Tratamente corporale-raport calitate/pret

Tratamente corporale-raport calitate/pret | Autor: alex_adi

Link direct la acest mesaj

Fetelor, dupa sarbatorile de iarna m-am ales cu niste ditamai sunculitele cu care ma lupt din greu, nu mai vb de celulita si de alte aspecte care ma nemultumesc. Din pacate bugetul meu arata invers proportional cu sunculitele , asa ca v-as ruga sa-mi recomandati si mie un salon prin sectorul 2 unde as putea sa fac anumite tratamente eficiente fara sa falimentez de tot. Bine, sa fie si cat de cat niste conditii umane (curat, personal amabil, etc)
Multumesc frumos si spor la slabit ca acusi trece iarna si ne pregatim de plaja!!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex_adi spune:

Nimeni?Chiar nimeni nu mai apeleaza la serviciile unui salon?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delyutz spune:

Alex_adi, ma voi duce eu pentru prima oara in weekend la un salon nou deschis pe Stefan cel Mare, pe la Lizeanu. Daca o sa fie ok te anunt.

Poate intre timp mai primesti recomandari de la alte fete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi22na spune:

buna, eu imi fac masaj anticelulitic si electro, am facut si termocuvertura din august am inceput, si se observa ceva, nu am slabit in kg, dar am slabit in cm.

Mergi la inceput

Astazi ma voi duce si eu in inspectie la un salon recomandat de cineva si va voi spune ce si cum dupa aceea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

E un salon numit Adorata pe Mihai Bravu, aproape de intersectia cu Vatra Luminoasa, pe dreapta cum treci de intersectie si te indrepti spre pasaj.

Eu am fost acolo acum multi ani, raportul calitate/pret era f bun, igiena desavarsita. Au site, vezi acolo preturi.

Mergi la inceput

Am tot luat oferte si oferte si am mai vazut cateva saloane prin zona, dar am ajuns tot unde am fost mai demult.Cam de vreun an si ceva si-au schimba locatia si e mai departe de mine...dar merita!!Arata mult mai bine si mai mare, intr-o vila prin Tei, aproape de Lizeanu. Preturile m-au determinat sa fac un efort sa merg mai departe de casa...In fond si miscarea e buna, ma ajuta sa-mi ating mai repede scopurile...Fac electro (100 ron 15 sedinte) si vacuum(250 ron 10 sedinte)...Cred ca e cel mai bine ca pret, fata de celelalte oferte luate, nu? Curat, ingrjit, lejer, personal ok...Aaaa, am scris o jumatate de pagina si nu am scris numele...Body Land se numeste...Ati mai fost??Eu cand am fost la cealalta locatie, mai demult, am avut rezultate remarcabile...Va pup si spor la slabit si la dat jos celulita!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

buna
eu merg la un salon, in sectorul 2, langa biserica sf dumitru, vis-a-vis de kaufland.
acum , de exemplu, am luat un pachet 11 electrostimulari + 11 masaj anticelulitic, ma costa 340 lei. nu stiu daca am voie sa pun site-ul aici?
asa ca iti trimit un pm

ah...nu ai pm-ul activat. Ok...iti dau numele salonului, sper sa nu se considere reclama. angel rose. site-ul e la fel, dar scris legat.

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

carolinah - este ok la salonul Adorata?

Am tot auzit pareri pro si contra...pentru mine ar fi ok ca locatie, tot am vrut sa merg sa vad cum arata in interior, insa nu am facut asta si nici nu am cunoscut pe nimeni sa ma convinga sa merg la ei...este de fffffff mult timp acest salon si uite acum imi dau seama ca asta spune multe

Am deschis si eu subiect cu sugestii de salon - masaje insa nu am primit multe raspunsuri...poate devide subiectul asta mai activ si ne impartasim din experiente.

Merci

Bufi

Mergi la inceput