HAI ELEFANTICA, HAIRCUT!!! Pufuleti 2010 (117)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Lorex si eu pentru modificarile de pe prima pagina.TOMACA felicitari si refacere rapida,bb bine ai venit!!!
Bubu poti lua si nr meu daca e in caz de ceva .

HAI ELEFANTICA

HAI HAIRCUT

31+ Alexandra

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Buna fetelor.
Felicitari noilor mamici si bun venit bebeilor.
Asa cum v-am promis nu am uitat si am revenit cu adresa blogului puiului meu.
Blogul lui bebe Teodor

www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
Blogul meu

superb .... e un copil atat de frumos

sa va traiasca si sa va bucurati de el

Andreea 36+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Puiule sa vii cand trebuie,sa nu ne faci vreo surpriza!

Multumim frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

cris.dogarel ... felicitari ptr 500 gr si 3 cm ... super ... in schimb imi pare rau ca aveti colici si mai ales ca o chinuie si pe micuta (si pe mami )

AMR 3 saptamani !!!

Mergi la inceput

fetelor va mai rog inca o data sa o treceti si pe haircut la titlul cap...pls..si knd are cineva tmp sa-mi explice si mie cum se fac modificarile la titlu(atat,in rest nu ma complic sa nu-mi prind urechile)

AMR 3 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Fetele, m-ati innebunit! Aveti un ritm de nu mai reusesc sa tin pasul!

Noi ieri am avut o zi mai proasta, incepuse sa imi scada nivelul laptelui, azi-noapte i-am dat lui Andrei prima completare cu lapte praf... am fost varza cu moralul ieri, am plans ca nebuna . Din fericire vad ce de dimineata s-a mai reglat, si in plus bebe s-a gandit ca e cazul sa faca puseu de crestere si are poftele in crestere. Asa ca azi, dupa ce a mancat de la ambele titi plus 30 ml de completare, a stat cu ochii pe pereti si manutele in gura inca vreo juma de ora pana s-a intors mami de la farmacie sa ii mai dea flamandului niste titi!

Si apoi au inceput colicile (cred ca este primul atac...) se scremea saracutul si urla de mi se rupea inima! Dar l-am pus pe burtica mea goala si dupa cateva ragaieli s-a linistit dragul si doarme dus de pe la 5 si ceva. Of, of, ce de suprize in fiecare zi...

A, si astazi a trebuit sa il schimbd e trei ori de pampers inainte de o masa. Mai intai a facut pipi exact cand il manevram si evident ca a udat peste tot si apoi, cand il puneam pe al doilea, s-a gandit sa faca si caca si eu inca nu il pozitionasem cum trebuie... asa ca am schimbat si a treia oara pampersul, plus hainele evident. Cred ca are o placere foarte mare sa faca caca si pipi exact cand il schimba mama, se intampla de nenumarate ori .

Pentru linioara: la Medlife am folosit sutienul de alaptat pentru ca incepusera sa imi curga sanii si se vede nasol pe camasa de alaptat. Camasa lor de alaptat e o varianta foarte inspirata: are cele doua crapaturi la titi, insa deasupra e o platca/o dublura de material nu stiu exact cum sa o descriu, care te face decenta cand bantui pe holuri pe acolo .

Eu nu am folosit din bagajul meu decat acest sutien, garmastanul si obiectele de toaleta (sampon, perie, creme, deodorant etc). In rest, absolut nimic nimic nimicuta!

Ratusca mami de Andrei Ioan

Mergi la inceput

Azi ne-a vizitat d-na pediatru.
Ne-a zis sa nu-i mai dam caciulita si niciodata 2 bluze sau 2 perechi de pantalonasi.
In schimb e indicat sa aiba 2 perechi de sosete pentru ca piciorusele ingheata mai repede.
Bebe nici nu a vrut s-o bage in seama pe d-na pediatru, caci dormea.
Indiferent cat a tras de el nu a vrut sa se trezeasca.
Astazi a fost f cuminte a dormit si a papat.
Speram sa fie asa si de acium incolo.
@ sfaturi f importante dupa mine pe care le-am primit de la d-na pediatru au fost:
- bebe sa doarma neaparat in patut ca sa-l invat independent de mine(zice ca ma chinui o luna dar apoi nu vom mai avea probleme)
- sa nu-i dau sa manance mai devreme de 2 ore chiar daca cere.
Spunea ca educatia copilului incepe de acum si ca astea 2 reguli sunt f importante.
Bebe trebuie dezobisnuit de tabieturile lui din burtica: de a manca non stop si de a dormi langa mami.

Mergi la inceput

Ratusca_mica si bebe teodor are aceeasi placere nebuna de a face pipi cand il schimba mama.
Odata daca nu eram atenta cred ca facea pe fata lui mami

Mergi la inceput

lucia de sfaturi

ratusca ... offf ... iarasi aud de colici,off cat ii mai chinuie pe micuti ... nu mai plange si nu te mai supara,ptr ca ii transmiti starea ta puiului

fetelor am vazut poze cu printesa lui vikinga (la NASTE VIKINGA) ... e o dulceata ...toti sunt foarte frumosi,i-am scris akl un mesaj,in care am rugat-o sa mai posteze si la noi

AMR 3 saptamani !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ofe_27 spune:

Foarte mumos puiutul Teodor de mami Lucia!

Cris.dogarel felicitari pentru vestile bune de la control, sa treaca colicii cat mai repede!

38+ Bogdan Christian

Lucruri bebitza

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Buna Danyelana cu Arthur!

Eu ma cam sperii cand vad ca mamicile povestesc cat e de greu in prima luna sau cand vad ca cele care au nascut nu mai intra o perioada pe aici - ceea ce ma face sa cred ca e f greu, ca daca era totul bine si frumos sigur ne vizitau zilnic...

Sarcina e parfum..

Lorex - Pufuletus Dependentus de 35+ ....12 kile cu Bobitza

Da, e destul de greu in prima luna, mai ales la primul copil, cand nu prea stii ce sa ii faci. Daca nu venea maica-mea la mine zilnic sa ma alimenteze (efectiv adica, nu am gatit decat o singura data de cand sunt acasa), sa faca curat etc, cred ca eram o epava umana! Sarumana mami!

Insa cand te uiti la pui cum doarme se sterge tot, chiar nu mai conteaza, sunt faze din alea cand realizezi ca toata viata vei face orice pentru puiul tau, indiferent ce ar insemna asta!

Ratusca mami de Andrei Ioan

Mergi la inceput