"Haitasii" lui Antonescu

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Guestus, vezi ca lumea inca mai are huge purses in dotare...sunt utile cand nici nu te gandesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Llaura

Guestus, vezi ca lumea inca mai are huge purses in dotare...sunt utile cand nici nu te gandesti

If our walks are silly enough, we can deduce ANYTHING from ANYTHING.

crezi tu ca nu mai pot raspindacii ca yo guestus comentez ..hai sa fim seriosi.

miine ii vezi cum trec in tabara adversa...si au acelasi comportament absurd. raspindacilor doar le dai directia. E nevoie si de divizia grea asa ca trebuie sa-i intelegem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Raspandacii sunt precum gandacii de bucatarie.
Desi ii omori cu duiumul ei iar apar, si iar apar, si iar ...
Sunt sacaitori pana la exasperare.
Si cum spunea guestus, www.botjunkie.com/2009/09/25/remote-control-cyborg-insects-now-a-reality/" target="_blank">au directia controlata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Am avut o problema tehnica cu computerul.
Ar fi trebuit sa apara si completarile:

Articolul dateaza din luna noiembrie. Nu stiu daca a mai fost citat pe la vreun topic.

Acuma, odata ce s-au mai linistit apele, si campania s-a incheiat de mult ce credeti:
- a fost folositoare aceasta tehnica?
- ce credeti despre ea?
- a reusit sa dezbine electoratul?
- va deranjeaza manipularea?
- oare s-au aflat infiltrate printre noi astfel de persoane?
- ati putea sa faceti acest lucru ca pe un job oarecare renuntand la anumite principii?

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

si inca cit a mai fost discutat

cine vrea sa scape de unu' intr-o discutie il face postac. efect garantat

eu zic ca au fost "infiltrate asemenea persoane", daca te uiti la subiectele din campania electorala citi useri noi si agresivi au aparut si cum au disparut in ceata imediat dupa. Numai ca aia din PNL au fost in inferioritate, grosul a fost din alta parte.

de ce au disparut? pentru ca daca intr-adevar unii primesc bani pentru asa ceva, bani se dau numai in campania electorala. vor reveni in forta in urmatoarea campanie electorala

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

sirimie de mine e vorba? .Eu am scris in campanie , da nu pentru ca am luat bani, ci pentru ca daca am vazut ca sincer fiind si spunandu-ti parerea si opinia alta decat a majoritatii esti luat de prost si pus la respect, pentru ca ai indraznit sa spui contra ,Si atunci pentru ce atatia nervi si incercat sa demonstrezi ce vrei sa spui cuiva care oricum nu e interesat de ce spui tu, ci doar de ce vrea el sa auda.Asa ca am renuntat.Si nu, nu voi aparea la urmatoarea votare ca nu am de ce, nu ma mai intereseaza, oricum nu ma afecteaza direct netraind in tara, ci doar imi e mila de ai mei care trebuie sa suporte in mod direct experimentele care se fac pe ei, si care mai devreme sau mai tarziu vor trebui sa contribuie la datul inapoi a imprumuturilor aberanmte care se fac acum, si fii sigura ca cei care le fac, si care profita de pe urma lor, nu vor contribui cu nimic la rambursare...Asa ca nu mai am de ce sa intru la acest subforum, sunt alte subiecte mult mai interesente de urmarit pe acest forum.
Sanatate si sa fie asa cum vreti voi.

revin cu o precizare, inainte de a spune ca cei care au postat parerea lor pe forum in campanie au luat bani pentru asta, ar trebui sa vezi intai ca tocmai tehnica bagatului pumnului in gura ce se practica fara jena pe acest subforum atunci cand incerci sa spui ceva contra majoritatii sa zicem , poate sau sigur a facut pe multi forumisti care au scris aici atunci cu bune intentii sa se retraga si sa lase pe cei care vor sa se improaste cu noroi sa o faca in liniste nestingheriti .E o explicatie nu?
Oricum nu mai conteaza, cei care raman sa scrie se aplauda reciproc, asa ca toata lumea e multumita.

Mergi la inceput

roxy nu pricep unde ti-am dat eu de inteles ca despre tine ar fi vorba. fie vorba intre noi, si eu am fost si sint in inferioritate, dar asta nu schimba nimic

Am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

sirimie nu am nimic cu tine, din contra imi place ce si cum scrii , doar ca ai spus ca cei care au postat parerea lor in perioada alegerilor si apoi nu mai scriu sunt cumparati pe bani ca sa faca galerie partidului pentru care au votat.De aceea m-am simtit, dar am explicat de ce nu am mai scris , in postarea anterioara, de aceea nu mai reiau .Si ca mine sunt multi .

Mergi la inceput

Eu am zis asta

daca te uiti la subiectele din campania electorala citi useri noi si agresivi au aparut si cum au disparut in ceata imediat dupa

Nu te incadrezi

Eu stiu ca pe la subiectele de politica in afara campaniei nu da multa lume, nu e o preocupare pentru multe mamici. Dar nu despre asta vorbeam eu.

Am blog

Mergi la inceput