La multi ani!Clopotei ianfeb '08 in sarbatoare 249
Raspunsuri - Pagina 4
grati.ela spune:
neatza fetelor!!! Dudu a dat scularea la 7.30...m-a zapacit cu tzitzi noaptea trecuta (ii ies inca 3 maselute si-n plus e si mucos) asa ca sorb cu nesat o cafea beton.
sunt restantiera cu 

si un manunchi de 

pentru printesa Lulua! Sa traiesti fericita la maxim, perluta frumoasa!
si tanarului Raducu, sarbatoritul zilei de astazi! La multi ani!!!
grati.ela spune:
despre noi:
1. eu m-am ingrasat 2 kg de la Craciun si ma tot mobilizez pentru dieta dar nu reusesc. Dar de luuuuni.... Altfel, mama s-a operat saptamana asta : a doua proteza totala de genunchi. Surprinzator s-a comportat mult mai bine decat prima data. De joi merge cu bastonul (ceea ce la prima a reusit deabia a 12 zi). Am scapat de un mare stres...e bine ca soacra mea a venit si sta cu Dudu pt ca desi sunt in sesiune nu as fi facut fata cu drumurile la spital.
2. Ozi a terminat cu toate mediile de 10. a fost un semestru greu mai ales pt mine. desi e vacanta scurta profa de romana i-a ologit cu temele (4 rezumate si 4 capitole din caietul de vacanta); la mate lucram pentru olimpiada si ca sa fie si ceva distractie am organizat mese de lucru in fiecare zi (am racolat copiii prietenilor, colegi de-ai ei si facem 2 ore mate contra unei ore de joaca).
3. Dudu a racit...doar nasul ii curge dar stam de sase...a inceput sa vorbeasca si asta ne bucura. e un haios si un simpatic!!!

