PRIETENE FARA TITLU (59)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Cu Diana la gradinita nu sunt probleme,ca e foarte cuminte acolo,doar in familie isi face de cap Poate trebuia sa o las la gradi si in vacanta? Ca in fiecare zi ma intreaba cand merge iar la gradi?
Intr-o seara cand ma suparasem pe ea am intrebat-o de ce nu poate fi si ea cuminte si e mereu neascultatoare.Mi-a raspuns ca asa sunt copiii mici Si ca si Dani care e mai mare cu un an decat ea mai face prostii! Na poftim raspuns la ea
Noi abia aseara am terminat de citit cartea aia Ocolul lumii in 80 de povesti.Sunt dragute,i-au placut Dianei.Acum vom continua cu enciclopediile alea ca ne-am oprit cu cititul pe la a doua parca.DANIELA tu intrebai de ele,le-am cumparat si pe astea,desi ea mai are doua enciclopedii groase cu diverse mai de demult.Or fi bune si pentru Tudor,imi plac cum sunt scrise si ilustrate,desi ies tare scumpe

Ah referitor la cartea aia: nu toate cele 80 de povesti au ilustratii si la inceput Diana s-a cam ofuscat pe chestia asta ,dar pana la urma s-a obisnuit.Odata si-odata tot trebuie sa se obisnuiasca si cu cartile fara poze nu?

MONI cu www.copilasi2006.3x.ro/Diana.htm" target="_blank"> DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

www.mihaieminescu.ro/opera/poezia/glossa.htm" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica70

Citat:
citat din mesajul lui Denisam
Dc va zic ca m-am dus azi la gradi si am "parat-o" pe Emma la profe ca de 2 seri,strict in jurul orei de culcare nu e cuminte si le-am zis ca dc nu asculta de prima data sa o puna in time out..c emama rea sunt, nu

Ei si eu ce sa fac sa merg si io la gradinita Dianei sa le zic alora ca Diana la ora 1 azi-noapte nu dormea inca?

poate tine si la voi, la astia la M sunt mai stricti,na..de aia si paltim pe an cam 1000 in plus fata de gradinitele normale dar si pt pian,franceza si muzica

Denisa cu Emma Andrea 4 ani si Mark Alex 2,5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Daniela-uite ca nu am somn si scriu reteta de tort de nuca cu morcov si ananasIngrediente:
-2 cupe de faina(450gr);- 2linguri de praf de copt;-1 lg de bicarbonat de sodiu;
-1lg sare;-2 lingurite scortisoara;-1 si 1/3 cupe de zahar(o cupa are cam 220gr) ;
-1 cupa si 1/2 de ulei(375ml-spun eu sigur);
-4 oua;1 conserva de ananas(390gr-opresti 2 linguri si scoti sucul);
2cupe de morcov ras;
-1 cupa de nuca macinata;-1 pachet de philadelphia-original.
Amesteci faina cu bicarbonatul cu sarea,cu praf de copt,scortisoara si zahar,adaugi apoi ulei si oua si le blend cu mixerul bine.Adaugi morcovul,anansul farasuc si nuca/
Ai nevoie de 3 tavi rotunde de copt,cadiametru cat o farfurie mare intinsa-infiecare pui hartie de copt si spray cu putin ulei si pui compozitia de mai sus-le lasi sa se raceasca bine si apoi faci urmatoarea crema care o puiintre cele 3foi si deasupra,nu frisca.
Crema: 230 gr deunt cu 1 pachet de Phili,cu 1 lg devanilie, cele 2linguri de anans si cam 500gr de zahar pudra.Totasacu mixerul amesteci toate ingredientele mai putin zaharul pudra pe care il adaugi gradual pina se ingroasa si iese ca o crema batoasa-ornezi pe deasupra si crede-ma ca este f.bun si satios si nu ai nevoie sa tai portii mari.Spor la treaba!

