cum comunicam cu acesti oameni?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Unombun! Imi pare tare rau de tot ce ai patimit si patimesti!
Ai avut si tare mult ghinion sa dai peste persoane, care mie una peste alta mi se par agresive! Pediatra copilului, a avut o atitudine deplasata. Trebuia sa-i raspunzi pe acelasi ton agresiv, sa-ti trimita Sanepidul sa-ti rezolve tie problemele de sanatate,ca sa te prezinti cu copilul la vaccin. Sau sa trimita Sanepidul sa faca afara putina caldura sa poti scoate copilul! Serios vorbesc. Faptul ca i-ai expus problemele tale, i-au dat de inteles ca esti cumva vulnerabila si i-au amplificat agresivitatea. Pe ea nu o intereseaza justificarile tale, explicatiile sau problemele tale. Ea trebuia tratata de tine asa cu aceeasi moneda: agresiv si nesimtit.
Cu medicii ginecologi, aici e alta problema. Iar ai avut ghinion, dar nici nu stiu ce puteai face cu asemenea oameni. In maternitate, trebuia sa ceri ferm explicatii, sau cineva din familia ta sa ceara explicatii. Si nu, nimeni nu are dreptul sa te trateze asa. Sa tipe la tine sau sa te dea afara? Nu stiu cat de grava e situatia ta acum, dar in Ploiesti nu cred ca ar mai trebui sa te dai pe mana cuiva. Despre doctori in general, nu cred ca e o idee buna sa-i spui unuia ce ai vorbit cu altul, daca sunt din aceeasi specialitate. Fiindca asta denota neincredere. Alta e daca te duci la Bucuresti si spui: "uitati ce am patit, am nevoie de ajutor".
Sanatate multa!

http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Vreau doar sa te intreb: daca nu ai putut ajunge la vaccin, de ce nu ai sunat TU? Asa, evitai o discutie cu dr. pediatru si aratai ca de fapt, te intereseaza, vrei sa vaccinezi copilul, dar nu azi... azi nu se poate. Nu ai pe nimeni sa te ajute?

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

nu am sunat pentru ca m-am stiut bolnava cu ce am scris anterior si copilul a fost bolnav.nu sunt la armata sa sun cind copilul e bolnav,doctorita vrea vaccin si eu sa fac copilului vaccinul indiferent de starea lui si vremea de afara si situatia mea medicala.cind esti cu singerari mari si Doamne-Fereste copilul are vreo problema datorata vaccinului stai in banca ta de obicei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

am sot la servicu,mama paralizata la pat,tata de 81 ani care ingrijeste pe mama si a cazut pe gerurile acelea de s-a dus la tomograf sa vada ce s-a intimplat,socrul cu accident vascular si soacra nu aude.ajutorul meu de la Dumnezeu ca intr-o rugaciune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

unombunai grija de tine si fii tare pentru ca bebe are cel mai mare nevoie de tine sanatoasa sa poti sa il faci mare, alaturi de tatal lui evident.
In legatura cu vaccinul sa nu cumva sa-l faci doar de gura doctoritei pentru ca nu ea va suferi daca copilului i se va intampla ceva in urma acestuivaccin, ea vrea doar sa-si faca numarul de vaccinari si gata.Vaccinul se face cand copilul este foarte sanatos daca pot spune asa, pentru ca organismul sa poata lupta cu ce i se introduce prin acest vaccin, asa ca tu ca mama te poti pune contra atata timp cat copilul nu e sanatos.Mai bine amani pana la primavara vaccinarea ca sa fii mai sigura.Poti gasi oricand o alta doctorita care sa va ia in grija si sa-i faca vaccinul, dar sanatatea copilului nu o mai aduci inapoi, Doamne fereste.
Multa sanatate si sa scapati repede de necazuri.

revin cu o precizare, nu esti la armata cum spui, dar nici doctorita nu e obligata sa te astepte, asa ca alta data frumos e cand ai programare pentru orice si nu poti merge din diverse motive, sa suni si sa anunti ca nu mergi, eventual schimbi data programarii sau daca nu stii cand va fi sanatos copilul spui ca suni atunci si faci programarea.Si aici la fel fac, nu las doctorul sa astepte , pentru ca in locul meu oricum ia pe urmatorul, dar asa e frumos sa stie ca nu pot veni.La fel face si doctorul daca apare ceva in programul lui ma anunta prin secretara ca a intervenit ceva si nu poate fi la control, si nimeni nu se supara, cum ar fi sa merg eu cu copilul acolo si sa gasesc incuiat...
Asta pentru viitor sa stii cum sa procedezi, ca doctorul nu stie ce e cu tine acasa, ca are multi pacienti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Mai ombun, imi pare rau de problemele tale. Si stiu ca trebuie sa ai o atitudine crestineasca fata de oameni, dar astia, prin felul in care se comporta nu merita asa ceva. Sunt niste daca vorbesc cu tine asa si te umilesc, te poarta cu vorba si nu te ajuta. N-ai de ce sa intorci obrazul!
De ce nu faci o cautare pe net despre toate problemele tale, despre icter, despre fibroame, despre doctori buni din Ploiesti, ca sa nu te mai porti pe la unul si altul?
Iar legat de pediatra copilului tau, alta nesimtita (pardon, scuzati), as fi schimbat-o instantaneu, ca nu stie sa relationeze cu pacientii si empatia e prea valoroasa ca s-o poata detine. Asta e problema medicilor din Ro, li se pare un LUX sa se intereseze si de partea emotionala a pacientului, ei trateaza doar problema fizica, inlocuieste surubul la robotel si gata de functionat.
POti sa si refuzi vaccinul, si pe buna dreptate ca asa e bine sa faci daca bebe e bolnavior/racit. Ea se intereseaza doar de raportarile ei
Succes, nu te mai blama. Cu astfel de oameni nu discuti, pur si simplu le intorci spatele, nu merita discutii si lamentari..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui unombun

nu am sunat pentru ca m-am stiut bolnava cu ce am scris anterior si copilul a fost bolnav.nu sunt la armata sa sun cind copilul e bolnav,doctorita vrea vaccin si eu sa fac copilului vaccinul indiferent de starea lui si vremea de afara si situatia mea medicala.cind esti cu singerari mari si Doamne-Fereste copilul are vreo problema datorata vaccinului stai in banca ta de obicei.

Ah, ok. Nu te criticam, te rog sa nu crezi asta, era doar o intrebare.

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

buna,

am uitat sa-ti scriu ceva foarte important :

1. nu vaccina copilul daca este bolnavior ! trebuie sa fie in perfecta stare de sanatate in momentul vaccinarii !

2. s-ar putea sa ai surpriza ca dupa vaccinul acesta (cel care se administreaza la varsta de 2 luni) bb sa-si piarda pofta de mancare; sunt foarte multe mamici care au sesizat acest lucru, si mie mi s-a intamplat, asa ca sa nu te ingrijorezi inutil dupa ce-l duci la vaccin si observi ca nu mai papa ca inainte.

3. oarecum off-topic : eu nu mi-am dus fetita la vaccinul de 6 luni pentru ca avea mucisori si am asteptat sa se faca bine; perioada in care ar fi trebuit sa fie vaccinata era in preajma craciunului din 2007; am reusit sa ajung cu cea mica abia pe 2 februarie 2008; pediatra respectiva (pe care am si schimbat-o la scurt timp, a trebuit sa astept sa treaca 6 luni de la inscrierea pe listele ei ca s-o mut pe fetita la actuala pediatra) m-a intrebat ce-i drept de ce nu am venit in decembrie, i-am explicat, n-a comentat, DAR surpriza :cand am intrat in posesia fisei medicale a fetitei am constatat ca minunata pediatra trecuse ca i-a facut vaccinul de 6 luni pe data de 23 decembrie 2007 !!! doar ca sa-i iasa ei raportarile la sanepid.
normal ca am avut grija sa mentionez discrepanta asta la cabinetul actualei pediatre, de s-au luat cu mainile de cap atat doctorita cat si asistenta, au zis ca in 20 si ceva de ani de activitate asa ceva nu au pomenit !!!

asa ca : astepti sa se faca bb bine, il duci la vaccin, apoi cum se vor implini cele 6 luni de cand l-ai inscris pe lista pediatrei tale, fuguta sa-i iei fisa si sa-l inscrii la alt pediatru ! nu trebuie sa-i dai nici-un fel de explicatii de ce te muti, poti cel mult sa-i spui ca te vei stabili cu domiciliul in bucuresti si vei inscrie copilul la un medic din capitala...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
Printesa mea este in concursul Pampers, aici
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1068 si http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1043
Multumim pentru orice vot primit !

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

unombun pediatra de care vorbesti este cumva Nicolae Hairia care e un monument de nesimtire si care era cat p-aci sa-mi imbolnaveasca copilul de stomac tratand-o de viermisori cand fie-mea avea lipsa de minerale in corp?Si ginecoloaga este cumva "faimoasa" doctorita Balea?
Ca pediatru foarte foarte bun ti-o recomand pe Pupazescu Gabriela care,dintr-o privire ,iti spune exact ce are copilul si nu ti-l umfla cu antibiotice in prostie .Poti sa te inscrii si tu la ea .
Imi pare tare rau ca trebuit sa intalnesti asemenea persoane si sper ca problemele tale sa se sfarseasca curand !

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui LauraNicole

unombun pediatra de care vorbesti este cumva Nicolae Hairia care e un monument de nesimtire si care era cat p-aci sa-mi imbolnaveasca copilul de stomac tratand-o de viermisori cand fie-mea avea lipsa de minerale in corp?Si ginecoloaga este cumva "faimoasa" doctorita Balea?
Ca pediatru foarte foarte bun ti-o recomand pe Pupazescu Gabriela care,dintr-o privire ,iti spune exact ce are copilul si nu ti-l umfla cu antibiotice in prostie .Poti sa te inscrii si tu la ea .
Imi pare tare rau ca trebuit sa intalnesti asemenea persoane si sper ca problemele tale sa se sfarseasca curand !

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

exact pe d-na pupazescu i-am recomandat-o si eu, prin PM. eu am fetita pe listele dansei si sunt foarte-foarte multumita, atat de modul in care lucreaza cu copilul, desfasurarea consultatiei (il asculta, il pipaie si il rasuceste pe toate partile, cu blandete), cat si de faptul ca este la curent cu noutatile, se informeaza de pe internet, participa la congrese si seminarii de specialitate, nu este adepta antibioticelor date in pripa, merge mai mult pe intarirea imunitatii si tratamente cu produse naturiste. mie imi place cel mai mult la dansa faptul ca are un aspect de "bunicuta", placuta privirii, cu voce blanda, ton placut...reuseste sa linisteasca si cel mai agitat copilas...
este o d-na de nota 20 !

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
Printesa mea este in concursul Pampers, aici
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1068 si http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1043
Multumim pentru orice vot primit !

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput