HAI ELEFANTICA, HAIRCUT!!! Pufuleti 2010 (117)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adina_bulina spune:

Bravoooo Lalitica!!!!!!

39+ Maria Dalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

alicredo...mie imi spui ? care am alergat in spitalul ala de imi venea sa urlu ..simteam ca nu mai am putere imi venea sa lesin ....sotia nu stie ce am facut eu pe acolo cand ea nu stia de ea ....si nici nu v-a afla cu amanunte ...nu doresc asta nici la cel mai mare dusman al meu ...dar acum ca simt eu ca este bine m-am mai linistit ..eu nici de alex nu am crezut ca este bine pana nu am vb eu cu ea si nu am vazut-o cu ochii mei ...ma duceam o vedeam si cand ieseam de acolo ma bufnea plansu si muscam din telefon cat de tare ma durea cand o vedeam asa ...crede-ma sunt turbat dupa ea si dupa baiatul meu ...sincer sa fiu acum iti scriu cu lacrimi in ochi ca ea si cu baiatu meu sunt viata mea si doar pentru simt ca traiesc ..sunt aerul meu ,inima mea , sufletul meu toata viata mea ei sunt ..

DOAMNE AJUTA LA TOATE MAMICILE SI VIITOARELE MAMICI !!!!

lorex ..aolooo..inseamna ca mult nu mai are de gand sa stea acolo ai grija ...sa-i spui ca o pupam si o asteptam cu bratele deschise sa vina.

Mami de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)

23.01.2010 / ora 17:55

DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

Doamne taticule de al3sca!!!! Sa iti dea Dumnezeu putere sa treci in continuare peste.ce a fost mai greu a trecut!! Ma bucur ca nu te-ai speriat si nu ai luat-o la fuga.te-ai comportat ca un adevarat barbat, si bine ca alex a avut sprijinul de care a avut nevoie atunci cand i-a fost mai greu. laptic are? ne rugam in continuare ptr voi. ai o frumusete de baiat. in poze chiar nu pare asa mic. Hai curaj! Fruntea sus! du-te la somnic.sotia ta are nevoie de tine fresh!! ii pupam si noi

adina de tine nu ne zici nimic? cum sunteti?

lali ma bucur ca te-ai mai linistit ! sa dea Domnul sa stea bb in burtica pana la termen.

sunteti in gandurile noastre

38+

Mergi la inceput

cristies esti prin preajma? ne faci capitol nou? pls ...daca te lasa gargaritzu

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Am revenit si eu (ati vazut in program ca e vremea ca bebe sa fie activ). Bravo Cris.mario ca ai mobilizat fetele. Nu stiu daca ti-a raspuns cineva, Pastilutza e prietena Alexutzzzei insarcinata sa ne dea vesti despre ea.

Ar trebui sa facem un apel si al mamicilor, dar doar le rog sa ne aduca vesti despre beblini. Nu de alta dar azi bb de Lumsta implineste o lunita si noi nu-i stim nici numele...

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

hello! aici liliacul cisterna

imi permit sa va dau eu numele bb de Lumsta : Horia Andrei.

Mihaela,
fericita de Florin Cristian (16.12.2009) (poze)

Mergi la inceput

micky pe unde umbli mama? cum sunteti? colici? laptic? noutati? greutate? totul e bine? cam de mult nu am mai auzit de voi...

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

E gata aburind capitolul nou!

Sa fie plin doar cu vesti bune si pufuleti frumosi si sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Da are lapte ..asta am uitat sa va spun ..Baiatul meu de azi dim sa dat pe lapticu de la mami ..din 3 in 3 ore se duce la muls si are lapte calumea si inca da pe afara ...chiar am tinut sa va spun dar am uitat m-am luat cu ce ii treb ei pe la spital :D ...

De ce sa fug alicredo ??sunt ai mei si nu am dc sa fug ..sufera ei , sufar si eu cu ei , rad ei ,rad si eu cu ei si tot asa :X:X:X ..iti dai seama ca treb sa ma tin tare ...eu de dim pana seara stau cu ea acolo (mai fac si treaba pe unde am dar lipsesc 1 ora 2 ore pe zi de langa ea atat) doar cam 3 4 ore pe noapte ..nu pot dormi fara ea si mai ales ca stiu ca am un baietel ..azi cand ma jucam acolo cu el imi venea sa il mananc ce gesturi avea acolo in lumea lui dar simtea ca suntem parinti lui ..offffffffffff....abea astept sa-i vad acasa :X langa mine :D..

Mami de Yannis Andrei ( UN ADEVARAT LUPTATOR)

23.01.2010 / ora 17:55

DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!

Poze

Mergi la inceput