laparoscopie

laparoscopie | Autor: Ana39

Link direct la acest mesaj

Am facut laparo in 13 ianuarie si mi-au spus ca atele de la incizie se dizolva dar sunt tot acolo (dupa 16 zile), oare e normal? cum arata la voi incizia de la buric dupa atata timp?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zmotocel spune:

e normal. in functie de ata se pot dizolva in cateva zile, cateva saptamani sau cateva luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana39 spune:

Merci zmotocel - m-am linistit ca eram cam speriata cand citeam pe net ca in doua saptamani poti umbla cu buricul la vedere iar al meu arata aiurea.
Stiu ca in mod normal se poate face dus imediat dupa operatie, dar poate cineva sa-mi spuna daca e normal sa insist cu apa acolo? Intreb asta pentru ca am niste chegulete de sange si nu stiu exact daca pot sa insist sa le indepartez sau sa las sa mai treaca timpul.

Mergi la inceput

nu insisita. spala-te normal cu apa si sapun si incet incet or sa dispara singure.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana39 spune:

Nu vreau sa fiu paranoica dar chiar ma ingrijoreaza ca dupa ce am avut un fel de ciclu de mai mult de o saptamana dupa operatie, la 18 zile de la laparoscopie am iar spotting cu chegulete care au fost micute dar acum incep sa fie mai mari. A mai patit cineva asta? E motiv serios de ingrijorare? Ce sa fac?

Mergi la inceput

pt ce anume a fost laparoscopia?
ai mai avut si alta data ciclul asa?

Mergi la inceput

din ce spui tu inteleg ca ai mai avut astfel de probleme.
cel mai probabil este doar o coincidenta ca s-a intamplat iar chiar dupa operatie. teoretic laparoscopia sau anestezia nu prea are cum sa provace asa ceva, mai ales daca au trecut deja aporape 3 saptamani de atunci.
dar ca sa stai linistita cel mai bine ar fi sa mergi la un consult

Mergi la inceput