HAI ELEFANTICA, HAIRCUT!!! Pufuleti 2010 (117)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Cristies - te felicit ca ai reusit sa faci un program la bebe. Asta e foarte bine pentru tine. Sunt cateva aspecte aici:
- nu toate mamicile sunt rezistente sa il lase pe bebe sa scanceasca, sa il lase nesupravegheat chiar si cand doarme. Imi aduc aminte la mine ca eram zombi si totusi stateam si ma uitam la ea cum face nani ca daca se trezeste cumva . Deci uite niste pentru o mamaica relaxata. Bravos!
- daca intervine ceva, o mica raceala, colici sau eu stiu un stres la mama, in familie - se duce dreak tot programul. Exemplu concludent dormea Andreea mea de la 3 luni singura in patut la ea in camera, se trezea o data pe noapte, sugea si se culca la loc; am plecat 2 sapt din tara cand avea 7 luni, a dormit la soacra mea cu ea in pat; la revedere cu chinul meu de 2 luni sa o obisnuiesc sa doarma la ea in patut . Ce imi e f clar este ca juniorul va dormi la mine pe burta noaptea ca eu vreau sa dorm tata , am nevoie sa raman sanatoasa la cap si nu prea merge fara somn.

In concluzie, orice ajuta proaspata mamica si nu deranjeaza pe bebe e SUPERB!!

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 39+ Cristian
AMR 2 zile

Stiu ce zici, in primele zile la fel eram calare pe patut, nu putea bietul copil sa dea un vant sa nu fiu eu acolo sa-l prind. . Dar dupa cateva reprize de plans (care pe mine in loc sa ma linisteasca ma face ca un arici) mi-am dat seama ca si bebe suferea din cauza agitatiiei si nervilor mei.
Asta cu patutul am anticipat-o si i-am luat un patutz care se strange tocmai pentru ca parintii mei si ai sotului nu sunt in Bucuresti si sigur mergem la ei. Bineinteles ca salteaua nu se strange... dar vedem noi cum ne inghesuim.
Si mie mi-ar placea sa dorm cu el, macar dimineata, dar mi-e teama...

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ofe_27 spune:

HAI HAIRCUT, CURAJ! VINE BEBE!

38+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu_bu spune:

tocmai am realizat cevastiu de ce nu am nascut....ioooi cum de nu m-am gandit....
nu stiu daca mai stiti vi-am zis eu ca sotul a avut o sora ce a murit de cancer eram deja impreuna si am cunoscut-o bine bine....stia si ea ca vom ramane impreuna.....ee si mama lui ar fi vrut sa-i punem numele dupa ea...nu am fost de acord...si maine ar fi ziua ei 29.01....poate totusi asa a vrut dumnezeu sa fie sa aibe bb ceva de la tusa lui aceeasi zi de nastere....hmmm poate asta o fi

40+
AMR vedem noi
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

bubu_bu - nu cred ca merge cu atrasul, are el planul lui doar asa ca sa te sacaie pe tine ... Daca nu se intampla pana atunci tie sambata iti face inducere?

Vi4i - hai ca mai e putin si se termina stresul asta cu dr. Multa putere iti doresc! Daca te sustine si sotul e minunat, o sa treceti voi si peste asta .

AMR 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ofe_27 spune:

Bubu, poti sa-mi trimiti mie sms.Bogdanelul meu nu are planuri sa iasa inca .

38+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica

Mergi la inceput

ofe cred ca pe tine te voi deranjamultumesc...ai nr pe contul de mail?

40+
AMR vedem noi
poze

Mergi la inceput

Aaaaaaaaaa, am uitat sa va spun, azi a venit preotul sa ne citeasca (stiti ca zicea ceva Plateea de asta). Ne-a sfintit si o sticla de apa sa-i pun in cadita si sa-i mai dau pe frunte cand iesim afara. De acum cica e ok sa-l scot afara din casa (bine, cand n-o mai fi asa frig).

Urmatoarea intalnire, dupa 40 de zile, dar aceea trebuie sa fie la biserica.

O chestie pe care n-o stiam, poti face botezul in post, nu este nicio problema dar trebuie sa nu faci petrecere (sau sa servesti mancaruri de post si sa nu dansezi).

Pup.

Mergi la inceput

dr asa a zis si saptamana trecuta sa vin vineri si daca nu nasc pana atunci in 23 iimi induce sambata ar fii picat....vineri la control a zis sa il mai lase pana vineri acum si sambata pe 30 inducere....ca este el de garda dar mai stii poate imi face vreo surpriza...doamne ca nu mai stiu ce sa zic

40+
AMR vedem noi
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bubu_bu

tocmai am realizat cevastiu de ce nu am nascut....ioooi cum de nu m-am gandit....
nu stiu daca mai stiti vi-am zis eu ca sotul a avut o sora ce a murit de cancer eram deja impreuna si am cunoscut-o bine bine....stia si ea ca vom ramane impreuna.....ee si mama lui ar fi vrut sa-i punem numele dupa ea...nu am fost de acord...si maine ar fi ziua ei 29.01....poate totusi asa a vrut dumnezeu sa fie sa aibe bb ceva de la tusa lui aceeasi zi de nastere....hmmm poate asta o fi

40+
AMR vedem noi
poze

Of, Of, nerabdatoare mica ce esti! O sa vina cand o sa fie pregatit si tu la fel. Nu-ti mai face atatea ganduri!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

A si inca ceva ... sunt unii copilasi atat de "atomici" incat nici o armata intreaga nu ar reusi sa le faca lor program. Genul de dictator ... stiti voi (sper sa nu ).

AMR 2 zile

Asa e!!! Dar macar daca sunt dictatori sa faca programul si sa-l spuna si parintilor!

Mergi la inceput