Denisa cu Emma Andrea 4 ani si Mark Alex 2,5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna dimineata.
Noi ne-am trezit matinal, ca sa avem spor toata ziua .
Azi avem program de mers in parc, ieri am avut musafiri, pe Sorin prietenul lui Razvan si cu mama lui. S-au jucat copiii la greu, noi am stat la povesti, ca fetele .
Avem o sanie noua, o "coaja" usoara de plastic, mult mai practica. Razvan cand s-a asezat prima data pe ea, zice "mami, o sa cad", haha, n-a cazut, pai el era obisnuit sa stea ca pe sezlog .

Ingrid, dar stiu ca ati avut necazuri serioase.
Cefortul ala e fff dureros, daca se face dilutia mare, este mai usor de suportat, dar tot este greu pt. copii asa de mici. Doamne, bine ca ati terminat cu bine .

Daniela, eu nu le am deloc cu torturile, cand vad minunile create de alte mamici , gen Deea, raman uimita! N-am nici cel mai mic habar. Prefer fie sa cumpar, fie sa-mi faca altcineva.
Am tot uitat sa-ti spun, ai doi copii MINUNATI, frumosi dulci de nu se poate.

Moni, ma apuc sa caut curierul ala, vad ca ninsorile astea n-au de gand sa se opreasca, desi ma bucur ca un copil de zapada.

Mai revin.

Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)

(1),(2),(3),(4),(5),(6)
MY HERO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Neata

Noi bine sanatosi, copii au mancat abia acum micul dejun(o sa-mi mai manance mie ciorba la 2...NU, le fac una din rasol de vitel). Acum ma gandesc sa-i imbrac si sa plecam putin prin oras ca am eu un pic de treaba si mai apoi sa ne mai jucam pe afara. Ieri am construit tunele prin zapada ramasa in curte.
M-am hotarat ce tort fac. Sper sa-mi iasa, adica de iesit o sa iasa, o sa fie gustos dar sa vedem cum o sa stea aranjamentul. Surpriza pentru toata lumea, inclusiv pentru mine ca n-am mai incercat asa ceva.
Astery si mie imi place zapada, as vrea sa se topeasca asta si sa mai bage una macar in iarna asta, dar neeaparat dupa ce se topeste asta ca mie nu-mi place dezordinea asta asta-i deja murdara si aranjata urat....vedeti ce pitici am si eu??
Astery si noi tot o saniuta de plastic avem, am cumparat-o acum 2 ani pentru Ioana. Acum se cere o sanie dubla in care sa incapa amandoi copii ca tot fac ture cu cate unul si celalalt copil alearga dupa noi(Rares) sau trage la sanie(Ioana).
Denisa multumesc de reteta, sigur am sa incerc odata desi imi pare cam gretoasa crema aia. sa-mi spui si mie ce masura este aia o cupa(ce dimensiune, grame, litri are aceasta cupa???) Respect proportia si folosesc orice cana/ceasca??
Monica, am retete de torturi sa-mi pun si in cap, precum spuneam pe mine decoratul ma seaca(mi-ar trebui o Deea).
Mei eu nu-mi parasc niciodata copii la nimeni, in nici un caz daca sunt si ei de fata. Nu-i fac de ras niciodata si nici nu ii apostofez/bat in public. Nu ca mi-ar fi frica de vreun proces Este mai bine pentru psihicul lor, trebuie sa aiba incredere in mine inca de pe acum daca vreau sa aflu secrete mai tarziu.
Ingrid imi pare tare rau pentru tot ce vi s-a intamplat. Am trecut si noi prin asa ceva numai ca noi n-am stat in spital. Eu cred ca este vorba si despre felul copilului. A ta este mult mai sensibila. Iti dai seama ca si Ioana era serios bolnava daca i se administra C-Fort(plus multe altele), pe vena. Dar ea nu zacea ore in sir in pat, manca(macar putin).
Sa ne dea Dumnezeu sanatate si sa nu fim nevoite sa stam cu copii prin spitale ca este ORIBIL!!!!!!
Hai ca imbrac copii si fug.
Pupici

