Sezatoarea canadiana (170)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Zavalita of ce sperietura! Si pe mine m-au atacat doi in tara. De atunci mi-e o frica de mor de caini, desi am petrecut vacantele la munte printre animale, si mi-au fost mereu dragi. Dar de atunci am asa o reticenta, inima incepe sa-mi bata repede, repede, sunt ca si blocata, fara sa vreau si am impresia ca si cainele ma simte si mai urat face.
Norocul meu a fost ca era iarna si aveam o geaca groasa, au tabarat pe mine, am cazut, mi-au sfasiat geaca, am reusit sa scot din buzunar un covrig, (cred ca il mirosisera) si l-am aruncat cat mai departe, asa ca au plecat in directia aia. Si acum mai am cosmaruri.

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Tell your children what to do, not what to be. They already are something-themselves"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zavalita spune:

Doloress,wow!asta da trauma, m-au trecut transpiratiile doar incercand sa-mi imaginez prin ce-ai trecut! Si eu am ramas cu o frica fata de caini de atunci, mai ales fata de respectivul, ca am aflat ulterior ca l-a atacat si pe sotul meu...ocolesc straduta cu pricina de atunci indiferent de ora!
eu incercam acum sa o iau mai in ras experienta si sa subliniez ca am voce, de multe ori ma gandesc ca o sa-mi lipseasca nebunia de aici...e talcioc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Ziua buna tuturor!

Sint in urma rau cu cititul forumului, cu scrisul nu va explic, pe la subiectul cu forma nici n-am dat, vai de capul meu cu Miss Demanding asta a mea, care nu-i asa demanding pe cit doarme in reprize de cite 20 de minute de nu apuc sa misc nimic pe-aici.

Donia, pui intr-un pm info re: hotelul la care ati fost in sud? Sarmina!

Rox, sa-i faci poze cind e data cu calamina, noi le avem de la Radu si e teribil de haois (asta-i din categoria: Acum e de kko, dar peste 5 ani o sa ridem de ce rau a fost!)

Ankalaura,
votez si eu pt. GPS de cumparat de aici.
Acum, re: scoala si acceuil. Fiu-meu a schimbat scoala in primul semestru, la prima scoala a fost in acc. pt. fo 2 luni, dupa care l-am adus in Laval si ciuciu acc. Ca la scoala de care apartinem nu este, iar cea la care era clasa se afla la dracu'n praznic. Asa ca l-am trimis la scoala cu biletel: Je ne parle pas francais!, am avizat pe toata lumea, a facut ceva ore de francisation si, pe sfirsitul anului scolar era up to date si ne dadea clasa la franceza. Am avut un singur incident datorat nevorbitului de franceza, da' aia era o cretina.
Ah, re: bagaje: filozofia mea e asa: ia tot ce AI DEJA si incape in bagaje. NU cumpara chestii noi, se gaseste orice aici. (BTW, majoritatea dictionarelor si altor carti de invatat lb. franceza/engleza - si-am avut o tura zdravana - am aruncat-o in vara dupa ce n-am frunzarit-o pe vreuna!)

Monicuta, este ceva ce se cheama Acces Ballroom studio pe Bd. Avenir, daca nu ma insel si am vazut zumba la ei in program. Ced ca e relativ aproape de tine. Eu inca nu pot zumba, tre sa-i asez oasele spatelui la loc, e ridicol cum se taseaza la loc de cum nu mi le intinde cineva! Abia astept sa vina vara sa ma duc la leagane sa stau atirnata cu capul in jos.

Ana, ce mizerie cu proastele alea doua! Imi pare asa de rau ca ai necazuri la capitolul asta! Eu zic ca bine-ai facut c ai intrat in ele, acum tre sa iei masuri, nu cind o sa-ti spuna ca nu mai merge! Sper ca tatal tau e mai bine, iti tin pumnii! Si inca astept vinerea aia :)

Pe la noi, doamnelor, putine de raportat, stiti si voi cu ce ma ocup :)

Ma duc sa vad poze, sau sa string casa, sau sa ma culc.... ca nu ma pot hotari! :)

Pupici,
S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Simonna, long time no see! Ne-a lasat Catrinel fara tine!

Am fost la Blau Colonial in Cayo Coco, Cuba.
Uite tripadvisoru':
http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g580450-d294600-Reviews-Blau_Colonial_Hotel-Cayo_Coco_Ciego_de_Avila_Province_Cuba.html

Wow, cand citesc comentariile imi vine sa plec iar Boala grea!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Eu citesc prinsa de entuziasmul fetelor care se pregatesc sa plece si imi aduc aminte de pregatirile, stresul, agitatia noastra... da' parca nu as mai pleca o data! Eu sint de acord cu Ana, sa va luati exact ce aveti, noi ne-am intolit inainte de a pleca, ca deh! - plecam in tara noua. Si am cheltuit niste bani cu care sigur faceam lucruri mai bune aici, dar nu am stiut.

