Oameni care v-au schimbat viata
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
gaba-rema spune:
e curios, dar in afara de parinti - de familia apropiata, ma rog, eu una nu am perceput ca vreun alt individ, prin interactiunea sa cu mine, sa imi fi influentat decisiv actiunile, comportamentul, viata.
vad ca majoritatea dintre postanti gasesc macar un personaj care sa le fi influentat puternic viata.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
lisa79 spune:
mie tatal meu mi-a schimbta viata. era mai sensibil(asta ca nu gasesc un cuvant frumos) la alcool. nu va spun cum mi-a/ne-a fost copilaria ca nu are sens,dar inainte sa ma casatoresc am avut un prieten 10 ani,care a picat in patima alcoolului de tanar...am crezut tot timpul ca pot sa il schimb,ca pot sa il ajut,dar m-am inselat.
Vazand-o pe mama mea cum s-a chinuit o viata sa ne dea tot ce aveam nevoie lanaga un om pe care il numesc tata.
un vot va rog!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LauraNicole/LauraNicole.jpg)
LauraNicole spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrada
varza tocata a la Tanacu |
Bine spus!
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elyda/elyda.jpg)
elyda spune:
Eu m-am referit la OAMENI (adica persoane)care v-au schimbat viata. Dumnezeu nu cred ca se poate incadra la acest subiect, despre el putem discuta la "sufletul credintei". Asta nu o spun pentru ca sunt atee , ci pentru ca as dori sa aflu despre impactul unor persoane care au avut un oarecare rol in viata voastra, asupra unor hotarari pe care le-ati luat.De exemplu, vazand mesajul lui LISA 79, mi-am adus aminte ca si eu avut o experienta oarecum asemanatoare:am avut candva un prieten al carui tata era mare amator de bauturi alcoolice si care isi chinuia sotia si copii in cele mai cumplite moduri si era de o gelozie morbida. Cei care ne cunosteam imi spuneau mereu ca si el este la fel ca tatal sau, eu sustineam ca chiar daca este asa, eu pot sa-l schimb...n-am avut nicio sansa si dupa catva timp am renuntat la relatie...am avut mult de tras sa-l fac sa inteleaga ca s-a terminat , pentru ca el nu accepta si mi-a facut numai greutati mult timp. Acum nu suport nici sa vad oameni beti , sa stau langa ei nici nu se discuta , iar gelozia aceea de om bolnav imi provoaca dezgust.
Dana
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rall Oricat de ciudat ar suna, Michael Jackson. Nu as fi astazi ceea ce sunt - nici personal, nici profesional; daca nu ar fi existat el. |
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
cipcipcip spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gabriella1
![]() ![]() ![]() Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
Unii aleg sa nu creada zvonurile despre el ci sa-l vada ca pe persoana deosebita care a fost. De ce nu puteam sa respectam parerea altora fara sa-i luam in ris?
Cipcipcip
![](gravida.gif)