'

daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Se descarca laptopul, bb mic e in brate, pe ceilalti la -15 grade si vant, nu-i scot inca afara........
Daniela, sa vezi zapada curata la noi! Si muuulta. Mi-e si greata de ea. Numai ca la noi nu se poate iesi decat cu 4x4. Deci cat e Radu la munca,suntem blocati! Si ce noroc pe noi ca fix inainte de sarbatori i s-a schimbat masina de la job cu una de teren. Nu stiu altfel ce faceam.....
Ingrid, imi pare tare rau de ce-ati patit! Sper sa fie ultima data cand face o asemenea boala! Vai de mine, mai ales moliciunea, somnolenta, apatia la copii, mi se par ingrijoratoare....Mai bine mi se urca-n cap zi de zi si ora de ora. Scapati voi si de tratament, acum bine ca e pe calea buna.

http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna si de la mine cu o cafea alaturi.Si cu Tudor care se tot balangane in patru labe si circula de zor,tot in marsarier evident,dar citeam ca e normal asa si ca miscarile astea le fac bebeii incepand de pe la 7 luni.
Trebuie sa apara si mami cu Diana.Ieri a culcat-o cu forta la 22,30 (nu stiu cum a reusit,dar mami era tare obosita) si asa s-a trezit Diana mea azi la 5,30 si n-a mai dormit de-atunci! Pai decat asa prefer sa se culce ca de obicei la miezul noptii! Pai daca se trezeste pe la 5-6 la 8-9 cand trebuie sa mearga la gradi e zombi deja.Ca sa nu mai zic ca l-ar trezi si pe Tudor,nu mai zic de mine care-s somnoroasa rau matinal
Azi la 18 mergem iar la dentista sa ii mai schimbe o plombita,ca are pusa provizorie.Sper ca nu ii mai gaseste iar si alte carii.
De cand scriu de 3 ori m-am ridicat sa il repozitionez pe Tudor iar pe saltea,ca era deja pe covor

MONI cu www.copilasi2006.3x.ro/Diana.htm" target="_blank"> DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

www.mihaieminescu.ro/opera/poezia/glossa.htm" target="_blank">

Mergi la inceput

Astery, ce fain v-ati distrat la party, chiar daca n-ati avut cel mai reusit tort. Si data viitoare cand vii in Buc, sa treceti pe la noi pe la o cafea si un saniush, da? Am zis-o. Stiu ca nu-s tocmai cea mai sociabila persoana din lume, dar mi-ar place. Poate ies si io din depresia mea nejustificata. O sa ma salbaticesc cu totul. Nu am chef de prieteni, cunostiinte, de nimeni. Si cand ma gandesc ca sambata e ziua soacra-mi si o sa faca saraca petrecere (ceea ce si pt ea e un chin, stiu eu) ma apuca groaza. Iar dus cu copiii, cu ai mei cu altii......Brrrr
Ana, vad ca va vitaminizati in grup! Nu mergea si o tzuica de mandarine? Zic si io. Sanatate Clarei, sa nu mai vedeti SN sezonul asta.
Denisa, eu una ma declar amatoare de reteta aia! Pare ceea ce vreau eu sa fac cu prima ocazie festiva. Intrebarea mea e legata de ananas. Ala tb maruntit bine, sau ramane bucatele?
Moni, vazut catelusul mortal! Nu mai zic de vorbaretz! Precocul lui mama! Si Ana mea se balanganea asa fix la 6 luni. Al meu mic, niet, mai nimic. Dar e dragutz si stiu ca nu are nimic. Aaaa, ba are, dinti! Primul incisiv! SI al meu e mai precoce decat fratiorii, macar la dinti, nu? Si la PAPA!
Liliana, cum e acasa cu Cosmin?
gashca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
N-am avut curent 5 ore, sa-i ia dracu pe idiotii astia ce opresc iarna curentul pt reparatii!
Am uitat ieri, ce rusine, sa-i urez Lilianei. FELICITARI DRAGA MEA, REFACERE RAPIDA, MULT LAPTIC SI BEBELE SA FIE SANATOS!!