Ellenuta spune:
RADUCU
La multi ani! Sa fii sanatos si norocos!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Ellenuta spune:
neata
dau si eu o
!
pe noi ne-a luat raceala .. eu si socrela, nas infundat, durere in gat .. mor de nervi .. sper sa nu pasez mai departe gubernita.
roli de-a rasu' plansu' ce e la voi .. cand ma gandesc ca asta ma asteapta si pe mine peste un an si ceva .. incerc sa-mi fac curaj ..
roxanici 
ceska pana la urma poate e o idee buna cu chiria .. oricum, piata e blocata si nu se cumpara nimic .. macar o perioada pana isi mai revin lucrurile.
raluca te inteleg perfect .. daca ai fi in bucuresti ti-as da eu un sal superb .. sper sa te descurci cu hainutele.
grati sanatate mamei tale!! lasa ca kg le dai tu jos! felicitari si jos palaria in fata lui ozi! sanatate multa lui dudu! inca mai papa tzitzilica .. ce mai flacau frumos! chiar ca e un barbatel tudor! si ce tort frumos!
Elena, mami de
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
roli25 spune:
Urez si eu pentru zilele ce au trecut ca un iures pe langa mine....
La multi ani Lulua, Razvan, Dudu, Daria, Antonia! Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi!
Gratiela, ce mai conteaza cele kg tale cand ai atatea bucurii de la copii!
Felicitari pt Dudu pt vorbit si Ozi pt rezultatele scolare!
Azi la mine a fost rasfat pe paine...picii s-au trezit la 9. I-am imbracat si le-am spus sa se joace cuminti, fara scandal si batai. S-au conformat. Tati s-a dat jos din pat si i-a preluat, le-a dat micul dejun (vorba sa fie ca n-a prea mancat nimic..dar fie), iar eu am lenevit in pat pana la 11! Acum sunt la sanius (am facut rost de alta sanie si au plecat la derdelus ca baietii mari...in parcul 23 chiar sunt niste pante faine) si eu le fac pranzul.
Asa odihnita, parca vad un pic mai roz
.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
ceska777 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui honey79 Ceska, eu tind sa fiu de acord cu sotul tau. Stiu ca poate tie ti-ar placea banu'n mana acum, dar, si daca inchiriaza tot un ban in plus este.Ce-as recomanda este , sa verifice "piata" sa vada ce preturi se poarta in zona unde aveti mansarda si eventual sa inchiriati acolo, 50 euro mai jos decat ceilalti. Preturile acum la case, sunt jos de tot. Si e pacat sa vinzi acum, caci abia daca iti iei banii pe ce-ai investit . Asta daca esti norocos. Asteapta sa-si revina piata imobiliara si atunci vei fi mult mai castigata. Intre timp, inchiriaz-o si , unu la mana: stii ca este intretinuta,doi la mana, aduce ceva banuti. Daca aduce de-ajuns cat sa acopere cheltuielile lunare pentru piticot, eu zic ca tot e ceva. Pup si sper ca nu te superi ca m-am bagat ca motzu' . |
Honey,
intr-un fel aveti si tu si sotul dreptate. Doar ca trebuie sa ai noroc sa gasesti chiriasi in regula. Aici vezi apropae saptamanal la TV proprietari care si-au luat tepe, chirias neseriosi care nu numai ca nu au platit chiria dar au si devastat locuintele/casele. E drept ca trebuie un contract beton dar legislatia favorizeaza parca mai mult chiriasii in drepturile lor. I-am zis sotului sa se prezinte direct ca "pazitor al legii" ca sa stie de la inceput doritorii cu cine au de-a face, poate nu indraznesc sa se bage daca au ganduri rele...
Mergem azi tot familionul sa aratam locuinta unor interesati, doua persoane diferite. In 24h am avut 4 contacte cu cereri de informati si vizionare a locuintei....
Doamne-ajuta!
Daca am reusi totusi sa o vindem iar nu era rau, am avea un atu la banca pentru un credit sa ne luam si noi ceva al nostru....OF! OF! OF!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Ioanact spune:
LA MULTI ANI tuturor celor care poarta numele Sfintilor Trei Ierarhi: Vasile cel Mare, Grigorie Cuvantatorul si Ioan Gura de Aur!
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
28+
- Justina
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
ceska777 spune:
Grati.ela,
l-am vizionat ieri pe Dudu al vostru aniversat. Mi-a placut mult tortuletul, Thomas, nu? Si ce frumos pozeaza el!
Felicitari pentru rezultatele Ozanei. E un copil destept si cuminte, o fata foarte frumoasa. Daca acum accepta cu interes 2ore de mate zilnic in vacanta, lucreaza sarguincios, eu zic ca nu trebuie sa iti faci griji... E inca mica si mai are voie sa greseasca. Numai prin experientele astea (si negative uneori sau cu rezultate insuficiente pentru exigenta ta) o sa ajunga la performante. Mai vorbim noi cand da bacu!!!!
Refacere rapida in continuare mamei tale si multa sanatate.
Roli,
asa-i ca viata-i mai frumoasa cand ai loc de intors si timp sa rasufli?
Oricum tati al vostru e un erou la cum se ocupa de baieti...mic dejun doar el cu ei, sanius cu doi baietei mici....dl sot al meu e la ani lumina distanta. Azi mai dus o discutie cu el despre cum sa se apropie mai mult de gaza, sa petreaca timp de calitate cu el, sa se implice...si parca a prins ceva. Sper sa nu uite repede!!!
Uneori trebuie sa ii explic chestii elementare: cum sa ii fentezi pe astia mici, sa-i faci din vorbe, sa ii aduci unde vrei tu fara ca ei sa creada ca au ceva de pierdut.![]()
Elle,
repede, mult ceai din ala parfumat (sper ca esti darnica si il imparti cu socrela
), lamaie si eventual ceva pentru gripa sa ii puneti piedica.
In general la voi gatesti tu sau si scorela. Azi e duminica dar fiindca n-am avut timp efectiv si am si uitat sa scot ceva carne de la congelator o sa mancam la italian dupa ce aratam interesatilor mansarda. Legat de locuinta ideea e ca daca e inchiriata si vrei totusi sa o vinzi scapi greu de chiriasi (3luni preaviz) si nu prea ia nimeni imobiliare de genul ca si investitie fara sa vrea sa locuiasca acolo sau sa astepte pana se goleste. Om vedea noi insa la momentul potrivit.
Sunt curioasa gaza daca va manca ceva la italian, probabil ii iau paste, ceva sa treaca drept regim, sa fiu sigura ca inghite ceva. S-ar baga el si la pizza dar ar manca numai sunca si aluatul. 
Ginette,
o
sa iti aduca un
! Si pupici buburuzei care are date de vis, zic eu! Imi pare rau ca sotul inca nu are ceva stabil. Si eu incerc sa imi fac loc de o scoala ceva/practica sau chiar un job. Pentru ce as vrea eu n-am tocmai 100% calificare (schimb piata muncii din Ro cu cea de aici) si nici MUM sa ma infig aproape orbeste. Asa ca incep de jos iti dai seama. Si asta daca oi avea noroc....
Bine ca suntem sanatosi!
Blogu` nostru
ceska777 spune:
La multi ani, Raducu!
Blogu` nostru
Ellenuta spune:
ceska sa stii ca am bagat ceai din ala bun .. cu miere si lamaie, de deliciu! cat despre gatit, gatesc si eu, gateste si ea .. si ne ajutam reciproc. e un fel de featuring ..
unele feluri de mancare si prajiturelele mai speciale si torturile le fac numai eu.
tin pumnii sa le placa casuta respectivelor persoane.
Elena, mami de
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun