleci peste icoane si sa le trimiti un pupic elegant fara sa le atingi efectiv:-) Pregatiri usoare si frumoase de nunta devii ceea ce practici www.de-azi.ro http://oscarfriends.wordpress.com/ Tot ce poti cumpara cu bani e ieftin! Erich Maria Remarque. |
Merci. E bun sfatul. O sa il urmez.
[red]
Exista doua soiuri de iubire: cea care ingenuncheaza si inalta ochii la cer si cea care priveste in jos si mangaie. Pe cea de a doua o consider mai durabila.
[\red]
ladyJ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Guestus
stii ladyj...cit esti in viata totul este ok. dupa e problema...te trezesti ca vine un fost iubit sau altcineva in viata care spune ca ar vrea sa te aiba linga el. ce te faci? |
Guestus, recunosc, m-ai cam pus in incurcatura . N-am sa pot riposta si asta este cu adevarat o problema pentru mine
Singura solutie pe care o vad este sa te apuci de afacerea aia odata