Astery, chiar vroiam sa te intreb, tu ce ii dadeai de mancare la Razvan, fara sare? A cumparat sotul sare fara sodiu, realizezi ce gust "misto" are, vai de mine! Mai avem vreo 3 zile de dat Prednison, de aceea intreb. Ea mereu cere cremvursti, parizer, sunca...
Denisa, chiar ca sunt faine cartile. A fost o surpriza pentru ea la spital. Orice ai nevoie sa spui, ca-ti trimit, sa nu fii timida.
Deci tu iti parasti copila? Eu nu, o cert acasa daca trebuie, dar in fata lumii cred ca ii iau apararea. E asa ciudat sa te simti certat fata de altii cand esti copil, retin ca nu-mi placea senzatia. Am citit si ca Alex a fost scos de la gradi, stiam asta, dar nu in asa maniera. Oricum, niste nesimtite, parol.
Bee, astea au fost simptomele, oboseala, respiratie rapida si febra mare. Cans am ajuns la camera de garda m-a intrebat una insolent, ca de ce nu am stat acasa sa termine tratamentul? Adica ala inceput de luni, continuat cu febra? Imi venea sa-i bag pumnul in gura, dar i-am spus problemele. Dupa ce a auscultat-o, si-a schimbat parerea. Apoi, a continuat sa vina la terapie toate zilele cat am stat acolo. Doar asa, s-o vada. Isi mai dau si ei seama de greseli....
La multi ani pentru socrella si multa sanatate! Eu sunt un animal socia(bi)l , dar cateodata imi vine sa ma retrag in munti.
Daniela, poate ca e Diana mai sensibila, desi pana acum toate bolile le-a dus pe picioare, cred ca a fost prea mare infectia si ea e slabuta, stii. A slabit mult nemancand cateva zile, e si acum nesigura pe picioruse. Si doua antibiotice intravenoase, trei cu cel de acasa dat de pediatra...cam mult dupa mine. Dar se recupereaza ea. Oribil nu a fost la Terapie intensiva, erau desene dragute cu personaje din Disney, pereti colorati, curat, dezinfectat si miros placut...in restul saloanelor sa te fereasca sfantu' sa fi fost.
Ce fain de voi ca aveti zapada. Noi avem frig. Zapada doar pe acoperisuri ceva urme.
Moni, e beton armat asta micu'! Pai sa mearga asa iute in patru labe. Se vede ca e curios, ce sa tot astepte dupa tine.
Diana mea a dormit si dupa-masa, doua ore, iar la 9 seara cand am ajuns de la spital imediat a inchis ochii. Rupta e de oboseala. Si nu a facut nimic, a stat mai mult in pat.
Ora 1 noaptea pt culcare stii ca nu e ok, musai un program ceva. Si cand merge la gradi tot asa se culca?

Vroiam sa mai zic ceva de spital, plin e de tigani si de oameni simpli, de la tzara, de langa Timisoara. Dar saloanele in care sunt tigani, miros atat de oribil, ca medicii isi pun pe langa masca si reverul hainei la nas cand intra. Le cearta ca nu se spala, nu-si spala copilasii...uf, n-am nimic cu natia asta, dar cine zicea ca sunt curati, ii chem in spitale sa li se alature macar o noapte, daca pot dormi de miros. Parca-s dihori.
Ma duc la ea, e in pat langa sotz. Trebuie sa-l mai dragalesc si pe el, doara ii ziua lui azi.

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2
www.dropshots.com/Ingrid28photo1" target="_blank"> FILME 3

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Ingrid, LA MULTI ANI sotului tau! Sa fiti fericiti impreuna. Deci sambata faceti si petrecere pentru Diana. Offf, ce-ati patit voi imi aminteste de aventura mea cu Razvi cand avea 2 luni. Si sa stii ca in ciuda mirosului, a conditiilor, tot la stat m-ash duce in caz de probleme. De atunci eu n-am mai calcat cu copiii la cabinete/clinici particulare.
Moni, deci Diana de bine ce s-a culcat rapid seara, s-a sculat dimineata cu noaptea-n cap. Cam asa e Razvan........

Mergi la inceput