BRAVO XELA!!! Pufuleti 2010 (118)
Raspunsuri - Pagina 8
cris.dogarel spune:
DECENUELA, eu am fost la pediatru, ca am consultatiile alea incluse. dar tre sa-mi gasesc medic de fam, ptr vaccinuri si viitor
LUCIA, pai si cum traduce pedi a ta "alaptat la cerere"? am inteles ideea ca sa treaca 1 ora, sa nu amesteci branzcu laptele nou, dar chiar asa program fortat la 1 sapt. nu se pupa cu cererea,nu? nu te supi, intreb si io,
ONITZA, eu nu ma pot odihni deloc daca o iau cu mine.in plus, Ana stie ca parintii dorm la ei, copiii la ei, ca abia am dezvatat-o de dormit cu noi pe la 5 ani. Ana a dormit sngurica in camera ei de bebe, pana la 1 an si ceva, cand se putea da jos din pat si venea la noi cu txte: apa, pipi, frica, etc. dupa nopti mai albe decat cand era bebe am decis sa-i mutam patul cu noi in camera, unde a ramas pana acum vreo un an si ceva. asa ca nu stiu cum vom face cu Ema, dar deocamdata sta la ea si vine doar ocazional la noi in pat.
Cris, mami de Ema, my Lucky 13, si Ana(2003)
poze
povestea noastra
Ofe_27 spune:
Onitza, Lucia, doar noi 3 suntem pe aici? Fetelor iar stati dupa cortina?
Pe mine m-a mustrat sotul aseara ca toata ziua stau pe forum, auziti si voi? Pai treaba-i asta? Mi-a zis ca devin dependenta, asa ca i-am arata porecla lui Lorex si i-am zis ca nu e sigurul sot care "protesteaza". Dar cum el e toata ziua la servici,trebuie sa vb si eu cu cineva nu?
38+ Bogdan Christian
Lucruri bebitza
Poze cu burtica
Poze cu noi doi
ioana_fota spune:
Buna fetelor,eu raportez o noapte de nesomn,m-am trezit la 2.30 sa iau medicamentele si de atunci incontinuu bubulina mea a fost f agitata ziceai ca acusi iese prin burta,am tot incercat sa adorm dar nici pace, pana la urma pe la vreo 7-8 dim cred ca am atipit.Vad ca au mai venit pufuleti.
BRAVO ELEFANTICA SI HAIRCUT SA FITI SANATOASE SI SA VA RECUPERATI REPEDE ,IAR CELOR MICI BUN VENIT.Alicredo iti sunt datoare cu un raspuns de la cap trecut,eu sunt nascuta pe 7 ian deci sunt capricorn si mama tot capricorn este si de aia ziceam ca stiu cum e .Ma bucur ca am vazut ca multi bebeici au recuperat cu bine in greutate si ca mamicile sunt optimiste si si-au revenit.Lucia chiar ca ai fost f curajoasa sa privesti live operatia,eu de cand am ramas insarcinata am devenit mai sperioasa mai agitata nu stiu de ce.De azi schimbam si noi semnaturica .
32+ Alexandra
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine
"formula magica": [ url = "..." ]poze[ /url ].
lucia2000 spune:
Fetelor ma doare capul de simt ca-mi plezneste. Si asta de aseara.
Ce pot face ca sa-mi treaca? Putem lua vre-o pastilutza ceva?
Ma gandeam ca daca alaptez.....
lucia2000 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel DECENUELA, eu am fost la pediatru, ca am consultatiile alea incluse. dar tre sa-mi gasesc medic de fam, ptr vaccinuri si viitor LUCIA, pai si cum traduce pedi a ta "alaptat la cerere"? am inteles ideea ca sa treaca 1 ora, sa nu amesteci branzcu laptele nou, dar chiar asa program fortat la 1 sapt. nu se pupa cu cererea,nu? nu te supi, intreb si io, ONITZA, eu nu ma pot odihni deloc daca o iau cu mine.in plus, Ana stie ca parintii dorm la ei, copiii la ei, ca abia am dezvatat-o de dormit cu noi pe la 5 ani. Ana a dormit sngurica in camera ei de bebe, pana la 1 an si ceva, cand se putea da jos din pat si venea la noi cu txte: apa, pipi, frica, etc. dupa nopti mai albe decat cand era bebe am decis sa-i mutam patul cu noi in camera, unde a ramas pana acum vreo un an si ceva. asa ca nu stiu cum vom face cu Ema, dar deocamdata sta la ea si vine doar ocazional la noi in pat. Cris, mami de Ema, my Lucky 13, si Ana(2003) poze povestea noastra |
A zis alaptat la cerere dar nu mai devreme de 2 ore intre momentul cand ai inceput sa-i dai si pana ii dai din nou.
