"Haitasii" lui Antonescu
www.romanialibera.ro/dezvaluiri/a170269-autodenunt-doua-saptamani-i-am-haituit-pe-internet-pe-adversarii-lui-crin-antonescu.html" target="_blank">http://www.romanialibera.ro/dezvaluiri/a170269-autodenunt-doua-saptamani-i-am-haituit-pe-internet-pe-adversarii-lui-crin-antonescu.html
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
Raspunsuri
Alizee spune:
Asta o stim cu totii.
Normal ca articolul a aparut tocmai acum cand nu mai poate influenta niciun rezultat.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
Rufus spune:
Nimic nou. Oricine isi da seama ca orice campanie in Romania se face cu toate armele, legale sau nu, morale sau nu.
Exista cativa naivi care cred altfel despre partidul pe care-l prefera, dar o fac asa, de florile marului; mai exista altii care zic ca, daca nu dai dovada certa, n-ai dreptate. Asa o fi, dar iata ca apar si dovezi.
Este si cazul PNL, care n-a facut nimic mai grav ca ceilalti, dar a fost cel mai tare-n clont, iesind in fata cu "bunul simt". Acum, dupa ce a pierdut totul, il da naiba de bun simt si isi vede gospodareste de "treburi", in totala opozitie cu crezurile afirmate si, fireste, cu interesul amaratilor de alegatori.
As zice ca cei care au votat PNL primesc ceea ce merita, adica o portie grasa de flit. Dupa ce se vor trezi, sunt asteptati in barca celor care nu-si fac vise desarte si spera cu incapatanare ca nu vor mai fi pusi sa voteze cai verzi.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui allinta Asta o stim cu totii. Normal ca articolul a aparut tocmai acum cand nu mai poate influenta niciun rezultat. allinta |
care acum domle...articolul e din noiembrie.
daca pun yo un articol cu hiroshima si bomba atomica spune ca nu te uiti la data?
da ce crezi...comunistii aia adevarati prin 50-60 aveau aceleasi metode...tot cu raspindaci lucrau? cred ca sa ai asa soldati e visul oricarui partid.
Alizee spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Guestus
care acum domle...articolul e din noiembrie. daca pun yo un articol cu hiroshima si bomba atomica spune ca nu te uiti la data? da ce crezi...comunistii aia adevarati prin 50-60 aveau aceleasi metode...tot cu raspindaci lucrau? cred ca sa ai asa soldati e visul oricarui partid. |
Ha, ha. Asa e, nu m-am uitat la data.
Oare autoarea topicului s-a uitat la data sau a facut ca mine ?
allinta
viviana spune:
Am avut o problema tehnica cu computerul.
Ar fi trebuit sa apara si completarile:
Articolul dateaza din luna noiembrie. Nu stiu daca a mai fost citat pe la vreun topic.
Acuma, odata ce s-au mai linistit apele, si campania s-a incheiat de mult ce credeti:
- a fost folositoare aceasta tehnica?
- ce credeti despre ea?
- a reusit sa dezbine electoratul?
- va deranjeaza manipularea?
- oare s-au aflat infiltrate printre noi astfel de persoane?
- ati putea sa faceti acest lucru ca pe un job oarecare renuntand la anumite principii?
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
Alizee spune:
citat din mesajul lui viviana - va deranjeaza manipularea? - oare s-au aflat infiltrate printre noi astfel de persoane? - ati putea sa faceti acest lucru ca pe un job oarecare renuntand la anumite principii? |
- da
- daaa
- nu
allinta
Llaura spune:
citat din mesajul lui viviana Acuma, odata ce s-au mai linistit apele, si campania s-a incheiat de mult ce credeti: - a fost folositoare aceasta tehnica? - ce credeti despre ea? - a reusit sa dezbine electoratul? - va deranjeaza manipularea? - oare s-au aflat infiltrate printre noi astfel de persoane? - ati putea sa faceti acest lucru ca pe un job oarecare renuntand la anumite principii? |
- da
- nu-mi place in mod deosebit dar e fair game
- nu cred; doar daca a dezbina electoratul inseamna a atrage votanti pt o parte sau alta
- nu; informatie exista har domnului, depinde de onor votantul s-o filtreze
- habar nu am
Cred ca un "haitas" ar disparea din peisaj imediat ce s-au incheiat alegerile; cineva cu o opinie politica clara, cu placerea dezbaterii si mai pasionat dnin fire ar ramane si-ar dezbate pana in panzele albe.
- nu cred ca as avea rabdare.
b.nica spune:
Eu cred ca sa sustii ca poti influenta o unume parte din electorat cu ajutorul internetului,mi se pare hazardat,nu vad cum ar putea sa fie influentati de "haitasi" internautii care au acces la informatie.
"Haitasi" pot sa apara din partea tuturor combatantilor dar electoratul judeca dupa mintea lui pt. ca informatia vine din mai multe directii si poate sa fie confirmata sau nu si la care se mai adauga o variabila: ceeace este specific romanului,excesul de zel in atacul unui candidat poate sa duca la efect contrar celui urmarit.
Guestus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Llaura
- da - nu-mi place in mod deosebit dar e fair game - nu cred; doar daca a dezbina electoratul inseamna a atrage votanti pt o parte sau alta - nu; informatie exista har domnului, depinde de onor votantul s-o filtreze - habar nu am Cred ca un "haitas" ar disparea din peisaj imediat ce s-au incheiat alegerile; cineva cu o opinie politica clara, cu placerea dezbaterii si mai pasionat dnin fire ar ramane si-ar dezbate pana in panzele albe. - nu cred ca as avea rabdare. If our walks are silly enough, we can deduce ANYTHING from ANYTHING. |
adica ce inseamna fair game ...sa aia poporul cu "X ar facut...uite...X ar drege...atentie...X va face..ziaristul Y spune ca X vinde tara " si totul numai si numai bazaconii si stiri sa sperie poporul? care dupa ce ca are problemele care le are mai apar si toti paduchiosii sa-i ingrozeasca. asta vezi tu fair game?
si de ce ma rog dupa alegeri raspindacii ar trebui sa dispara...de ce nu ar sta in continuare..asa cum si fac dealtfel.
ii vezi tu cumva ca lipsesc la apel? daca apar cu nominalizari imi sar in cap ...dar 99% din onoratii participanti stiu care sint raspindacii si care nu. este sirimie...iiileana? e corect ce spun sau nu?