100 de milioane pentru Haiti

100 de milioane pentru Haiti | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

O suma imens de generoasa au strans in cateva saptamani olandezii pentru Haiti = 100 de milioane.
http://www.telegraaf.nl/binnenland/5900003/__Ruim_100_miljoen_op_giro_555__.html?p=20,1

Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Wow, bravo voua!

Adriana 9w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Sper ca de data asta sa se faca ceva cu banii astia! Dupa tsunami a fost la fel,mare suma si apoi o liniste totala.Nimic notabil!Macar acum sa nu se repete istoria!

Mergi la inceput

Din cate am inteles exista un fond de reconstruire dupa tsunami unde totul e la vedere, asa vor face si in Haiti pt ca se pare ca a avut mare succes in zonele afectate de tsunami.
Detalii aici http://www.europa-eu-un.org/articles/fr/article_4962_fr.htm

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Planuri au fost si data trecuta.Dupa 2 ani au facut cei de la televizunea nationala olandeza un reportaj in Puchet.Nimic nu era facut ,nici macar o casa !Au gasit un pescar care primise o barca de la o asociatie olandeza si un barbat care si luase 2 capre si subzista.Au fost la spital,la scoala,peste tot,nimeni nu stia nimic,nu se schimbase nimic.Despre asta s -a vorbit si inainte de teledonul organizat aici,oamenii dau dar vor sa vada ceva schimbandu se in bine pt haitieni.Fondul de reconstructie e altceva,alti bani.Eu vorbeam de sumele donate care au fost gestionate de Crucea Rosie,Terre des hommes,etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Si la noi se doneaza, am fost acum cateva zile la Costco si am fost impresionata, absolut toata lumea dadea la casa cate ceva. Nu stiu cifre la zi, acum vreo saptamana se adunasera 60 de milioane de CAD (in plus guvernul adauga dolar la dolar peste cat doneaza populatia). Guvernul federal a mai promis si $555 milioane pe cinci ani. Au trimis trupe si politie si ajutor medical. Au urgentat adoptiile, in fiecare seara sunt la tv local copii din Haiti si noii parinti.
Michaelle Jean, guvernator general al Canadei, este imigrant din Haiti, a venit la unsprezece ani.
Felicitari tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

pt cei care vor sa doneze prin telefon (via text donation)
http://american.redcross.org/site/PageServer?pagename=ntld_Haiti_text2help_faqs#Q4

si eu am donat prin Costco catre Red Cross, dar sotul meu mi-a zis ca 60% din banii donati la Crucea Rosie merg in fondurile lor administrative, si restul catre Haiti. Nu stiu cat e de adevarat, la el sa serviciu se vorbeste despre asta. Am vazut ca banii donati prin telefon merg in proportie de 100% spre Haiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

'Rise Again' - Haiti Tribute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beren spune:

www.liveunited.org/" target="_blank">United Way este cea mai mare coalitie de institutii de caritate din US si in general transmite cel putin 70% din donatii la destinatie. Un avantaj important in a dona la United este ca foarte multi angajatori (din US, cel putin) practica "matching" de 100% a donatiei oricarui angajat.

Mergi la inceput

Banii nostri merg la Doctors Without Borders dar am donat si la Red Cross pt Haiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Toata lumea doneaza, si in Romania.

Chiar pana si piratii somalezi doneaza:
http://www.hotnews.ro/stiri-international-6857845-piratii-somalezi-vor-trimita-ajutoare-catre-haiti.htm

Mergi la inceput