Mamaana, sanatate multa fetelor. Imi pare rau ca a luat si Isabelle, de fapt era de asteptat.

Noi sintem bine, eu si fetele am suportat usor, am scapat intr-o noapte si o zi, cel putin Tudora m-a uimit inca o data, a vomitat de doua ori, a dormit toata noaptea si a fost ca noua. Octav inca nu a luat, dar nu e timpul pierdut. Dar Lisandru nu este inca bine, nu mai vomita, dar e ff slabit, zace in brate la mine, apatic, e foarte palid la fata, cu cearcane... Dimineata a mincat un pic de banana si niste biscuitei, si era mai in forma. Apoi citeva linguri de supa pe la prinz... a adormit si acum zace din nou in brate la mine, nu are chef de nimic. M-am uitat pe net dupa hepatita A, ca B si C nu cred ca are cum sa fie, dar parca nu se incadreaza. In plus, e vaccinat, ca e cu vaccinurile la zi. Cred ca s-a anemiat din cauza nemincatului, acum are si diaree... a slabit doua kilograme si arata ca un pui de avicola, a intrat la apa, s-a schimbat tare mult in citeva zile. Nici nu stiu ce sa fac, ca motive sa ma duc la medic nu am, nu are febra, nu mai vomita, dar nici bine nu e...

Ankalaura, cind am fost in vacanta in Romania cu fetele, Tudora era micuta, avea doi ani, am vazut ca la unele mamici cu copii li se aducea mincarea mai devreme si alt meniu, asa ca am intrebat-o pe una dintre mamici si mi-a spus ca atunci cind si-a luat biletul a comandat si meniul si sa-l aduca mai devreme, pentru ca la 9 si ceva (seara) cind se aducea la toata lumea, copiii ei dorm deja. Si ca a ales din meniul existent si din cel platit extra, ceea ce stia ca le place copiilor ei. Dar cred ca tu ai deja biletele, ca nu mai retin, nu stiu daca ii mai poti atentiona...

Crisflo34, nu pot sa-ti raspund la intrebarea cu fraceza/engleza, dar voiam sa-ti urez bine ai venit! Si sa 'indraznesti' sa scrii mai des, ca nu papam, citim si raspundem cind stim.

Jessie, pai gradinita este cea a copiilor nostri, asa ca nu mai conteaza cine a luat! Si e atit de curat acolo, ca mai degraba luam de acasa, unde e... mai putin curat. Lisandru a fost cel care l-a adus, dar cred ca nu de la gradinita de data asta, desi si acolo au fost copilasi bolnavi cu aceleasi simptome, chiar si o educatoare... numai ca ei au stat acasa o zi inainte de izbucnire, si cred ca a luat de prin alte locuri pe unde mergem... ca mergem si la piscina, patinaj, balet... pe unde sint multi copii mari si mici, parinti, bunici, chiar si catei... iar Lisandru e ca un catel peste tot, se joaca pe jos, cu toti copiii... la piscina intra si in apa si inghite, la patinaj a lins la greu gheata de-a trebuit sa-l scot.

Chiar legat de curatenie, daca va spun ce am facut, veti ride de mine... dar marti dimineata ne vine femeie la curatenie pentru prima data. Adica, noi muncim la gradinita si o facem luna, si din ce cistiga, platim femeie sa ne faca acasa, ca nu mai putem nici eu si nici Octav. Asa ceva... nici nu-i spun soacra-mii, ca ne bate.

Zavalita, eu mi-as lua cite ceva intim, daca sint ieftine si bune, dar nu as baga bani multi in asta. Iar cu febra... te obisnuiesti. Imi aduc aminte cum alergam la Urgente cu Agata, in primul an de Canada, ca nu aveam inca medic si cum facea un pic de gebra, eu intram in panica. Mai ajung si acum, dar muuult mai rar si numai cu cei mici de tot. Si tot asa, cind am venit in Canada am stat la niste prieteni, al carui baietel tusea de ziceai ca cine stie ce are si 'mie' mi se parea ca ei nu 'reactionau' asa cum trebuie la boala lui... si l-au mai trimis si la gradinita a doua zi. Ei, apoi am aflat, de la proprii mei copii, ca febra are si ea rostul ei si ca trebuie combatuta pina afli de unde vine, ca viroza dispare in trei zile, dar tusea poate sa ramina si o luna... si nu poti tine copilul izolat o luna, etc. Sa vezi ce te obisnuiesti cu toate acestea! Si noi am aruncat mai mult din jumatate de medicamentele aduse cu noi din cauza ca au expirat.

