HAI ELEFANTICA, HAIRCUT!!! Pufuleti 2010 (117)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Buna fetelor.
Felicitari noilor mamici si bun venit bebeilor.
Asa cum v-am promis nu am uitat si am revenit cu adresa blogului puiului meu.
Blogul lui bebe Teodor

www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
Blogul meu

Wow, ce bb frumusel vad eu acolo!!!!

Sa va traiasca!

Vine Surpriza

Alina 38+ , mamica de 2 fetite, Andreea (27 iulie 2002) si Laura (5 august 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

un pic va las singure si numa vesti bune avem, bb nou, internarii , fete care au semnat prezenta...pai atunci eu ma retrag sa intrati voi mai des.ca daca nu va striga cris voi nu intrati.

bun venit pe lume bb Tudor de Toamaca

Hai Haircut! nastere usoara! ne gandim la voi!

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui oani_2002

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

oani...sper sa te descurci,sa le rezolvi ... si te rog nu te supara ca am zis asa cu prezenta

Andreea 36+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!

Multumesc, de maine ma mobilizez (asta zic de vreo 2 saptamani!)
Cum sa ma supar, mai, chiar am apreciat strigarea catalogului Ai vazut cate eram prin preajma?

37 + Lucas + André (30.01.2006)

destule si eu vorbeam singura

AMR 3 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ofe_27

Citat:

tomaca - felicitari. Te asteptam maine sa ajungi acasa si cand poti sa ne dai um semn si sa ne spui ce face bb urias (58 cm?)

andre_lina - cum a fost la examen? I-a ajuns lapticul lui Tudor?

Ofe_27 - multumesc de urari, sa speram ca vestile sunt bune. Aveti deja rezultatul la RMN sotului? Nu-mi amintesc sa fi vazut ceva. Sper sa fie ok.

Ah, bine ca mi-ai amintit, stiam eu ca mai trebuia sa va spun ceva azi. A iesit bine, e totul ok, ne-am bucurat foarte mult aseara! Se pare ca tot raul a fost de la stres si oboseala acumulata.
si

38+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica
Poze cu noi doi

ma bucur ca totul este bine...o mica sperietura

AMR 3 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ofe_27

Citat:

tomaca - felicitari. Te asteptam maine sa ajungi acasa si cand poti sa ne dai um semn si sa ne spui ce face bb urias (58 cm?)

andre_lina - cum a fost la examen? I-a ajuns lapticul lui Tudor?

Ofe_27 - multumesc de urari, sa speram ca vestile sunt bune. Aveti deja rezultatul la RMN sotului? Nu-mi amintesc sa fi vazut ceva. Sper sa fie ok.

Ah, bine ca mi-ai amintit, stiam eu ca mai trebuia sa va spun ceva azi. A iesit bine, e totul ok, ne-am bucurat foarte mult aseara! Se pare ca tot raul a fost de la stres si oboseala acumulata.
si

38+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica
Poze cu noi doi

Ma bucur tare ca nu a fost doar o sperietura. Dar tu spune-i ca-i un semnal de alarma ca trebuie sa o lase mai moale cu stresul si oboseala, mai ales acum ca vine bb si mami are si ea nevoie de ajutor.

tare frumoase pozele si voi doi.

Mergi la inceput

vi4i subscriu la ce au zis fetele mai sus.ma bucur ca te sustine sotul.veti putea trece mai usor impreuna peste.

cristies , lorex multumim ca nu ne lasati balta cu tehnicitatea...

lucia ai o frumuste de baiat acolo.simpatic foc multu de sfaturi.bune de retinut!

xela referitor la dictator.....eu cred ca o sa fac un mic ceausescu (asa e si tata, el e nascut pe 8)

bubu esti tare....eu nu vroiam sa nasc azi si maine.am 2 tzatze...matusi si vreau sa vina de ziua lui....e ciudat cu telefoanele ....sun , le urez lma , inchid si apoi ma suna ele? oricand vrea sa vina bb sa nu uiti sa ne anunti

cristies m-ai salvat in legatura cu preotul.saru'mana...oricum botezul il facem prin apr.o sa fie maricel pe atunci. il faci inainte sa intram in post? poti face botezul la alea 40 de zile cand trebuie sa mergi la biserica?

sorina multumim de vesti despre tomaca

cris.d Doamne ajuta sa treaca si colicii astia! si sa auzim de tine mai des

ratusca imi pare rau sa aud si la tine povestile de colici...insa ce frumos povestesti tu acolo despre bb

ofe eu am vb cu tine si nici nu te-am intrebat de rezultat.sorry.ma bucur ca e bine tati!

oani maine ai consultatie la dr? ptr bb?

