Oameni care v-au schimbat viata
Raspunsuri - Pagina 2
cristina1974 spune:
In primul rand, e familia. Ei m-au modelat, m-au facut om.
In al doilea rand, dar la fel de importanta, este profesoara mea de limba engleza ,Dna. Cehan, de la liceul "E. Racovita " din Iasi. Eu eram privita ca fiind o fata inteligenta, insa nu prea muncitoare, si din cauza asta profesorii nu prea ma aveau la inima. Insa aceasta doamna a avut incredere in mine, mi-a insuflat dragostea fata de limba engleza, a investit in mine timp si suflet..... Ajunsesem, in clasa a noua, sa fac tot felul de eseuri, comentarii literare pe opera lui Shakespeare, de zeci de pagini, toate, bineinteles, in limba engleza. datorita ei am ajuns sa am fluenta in gandirea in limba engleza, n mai zic de vorbirea in sine. Datorita cunoasterii la perfectie a limbii, am avut joburi foarte bune, si,de ce nu,datorita faptului ca ma simteam extrem de bine vorbind limba asta, m-am casatorit cu sotul meu, care nu stie o boaba de romana. Comunicarea dintre noi nu a fost o problema niciodata, si in felul asta am ajuns sa ne cunoastem foarte bine.
La venirea ,c umulti ani in urma, in Marea Britanie, nu am avut nici un handicap vis-a-vis de limba vorbita de aici, cu o gramada de accente.
Mi-as dori mult sa am timpul sa merg , odata, la liceu, si sa-i duc un buchet de flori imens celei care a avut incredere in mine atunci cand toti ceilalti ma puneau la zid.
Alizee spune:
Una dintre persoanele care au avut atata influenta asupra mea, incat m-au determinat sa imi continui studiile, a fost profesoara mea de muzica de la Scoala Populara de Arta.
Visam sa devin cantareata, dar viata din spatele scenei este mult prea urata, pt gusturile mele. Asa ca, am incetat sa frecventez cursurile acelei scoli si am urmat altele.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
LauraNicole spune:
Copilul meu .Cand am nascut-o pe Alexa am renuntat la prieteni,familia mea a renuntat la mine,am pierdut tot ce aveam atunci dar m-am castigat pe mine .Am invatat sa lupt din toate puterile mele pentru mogaldeata aia si acum sunt mandra de tanara care devine pe zi ce trece .Ea m-a sschimbat dintr-o copila zapacita si care ccredea ca tot ce zboara se mananca intr-o femeie care stie ce vrea .
O alta persoana este barbatul cu care ma voi casatori peste nici 2 luni si care m-a reinvatat sa rad si sa fiu eu fara sa ma doara in 14 de ce cred altii despre mine si care,prin dragostea si rabdarea cu care ma imbratiseaza zilnic m-a invatat ca viata de cuplu poate fi fericita si fara sa urle un bou la mine ca-l deranjez de la jocul pe comp .
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
Bee spune:
1. proful de fizica din liceu, avea la el o filozofie speciala si m-a facut sa privesc viata alfel.
2.psihologul la care am fost multa vreme, dupa doua episoade depresive majore.
3.sotul meu -din cauza lui nu mai am nevoie de psiholog, el e pentru mine antidepresivul perfect.
http://www.dropshots.com/dochia
Alizee spune:
Ah, da, fetita mea m-a schimbat radical si sotul, deasemeni.
Dintro tanara fata, am devenit femeie si mama.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
inbox spune:
Prima mea sefa ! In sens negativ !
Invatatoarea care a acoperit lacunele existente in instruirea mea, care m-a facut sa am incredere in mine, si numai datorita acestei femei sunt adultul de azi( care a fost alta decat cea de la clasa, care avea in cap numai bataie)!
Si o multime de alte persoane minuate, parinti, bunici, prieteni, neamuri, colegi...ma consider un om norocos ca am intalnit foarte multi oameni deosebiti!
"Un parinte nu este cineva pe care sa tesprijini, ci cineva care te scapa de tendinta de a te sprijini !"
Guestus spune:
La subiectul asta mi-ar place sa aud si ceva paranormale.... gen "am avut un vis ca eram rapita de o nava spatiala...etc etc. si dupa 3 zile am ajuns sa primesc jobul la firma X"
Multumiri sotului am ami auzit.
Deianira spune:
Nu stiu daca ar fi corect sa spun ca o anumita persoana mi-a schimbat viata pentru ca nu am cum sa stiu cum ar fi decurs viata mea fara acea persoana .
Dar in mod cert exista cateva persoane care mi-au influentat puternic modul de a fi si mi-au dat o anumita directie in viata si m-au facut sa imi reevaluez valorile - profesoara de romana din generala care ma iubea tare mult (uite Guestus, ceva mai sf - profa mea m-a iubit tare mult de cand m-a vazut prima data, inainte sa stie ca o sa fiu cea mai buna la romana pentru ca semanam izbitor cu baietelul ei pierdut intr-un accident) si eu pe ea, prietenul meu si o mogaldeata frumoasa care anul asta va avea 6 anisori si inca nu se stie cum va fi viata ei de acum incolo...
edit ca nu stiu cum dar am uitat sa scriu de tata
Guestus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina1974 Mi-as dori mult sa am timpul sa merg , odata, la liceu, si sa-i duc un buchet de flori imens celei care a avut incredere in mine atunci cand toti ceilalti ma puneau la zid. Cristina ,Iasmina Timeea si Georgia Helia |
f frumos din partea ta....
sint convins 100% ca stii dar exista firme in ro care pot duce florile in locul tau. le dai comanda..platesti...si ei le duc. simplu.
hai sa vedem daca faci sau doar vorbesti asa...ca suna bine in fata publicului
in 3 zile sa vedem chitanta de la interflora ca ai trimis flori