Pucku, ce bine imi pare ca ne-ai mai scris si ca sinteti bine... sau ma rog, aproape bine. Poate te sun sa-mi dai detalii cu vacanta la ocean... Am inceput anul nou asa de in forta, ca nu visez decit vacante, de fapt, in afara de sanatate, este singurul lucru pe care ni-l dorim si-l asteptam cu toata fiinta noastra. Oriunde, numai vacanta sa fie!

Simonna, ce bine ca te vad! Chiar ma intrebam ce e cu tine de nu mai apari chiar deloc-deloc. Dar cu asa comoara solicitanta in casa, cred si eu! Numai ca ne cam lipsesc mesajele tale, ne mai amuzam si noi pe vremea asta vitrega!

Agata este la competitie, la 17.55 intra pe gheata... s-a dus pina la urma Octav cu ea si eu stau acasa cu piticii, sa nu-i mai bag in aglomeratie sa ia si altceva... Si imi este un pic teama ca, parinti inconstienti ce sintem, am tot uitat sa-i ascutim patinele si i le-am facut aseara... sper sa nu cada pe gheata din cauza lor.

Cred ca am depasit numarul de semne permis per mesaj... Ma duc in bucatarie, ca nu am mai gatit de citeva zile. Are dreptate si Octav, chiar daca ar fi sa ia si el, va fi mai usor, ca nu are ce sa dea afara...

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamitzica spune:

Pentru fetele ce urmeaza sa vina in Canada-sfat fara rautate-Anca parca intreba de nu stiu ce pasta de dinti...sa stii ca aici sint alte marci/feluri de orice.O sa dureze un pic sa inveti ce si cum,dar nu te axa pe un produs anume pentru ca vei suferi indelung cind nu-l vei gasi aici.Noi cind am ajuns vroiam spray Fa;ne-am dus la un magazin mai cu motz si tanti ne-a zis ca are Fa original din Quebec.Noi ne-am strimbat si i-am spus ca ala original e de la mama lui din Germania.Si ne-am ofuscat;a durat citiva ani pina ne-am canadizat si ne dam cu deodorant canadian nemirositor si daca vrem mirosuri cu parfum.
Si eu as zice la fel-nu cumparati nimic nou din Ro;mie preturile mi s-au parut absolut nebune fata de Canada.
Daca ai ceva in casa si crezi ca e bun poti sa-l aduci daca nu il cumperi la fata locului.Parte din procesul de canadizare e sa inveti magazinele,produsele,preturile.Dar toti am trecut prin asta si am supravietuit.Asa ca bafta,nervi tari si rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

M-am intors, ca in timp ce ma rugam sa-mi iasa galustele de gris, mi-am dat seama ca am citit ca a fost Ana la scoala... sper din tot sufletul sa mearga treaba de data asta. Ma intorc la galustele mele... eu sint in zona crepusculara cu aceste galuste, cind imi ies din prima si bune, cind le tai cu cutitul... nu stiu cum sint astea pe care le-am pus la fiert acum, cred ca undeva la mijloc.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Donia

Simonna, long time no see! Ne-a lasat Catrinel fara tine!

Da, mei, constat si eu... acum si-a mutat somnul de trei ore seara, ca sa fie si mai in forma la miezul noptii decit era!
De fapt intrasem sa spun:
Da`, mei, da-i asa de draguta! Si pisicoasa, nu-s ce ma fac cu ea... Asa scirtiie in loc sa plinga, n-am mai vazut! (samana cu ma-sa, na, ce sa zic!)

Oare v-am zis ca Radu s-a reconciliat cu invatatoarea? Intr-atit incit a convins-o pe aia ca are o problema la urechi, cica sa ma duc sa-i fac un control, ca ea nu crede ca aude bine, pe bune! A prostit-o in fata, dom`le!

Amu`is in faza interesanta in care dau telefoane la gradinite, marota mea e ca vreau gradi in engleza! Cineva care are fo idee? Altcineva care-mi explica cum iti recuperezi banii inainte daca pici pe-un 30 de dolari pe zi? E un site sa ma duc si sa calculez?

Pupici,
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

mamaana sunt bine, mi-am revenit, am si realizat cum am racit (am fost cu Andrei cu flyerele si a fost un vant cumplit)

Andrei a terminat examurile, acum asteapta notele, nu mai poate de nerabdare, spera la note bune, eu sincer o sa fiu multumita oricum ca a fost constiincios si a invatat, asa ca nu ma agit f tare ( o sa scriu eu aici ce a facut)

eu iar sunt in vanatoare de job, mi-a pus capac sefa! tineti-mi pumnii!

Citat:
citat din mesajul lui mamaana

bravo Ana ! sper sa fie bine de acum inainte

eu stau acasa azi: mi-am luat sick day, isabelle nu prea a dormit de pe la 4, la 8 avea 38.2, dat motrin, vomitat, pus supozitor de febra, acum e bine. aspir muci in continuare de la amandoua

maru tu cum esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Simonna, ce bine ca te vad! ce dor mi-era de matali!

Mergi la inceput