Practic e vorba de o ora si jumatate intre momentul cand termina de papat si momentul cand incepe iar.
Sper ca m-am acut inteleasa.
evyme spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ofe_27
Ii punem pe tatici sa le maseze cum stiu ei mai bine , cel putin daca nu isi revin macar ne simtim si noi bine, nu? 38+ Bogdan Christian Lucruri bebitza Poze cu burtica Poze cu noi doi |
ii punem pe tatici sa le maseze... asta trebuie sa i-o spun si sotzului sa se amuze si el...
37+ David Alexandru... inca negociem
poze gravi
trusou bebe
revelion de gravi
www.youtube.com/watch?v=mQ9r6or5YfY" target="_blank">bebe danseaza
AMR 3 saptamani... nu-mi vine sa cred!!!
cris.dogarel spune:
citat din mesajul lui lucia2000 Fetelor ma doare capul de simt ca-mi plezneste. Si asta de aseara. Ce pot face ca sa-mi treaca? Putem lua vre-o pastilutza ceva? Ma gandeam ca daca alaptez..... Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
mie mi-a dat dr. ketonal (f puternic), algocalmin, paracetamol, ptr dureri de operatie si alte dureri.
poze
povestea noastra
cris.dogarel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lucia2000
A zis alaptat la cerere dar nu mai devreme de 2 ore intre momentul cand ai inceput sa-i dai si pana ii dai din nou. Practic e vorba de o ora si jumatate intre momentul cand termina de papat si momentul cand incepe iar. Sper ca m-am acut inteleasa. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
aha. pai tot cam asa e si cum calc. eu: sa treaca o ora de cand am incheiat. la fel a zis si a noastra pedi: 1h45', dar a precizat ca daca nik nu o linistestete si cauta insistent tzitzi sa ii dau putin chiar daca nu a trecut ora aia. cam asa si facem: tragem de timp cu plimbari, schimbat, leganat, mutat la tati, etc, pana se face timpul.daca urla, bag tzitzi, ca sa de-tensionam pe toata lumea.
se regleaza ei dupa o luna (sper)
poze
povestea noastra
cristies spune:
Fetele, voi sunteti cu alaptatul, eu cu temperatura...
Cred ca fiecare doctor e cu piticii lui... Mie mi-a zis la 21 de grade ca e "placut" in camera si sa nu-l infofolesc. Nici nu prea e cazul la mine, dar de la 21 la 25 mi se pare foarte mare diferenta. Eu nici baie nu-i fac la 25 de grade...
Eu n-am pediatru, la policlinica unde e medicul de familie e un etaj de pediatrie si mi-a zis ca daca am nevoie o sa-mi dea trimitere. Credeti ca e ok asa?
Ce frumusica e nora Andre_linei.. O dulceata de fetita cu niste ochisori...
Multumim pentru complimente. .
Onitza, ai spus in cuvinte exact ce am trait eu acum o saptamana si ceva... ma gandeam chiar ca m-am grabit sa fiu mama, ca trebuia sa angajez pe cineva sa fie non-stop cu mine sa ma ajute si sa aiba grija de bebe daca eu cedez psihic. Va spun sincer ca te dezarmeaza bebe care plange fara sa=i poti face ceva.
Mai vroiam sa zic ceva, de fetita Ayaneei care e superba!
Eu n-am colectat lapte deloc... Are dreptate Cris.dogarel, cred ca pentru psihic e bine sa ai in frigider. Vroiam sa-ti spun Cris ca lapticul ala de la furia laptelui cica nu este nici laptic nici colostru, e un fel de strutocamila....
Alicredo, da, la 9 zile trebuia facuta citirea preotului dar pana ne-am dumirit noi... Si intr-adevar dupa aceea poti iesi cu bebe afara (chipurile fara sa se deoache). Dupa cea de la 40 de zile mama poate intra in biserica.
Plateea si Alexutzzza trebuie neaparat sa intre macar sa dea buna ziua ca ne ingrijoram de-acum.
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Ofe_27 spune:
citat din mesajul lui lucia2000 Fetelor ma doare capul de simt ca-mi plezneste. Si asta de aseara. Ce pot face ca sa-mi treaca? Putem lua vre-o pastilutza ceva? Ma gandeam ca daca alaptez..... Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Incearca paracetamol, stiu ca e ok de luat in sarcina, deci ma gandesc ca e ok si daca alaptezi.Acum o pastilutza nu cred ca face asa rau, eventual ia doar jumate sa vezi daca nu-ti trece.
38+ Bogdan Christian
Lucruri bebitza
Poze cu burtica
Poze cu noi doi