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

fetele voi ati depus cerere pentru prima de nastere?
Imi puteti spune si mie ce acte ati depus?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alicredo
xela referitor la dictator.....eu cred ca o sa fac un mic ceausescu (asa e si tata, el e nascut pe 8)

38+

ai ratat data de 26 ian (ziua de nastere a lui Ceausescu). Auzi dar zici ca o sa semene si cu tine dictator asa?

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 39+ Cristian
AMR 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Decenuela scumpa e foarte bine cum a crescut Luca! Nu cumva sa-ti iei etalon un copil, si in nici un caz unul cu o luna mai mare. Abia undeva in jurul varstei de doi ani nu se va mai vedea diferenta de o luna... Si sa nu renunti la san chiar daca ii dai formula!

Programul lui Alexis l-am inventat dupa ce am citit jde mii de articole pe net si s-a bazat pe urmatoarele chestii:
- cea mai frecventa greseala: supraalimentarea (pe care cand plangea eu o comiteam ca toata lumea spunea ca nu se satura)
- urmatoarea: copilul nu se ia din patut la scancet ci atunci cand plange (eu eram fascinata de el si vroiam sa-l tin in brate, doar daca se misca il luam).
- medicamentele isi fac efectul intr-o saptamana si nu se amesteca. Daca se renunta la unul se face o pauza de cel putin doua zile.
Si inca cateva reguli pentru mama:
- inainte de a se trezi bebe trebuie obligatoriu un somnic scurt sau o baita sau o masa copioasa sau ceva care sa-ti ridice moralul.
- schimbatul pozitiei lui bebe ajuta (o perioada scurta, dar suficeint cat sa-ti auzi si tu un pic gandurile).
- Copilul trebuie sa consume intr-un fel energia data de laptic si cu cat creste mai mult cu atat are mai multa.

Si acum ce-am facut eu.
De la ora 16 la 20 nu-l las sa doarma. Ii dau sa manance cate putin, il schimb si il las mai dezbracat, il pun in leagan cu muzica normala nu de-a lui de linistire, iar in final cand e foarte obosit si efectiv i se inchid ochii ii fac baita.
Apoi de la ora 20 pana la 24 doarme (as putea sa zic dus). In timpul asta eu stau cu tati, papam, ne uitam la tv, in sfarsit d-astea normale. La 24 se trezeste, mancat, schimbat la 1 jumate maxim doarme.
Se mai trezeste la 6 iar mancat-schimbat si apoi somnic pana la 11.
De la 11 pana pe la 1 mananca si se mai molfaie putin si apoi doarme pana la patru timp in care fac si eu mancare, curatenie, mananc.
Si apoi de la inceput.

Acum problema mea e daca ia suficient in greutate. O sa aflu marti cand merg la medicul de familie. De dormit insa doarme bine (asta e un indicator) desi a inceput sa scoata zgomote noi si se cam sperie de ele.
Pe mine ma ajuta mult spionul (statia de emisie receptie) ca nu stau non stop sa ma duc la el in camera si nici nu sar la primul scancet.

Sper ca ti-e de folos ce-am insirat eu aici (nu stiu daca e coerent) si sper ca am facut bine cum am procedat (de fapt o sa vad marti).

Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

da... e ok bb, nici nu ma gandesc la suplimentat cu lapte praf....doar povesteam ce l-a determinat pe ta-su sa ia cantar...

ce ai scris tu...f util programul...si destul de logic...voi incerca si eu dupa ce ii trec colicii.treaba cu tinutul treaz...cam e dar voi incerca si eu sa-l tin mai mault....si eu cam tot la 8 ii fac baie. ms tare mult.

Mihaela mami de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

38+

ai ratat data de 26 ian (ziua de nastere a lui Ceausescu). Auzi dar zici ca o sa semene si cu tine dictator asa?

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 39+ Cristian
AMR 2 zile

eu ? dictatoare? Doamne fereste! asa....poate putin dificila, incapatanata, ciufuta, fixista,etc..
razi tu razi ...da' sa vezi ce bbei o sa avem. eu ma rugam sa iasa inainte de 20....se pare ca nu m-am rugat destul de intens ata e! sanatos sa fie!

38+

Mergi la inceput